Відповідь: Будьмо знайомі А я Юля, мені ще поки 20 Вчусь в НУ "ЛП", на спец. Фінанси. Злегка працюю, аби не було скучно. Цікавлюся музикою, трохи граю на гітарі. Родилась у Львівській обл. Львовом "захворіла" певно назавжди. Люблю інколи сама гуляти по місту, роздивляючись старі будинки і все навколо (уявляю себе туристом). А взагалі я людина творча, люблю пофілософствувати на різні теми, люблю цікавих людей, люблю життя...
Відповідь: Будьмо знайомі І я Юля, навчаюсь також в НУ"ЛП", мені в травні буде 22 р. Спеціальність - документознавство!!
Відповідь: Будьмо знайомі чую цю фразу на форумі не вперше....... гммммм... вони, можливо, там, де і були три роки тому?....
Відповідь: Будьмо знайомі згадую себе у 18 і порівнюю з теперішньою собою - то ніби не три роки, а принаймні, 10. старію,чи шо
Відповідь: Будьмо знайомі не старієте а дорослішаєте і це зовсім не печально а чудово мені в травні буде 28, де мої 18 коли в дівках ходила... дівчата, а ви по гороскопу тельці ???
Відповідь: Будьмо знайомі ААААА, я хочу щоб мені повернулия мої 16 років!!! Як то файно було - вчишся в школі, халява повна, ніщо не турбує, працювати і думати де дістати гроші на то і на сьо не треба, запити невеликі, пару рублів, що батьки давали вистачало все))))
Відповідь: Будьмо знайомі ні.... це всього-на-всього інший навчальний заклад та інше оточення..... коли отримаєте диплом та потрапите на роботу до великого колективу -- буде те саме відчуття....
Відповідь: Будьмо знайомі оо, у 18 - вирвалась на свободу, початок студентського життя, вітер в голові... а тепер - перед тим як шось робити думаю,думаю...
Відповідь: Будьмо знайомі А я не те щл б аж так сильно думаю, обдумую звичайно, але коли невепвнений, то все кажу: "А буде, як буде..", і роблю... Але тепер якось по-дурному все. Те що аніше було цікаво - вже нецікаво. З дівчатами - молодшими нецікаво, бо нема про що порозмовляти, зі старшими якось не все получається зав"язати довгі стосунки... І так у всьому, посто якийсь час неймовірний, все на роздоріжжі)))) А був молодший - ех, ні про що таке навіть і не думав;-) Додано через 44 секунди ООО, справлятимемо в один день!!;-))))
Відповідь: Будьмо знайомі А мене в мої 18 все влаштовує, От тільки б більше вільного часу та грош Як в школу ходила, хотілося все вирватись з під батьківської опіки, самостійності хотілося, щоб ніхто нічого не вказував .Звичайно, що залежність від батьків залишилась,бо ж матеріально вони нас забезпечують..Ну нічого, у мене вже є замовник на літо, бар оформлювати, а ще на морі буду працювати.Скоріше б
Відповідь: Будьмо знайомі Олю, намагаюся останнім часом (точніше б"юся головою) зрозуміти психологію жінки приблизно вашого віку. чи можем поспілкуватися у приваті?
Відповідь: Будьмо знайомі О! Там узагальнено про дітей. Мої сини - 25, 19, 16 і 12-ти років. Додано через 1 хвилину Що саме? Питайте! Можете і тут. Можете і в приваті.