Будівництво в передмісті Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 11 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Speedo, не поспішайте. Пийте каву і чекайте на неминуче зниження цін.
    Непогана аналітика від "Дзеркала тижня" і неукраінського банку (що означає значно вищий ступінь об*єктивності).
    http://banknews.com.ua/11034.html
    http://banknews.com.ua/11039.html

2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

ГРАНД-Смета

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сайтів море, але не кожен рахує.
    Точніше жоден не рахує. А є спецпрграми. Але, псякрев, вони дєньог коштують... Один знайомий наспор побудував врємянку за такою програмою... Спір був в кількості піноблоків. Не зійшлось в ПІВ-блока.

• Подобається Подобається x 1
  4. statusquo

statusquo Member

Для чайників є лінійка спеціалізованої літератури «Для чайників»
    Після того можна буде вирахувати без програми будь-який план.

5. kabanchyk

kabanchyk Member

не дуже уважно читав всі попередні дописи, бо мені здається тема трохи змінилася, але від себе скажу, якщо є реальне бажання і віра у власні сили, то починати дійсно варто

Колись мені один розумний чоловік сказав : "Коли починаєш бізнес, то реальний прибуток від планованого на перших порах діли на 3, а коли будуєшся реальні витрати множ на 1,3". Не можу саказати що все зійшлось до третього знаку після коми, але плюс-мінус він був правий

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, тільки не на 0,3, а на 3.

7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Прийшла рекламка на "мило".
    Може кого зацікавить. Будинки за канадською технологією, як то кажуть "під ключ" ;)
    Починаючи від 45 тис. у.о. (тобто за ціною львівської 1-кімнатки). ІМХО - варіант СУПЕР (і не слухайте тих, хто вам каже, що побудуватися - сташні гроші вартує, так, вартує гроші, але ж не такі вже й страшні, не 200 тис. у.о., як ото писав Ravin трохи вище, і навіть не 100, а, думаю, при економному підході, можна і в 50-60 тис. вкластися ЗАПРОСТО і мати досить пристойне житло;) ).
    Детальніше тут: http://kanadskiy-dom.com.ua/6build.html

8. coolzak

coolzak Well-Known Member

каркасний дім вимагає строгого дотримання технології і відповідних матеріалів-якщо в Канаді буває халтурять то звідки в вас майстри що знають як треба правильно робити-на хлопський розум побудують то зігниє за пару років

• Подобається Подобається x 2
  9. sani

sani Well-Known Member

так можна і з сендвіч панелей "дім-кіосик" поставити ще дешевше буде ;)

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

sani чомусь американці і канадці можуть жити в таких будинках, і живуть, а наші ні. Наші вже "якщор будуватися то як мінімум цегла блоки чи т.п.". Та невже люди не розуміють, що то все РОЗВОД! Реклама, яка на нас пре з тих самих ЗМІ, щоб купляли дорогущі будматеріали і попадали на космічні суми. Рагульський підхід, ІМХО.
    В Америці якщо хтось будує такі капітальні цегляні будинки - то тільки дуже багаті люди.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

здається шо через тих багатих і ціни такі,ніхто ж не дивиться в бік біднішого,всіх рівняють до багатих

12. Freedomseeker

Freedomseeker миється в бані

Я не знаю, в яких будинках живуть американці та канадці, але кактонні сендвічі, які я бачив раніше, це просто посміховисько, яке не простоїть і 20-30 років. Правда, там і ціна була поменше 45 тисяч долярів.

Останнє редагування: 9 сер 2011
  13. coolzak

coolzak Well-Known Member

правильно побудований каркасний дім стоїть 100 років але стільки йому не дадуть простояти-стиль міняється нові матеріали і тд -як правило років через 40 або валять або перебудовують тотально.

14. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Такі будинки мають право на існування і це доказано практикою, адже у багатьох краінах житло будують і у такий спосіб також. Людина вибирає варіант житла у відповідності зі своіми пріорітетами і фінансовими можливостями. Для Украіни незаперечною привабливою стороною являється відносно низька ціна і швидкість будівництва. Правда, особисто я удосконалив би проект - по чотирьох кутах залив би арматуру бетоном, використав краще покриття на дах і посилив пожежну безпеку. Сoolzak правий у плані дотримання технологіі. Канадська технологія відпрацьована і себе виправдала, будинки без проблем стоять значно довше ніж 20-30 років, правда потім в них з*являється не зовсім приємний запах несвіжого дерева (особливо у бейсментах), як в старих львівських кам*яницях. Те, що украінські фірми пропонують під назвою "канадські технологіі", може не мати з ними нічого спільного і ніхто не знає, як такий будинок буде стояти.

15. Balamut

Balamut Well-Known Member

Ніхто не заважає пррїхатись і подивитись вже готові будиночки. Навряд чи тут щось особливо сховаєш.

16. Ecogips

Ecogips New Member

Допоможу з штукатуркою машинним нанесенням, з використанням екологічно-чистого матеріалу (гіпс, цементний розчин).
    Продуктивність роботи в приміщені: 150 кв.м (Львів та по Україні) контактні тел. 0963882114 -Назар, 0677908243 -Василь

а де твій аватар? :)