Будівництво в передмісті Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 11 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    До речі, по оголошеннях побачила непоганий будинок за непогану ціну і селі Зелів. То десь біля Ясниськ, я так зрозуміла. Хто знає, як там з інфрастуктурою і доїздом до центру? та й взагалі з доїздом..

2. sani

sani Well-Known Member

чому? є і кадри які будують з дерев"яного оциліндрованого брусу :)
    плюси
    +екологічно чисте будівництво,
    +дешевші внутрішньо-зовнішні роботи (не треба штукатурити, шпаключати і тп...)
    + кажуть тепла :)
    + а який запах, атмосфера в хаті...
    + красата :)

на рахунок пожежі, горить все, якщо гарно підпалити. бруси обробляються від вогню. Це не вбереже від підпалу, але переводить дерево не в такий легко займистий матеріал.
    на практиці перевіряв, кидав в вогонь необроблені і оброблені куски. Ті що були необроблені загорались практично відразу, а ті що були оброблені тліли і загорались значно пізніше.

мінуси,
    - в нас до такого не привикли,
    - тяжко знайти толкового майстра щоб знав що і як правильно робити, треба самому добре вникнути в технологію бо кожному треба пояснювати.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. stefka

stefka Well-Known Member

Майбутнім забудовникам раджу звернути увагу на постійне дорожчання газу...
    Мабуть варто передбачити можливість опалювання іншими енергоносіями.

• Подобається Подобається x 1
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хотів щось написати , але Coolzak вже написав #43
    Які миші?....де ви живете? ...Кулзак не бачив мишей і я теж не бачив.
    При тому що я не завжди жив в добрих будинках.
    В перший рік еміграції я жив в старому не дуже чистому будинку недалеко Ронцесвел і Кyін ...і там мишей теж не бачив....
    .....це саме про довговічність і звукоізоляцію.
    Дурниці ви пишете , пане Фільозоф.
    Коли ви вже додому поїдете з так ненавистної Канади?

6. Mazerati

Хто мені скаже, або навіть покаже на фоточималюнку, що таке спарений будинок?

7. sani

sani Well-Known Member

будинки що мають спільну стіну, на 2 або більше сімей.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

А вот теперь представьте, что ... ну ..."кошка перешла дорогу". КА-РА-УЛ !!!
    Экономия покажется самой большой глупостью в жизни.
    А домик, очень красивый. Второй этаж..., без фанатизма...:good:

• Подобається Подобається x 3
  9. gvorn

gvorn Well-Known Member

Вертаючись до питання одержання ділянки :)
    Мене також цікавить ідея житла за межами міста або в районах без багатоповерхівок. Якщо дивитися на пропозиції по ділянках, ціни деколи буває аж зашкалюють.
    А от цікаво, може хтось підкаже. Якщо брати дачну ділянку, але за умови більш-менш нормального доїзду і наявності електрики-газу і будуватися там. Наскільки тяжко потім таке легалізувати як нормальне будівництво?

10. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Звичайно мишей у Канаді нема, це ж ідеальна краіна. Неподобство якесь, усі щасливо живуть, а мишей обділили.
    У знайомих у хорошому районі в Міссіссаузі постійна проблема з мишами, приходять з сусіднього парку. Вчора був у знайомих в Норс Йорку, так власник навіть завів двох котиків - миші. У нашому будинку, дякувати Богу, мишей нема, але коли виіхали афроамериканці з поверху, робили дезинфекцію, можливо клопи.
    А трущобні райони навколо даунтауна? Та там обов*язково є миші, про що і пишеться у останній статті. Старі дерев*яні будинки - ідеальне місце для мишей.
    http://www.blogto.com/eat_drink/2009/12/mouse_spotted_at_toronto_coffee_shop/
    http://network.nationalpost.com/np/...shut-down-loblaws-at-dupont-amp-christie.aspx
    http://www.yourhome.ca/homes/repair...-what-to-do-when-there-s-a-mouse-in-the-house
    Тільки цього дійсно можна не бачити. Як маленька дитина закриває ручками очі і думає, що якщо вона чогось не бачить, то його і нема. Називається психологічний захист "заперечення". Для дітей це нормально, а для великого дяді це вже деформація оточуючого світу.
    Я не готовий обговорювати питання доцільності проживання у Канаді, кожен вирішує це для себе сам. Подобається вам тут - живіть на здоров*я і насолоджуйтесь, ніхто у вас цього не відбирає і не ставить під сумнів. (Тільки ви сам). До речі, якщо який-небудь психолог розгляне вашу фразу (Коли ви вже додому поїдете з так ненавистної Канади?[/QUOTE]) з точки зору "проекціі", то все відразу стає зрозумілим.
    Мене тут тримає лише необхідність отримання диплому, та і то є сумніви. Але зверніть увагу, при обговоренні будь-якого питання ви виходите саме на тему "добре - погано". Не пробували розібратись чому? Чому при обговоренні будівництва у передмісті Львова та можливості використання "дерев*яних" технологій ви перескакуєте на тему "добре чи погано" у Канаді? Якщо вам дійсно добре, то звідки це? Чи це вже така канадська особливість, що не можна взагалі нічого помічати негативного? Знайомий канадець любить говорити - "ми перша краіна у світі". Запитую його - "а як же південний сусід?". Відповідь - "ми перші, але після Америки". Я вже писав на форумі про випадок на футбольному матчі з у частю FC Toronto. Сусід запитує - "ну як вам футбол?". Та може бути, але ми звикли дивитись Манчестер, Арсенал, Баварію. "Ясно, значить Канада вам не подобається". При чому тут взагалі Канада? Радянська пропаганда відпочиває.

11. sani

sani Well-Known Member

В дачні будинки наскільки я знаю, газу не проведуть. Навіть якщо і проведуть то ціна буде захмарною... І питання для чого? Тим більше що він постійно дорожчає... Щоб тільки зробити документи на газ треба потратитись немало... то не кажучи що провести, а якщо ще кілька км тягнути трубу, то ну його на.. Дешевше дрова, при тому що існують нові технології що запхав пару дровешок і весь день горить і гріє.
    Перевага дачних ділянок, що там можна, як і садити так і будуватись, на відміну від ОСГ, де будівництво заборонено. Тобто побудувати будиночок можна і не треба морочити собі голову. Буде дача і дачний будиночок, паперів більше не треба.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

блін у кожній темі канада, а в канаді... "хорошо где нас нет" :)

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

там економія у ділянці, то в канаді землі купа ;), а в нас кожен сантимер дорогий, якщо близько міста ;)

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я так розумію з англійською проблеми тоже-там пише(перекладаю щоб було зрозуміло )що старі хати ідеальне місце життя для мишей і що в Канаді по міжнародних стандартах низький рівень поширення мишей в будинках.
    Повертаючись (вибачте за оффтоп)до канадського життя-як кажуть москалі -бытиё определяет сознание-тобто якщо живеш без грошей в засраному будинку з бомжами і на світ дивишся через малесеньке бейсментне віконце.товариші по роботі невдахи з базовим англійським і незрозумілими науковими степенями отриманими в університеті Карачі то звичайно життя в Канаді sucks.

13. Mazerati

тим більше, що тема називається "Будівництво в передмісті Львова" !!!

от мені цікаво, звідки беруться такі захмарні ціни на нерухомість??? як їх вираховують?

14. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ну газ - це таке діло. Мати його у будинку не зашкодить ніколи. Поставив лічильник і платиш за те, що набіжить. А при нагоді і котел на тверде паливо поставити можна і буде економія (правда, кажуть такі котли дуже дорогі).
    Але мене цікавило інше, а саме будівництво на дачній ділянці. Добре, побудував собі будинок і вважаєш його дачним, але ж там не пропишешся. Тобто офіційно воно вважатися житлом не будеться.

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

тема, взагалі-то про передмістя Львова причім тут Канада... ??? :wacko:

дачний будинок, це окрема тема. Раніше також задумувався, але думаю, що це не варіант... На зиму там нікого немає, а цигани люблять туди залізти (і то вибирають, що цікаво найліпші будинки :ireful:) ). А потім попробуй їх вижени! Та й навіть коли виженеш.... Ну і ще там, є нюанси, наприклад, відсутність інфраструктури і т.п. (за хлібом їхати, переважно, 5 км. :wacko: ). Ні, ну може перебільшую трохи, але, все-таки дача то не варіант!

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

А тут залежить від місця де знаходиться дача. Наприклад в районі Рясне Руська по об"їздній бачив такі дачки, що в них я б і жити не відмовився, двоповерхові, з сателітарками. Те що інфраструктура від дач далеко, так це правда, але якщо десь у селі брати, там теж багато чого не вистарчає. Так що без власного авто (а краще двох, для себе і для дружини) навіть не має сенсу над таким задумуватися

17. sani

sani Well-Known Member

ні не буде, бо адреси нема.

Дуже просто беремо вартість землі додаємо вартість офіційно в касу(у нас ціни жеш європа) + хабара щоб зробили або дали дозвіл зробити, бо можуть і відмовити, за кожну отриману бумажку, додаємо вартість матеріалів і додаємо вартість роботи от і виходить захмарна ціна, нема ніякої магії ;)

Деколи смішно чути від людей незнаючих та "мені архітектор нарахував наприклад на 50к$ отке он, під ключ" - ох як я з того сміюсь... множ на 2-3 то може вклажешся ;)

Доречі про архітекторів... подивіться де живе архітектор, якщо він живе в панельній квартирі на 5 поверсі, НІКОЛИ, НІКОЛИ не довіряйте йому проектування будинку!!!
    Він незнає нюансів, які знають люди що живуть у власному будинку! Він незнає потреб які виникають у власному будинку.
    Він вам спроектує 1 туалет на 2 поверхи, або зробить вхідні двері з тої сторони з якї ви ніколи не будете користуватись, або зробить балкон з дальньої кімнати на 2гому поверсі, на який ви вжитті 2 рази зайдете, і який вам нафіг не потрібний.. тощо!

є дачі під львовом які досить добре вже обжиті, і які потроху заселяють

в селах теж не дуже з інфраструктурою, от в зубрі знаю 1 кіосик :)

тай у Львові я краще поїду за 6км в Ашан нормально собі виберу яке мені найбільше підходить, ніж піду в кіосик що стоїть під домом. Якість продуктів в кіосику не ахті, ціна дороща, тай вибір не широкий...

Без авто краще жити у квартирі, тут і маршрутки під дім(або майже під дім) і кіосик з продуктами під домом.

А якщо маєш авто то з інфраструктурою проблем ніяких нема! :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Peri

Peri Well-Known Member

Speedo78,прозвучало багато хороших,сказала б фахових,думок.Відразу скажу,що не фахівець...Але оскільки *мешкаємо* з Вами по-сусідству,на нашому ЛФ,то захотілося поділитися деякими думками.Скажіть, Ви як собі уявляєте свій майбутній будинок?Для того щоб щось розпочати потрібно собі максимально чітко уявити кінцевий результат.От коли знаєш чого хочеш(не абстрактно),тоді можна крок за кроком іти до мети.

З Ваших дописів зрозуміло,що то має бути щось недороге,але,бажано за своїм проектом(уявляєте,як має виглядати,чи тільки приблизно?),якщо будувати,то не розтягувати,бо **до пенсії**хочеться закінчити.Якщо добре розвинена інфраструктура то десь близько від міста?Як близько?На яку,приблизно,суму розраховуєте(нехай поетапно,але стабільно)?
    Коли на всі ці запитання у Вас буде відповідь(для себе),тоді Ви розпочнете робити практичні кроки і успіх у цій справі незабариться.:)
    Чого Вам щиро бажаю!:)

19. sani

sani Well-Known Member

доречі про газ, я наразі навіть цей варіант не розглядаю віддати по минулорічним цінам(цього року напевно ще зросли) 14 000 грн тільки за документи... нафіг треба

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Пообедают и уходят?
    Так может это кто-то из семьи там просто Микки Маусом работает. И домой на обед приходит. Маску пробовали снимать?

а де твій аватар? :)