Будівництво в передмісті Львова

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 11 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

А скорая..., через, минимум, час...? Если вообще...?
    А ежедневная доплата (бензин) за спокий...?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У богатых свои причуды...

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой, не говорите...
    За городом, просто лес недостроев..., и туда же... !!!!:dntknw:

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

После распада союза возле хуторка, на котором мои родители купили дом, началось массовое строительство домищь. Еще-бы. Воруй, не хочу... Все стоит рулон бумаги - хохлобаксы-купоны. Все кто мог, продавал и покупал "бартер". И начали расти домики... Например, как Вам дом с фасадом 4х4 окна размером 2,5х1,8. И это без подвала и нулевого этажа. И таких "сельсоветов" понастроили десятки-сотни. Когда государство немного отошло от национального беспредела и начало жить более цивилизованой жизнью, эти новостройки стали не выгодны... Т.е. морально устаревшими... Строили ж свои, мэстные, которые с Европой знакомы были только по польским базарам и гуртовням. Ни тебе новых технологий, ни енергосбережения, ни современных материалов.... Каменный век. Вот и стоят сейчас эти скелеты с надписями - "ПРОДАМ по ЦЕНЕ МАТЕРИАЛОВ!"

5. sani

sani Well-Known Member

Це все не проблема, якщо є авто! Гуртки басейн і тп і в місті треба добиратись, садік школа також не завжди під домом. Швидка і в місті на мому досвіді, тільки 2 раза приїхала швидше ніж я, перший раз я їхав з Жовкви, другий раз випадок стався недалеко від поліклініки.. решта випадків я приїзджав і ще чекав їх...

Я наприклад вважаю що безглуздо купляти будинок за містом без власного авто, і надіятись на автобуси-маршрутки. В такому випадку краще в місті жити!

• Подобається Подобається x 1
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Со Львова может и не поехать... Уже не город. Так, что в Пустомыты ... звоните и не ...

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Как в "Афоне" ... два... два ... авто.:crazy:

7. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

За мінусом віддаленості інфраструктури, більшоі уваги та видатків на утримання будинку та питання безпеки у життя за містом залишаються одні плюси.
    Питання безпеки оптимізму не добавляє. У знайомого з будови серед білого дня бригада з грузовиком намагались вивезти будматеріали. Потрібна система відеоспостереження і пес, якого постійно годувати, нікуди не поідеш. Львів не Канада, де гаражі можуть стояти відчиненими цілими днями і ніхто нічого не візьме. Вибачаюсь, подумав і згадав - у двох знайомих поцупили велосипеди, у доволі спокійних районах і один доволі дорогий. Відомий журналіст Майкл Мур кілька років тому зробив фільм про порівняння безпеки у США і Канаді. У Канаді у більшості будинків навіть не закривають вхідні двері (як наші міжкімнатні, з врізним склом), хоча, думаю, це не стосується великих міст і криміногенних районів.

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мої батьки живуть в селі Чишки (10-15 км за Львовом), викликали швидку для бабці, приїхала вночі за 10 хв після виклику. Такщо , не кажіть.

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Со Львова?о_О

10. Mazerati

Ні, швидка їде з найближчої лікарні, в моєму випадку з сусіднього села.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Тогда, может сразу в ..., тут к "оборудованной" по последнему Юлиному желанию и то, не всех получается..., бывают проколы, а с соседнего ...
    -Доктор сказал в ..., значит в ...:sorry:

12. coffeefan

Якщо серйозний випадок, то Богдан приіжджає моментально, доводилось користуватись. У такій ситуаціі можна і заплатити. У Чишки, можливо, швидка приіхала з винниківського госпіталя.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Может быть..., не подумал об этом.:dntknw:

14. Mazerati

Якраз ні, з Чижикова.

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Наразі активно опрацьовую ці варіанти. Можна взяти з хаткою "не ахті" (бо хороший будинок - відповідно і ціна - космос), а по мірі поступання фінансів, так би мовити, доробляти... переробляти... на свій смак, думаю найкращий варіант...

16. Mazerati

мені більше до душі або коробка, або ділянка. Насправді переробити хату не так вже й легко. Навіть купляти коробку - то не дуже варіант - тому що переробляти вже існуючий план під свій...
    а переобляти стару хату - то взагалі - :suicide:

17. Alter

Alter Well-Known Member

а ще є технологія SIP (тіки по голові прошу не бити :crazy: )
    чомусь в нас будують хатинки тіки з цегли
    а колись же будували так звані "фінські" - деревяні, з чого прийдеться
    десь читав що 1м.кв. такої хатки обходиться 1600грн +-

хто що знає про обєктивність всіх тих "Прочность!Огнестойкость!..." що у вищенаведеному лінку?

18. Mazerati

не хотіла б в такому жити...

19. coffeefan

Так у такому вся Канада живе. Відносно "Прочность!Огнестойкость!.." подивіться у "Будівництві" тему "Будівництво у Канаді", побачите як воно горить.
    В принципі, нічого осудливого у такій технологіі нема, якщо людина хоче, най будується
    У наших умовах плюсом є швидкість будівництва і нижча ціна. Екологічність під питанням, тому що ніхто не знатиме, яку хімію використовували при виробництві тих плит. Все решта тільки мінуси.
    1.Пожежна безпека.
    2. Доведеться боротись з армією мишей. У Канаді це теж проблема.
    3. Звукоізоляція. Якщо на третьому поверсі будете займатись коханням, то чутиме увесь будинок.
    4. Недовговічність. По статистиці канадець переіжджає кожних 4 роки, туди де є робота. Тому поняття "довговічність" та "родинне гніздо" для нього відносні. У нас же будинок будують відразу з перспективою на себе, дітей та онуків. Візьмемо хоча б дах. На дерев*яну основу (навіть не завжди дають плівку) відразу кладуть тоненький матеріал, у нас він теж є - називається ондулін. Через певну кількість років треба перекривати. Яка там металочерепиця, мені здається, на Украіні на курниках краще покриття.
    4. Індивідуально-суб*єктивне. У скількох будинках перебував - ну холодно там зимою, не тримають ті утеплювачі.

• Подобається Подобається x 2
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Плюси: - яка, не яка худоБинка буде...;)
    Значить, не вище другого... аби займалися.:good:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)