Будівництво у Канаді

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем coffeefan, 13 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Nina

Nina Well-Known Member

Для того, щоб пишатися своєю батьківщиною, для того, щоб діти розмовляли рідною мовою, щоб могли кожний день бачитися з дідусем і бабусею, для того щоб бути щасливим

2. І багато ви знаєте людей, що їдять з антикварних сервізів?

• Подобається Подобається x 1
  3. Nina

Nina Well-Known Member

Абсолютно вірно, я і хотіла показати цей резонанс. Але в Україні з’являється все більше фаянсового посуду.

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мити ліньки! А так з’їли і викинули геть.

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так. В мене дуже багато і бідних, і відверто багатих знайомих і друзів з України.

Дай Бог. Я тільки рада.

Буде більше фаянсового посуду - буде більше споживачів кредитів.

• Подобається Подобається x 3
  6. Nina

Nina Well-Known Member

Так, в цьому перевага одноразового посуду. Але як приємно похвалитись: « Цей сервіз мені дістався у спадок від батьків. У мене багато приємних спогадів користування цим сервізом. Я пишаюся ним і передам у спадок його своїм дітям. Вони, я впевнена, будуть теж його шанувати»

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мої діти щодня бачаться з бабусею, з дідусем кожні вихідні... розмовляють двома мовами. Он не розумію що мені перешкаджає пишатись батьківщиною чи бути щасливою? А може ви краще знаєте яка я нещаслива?

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Є у мене ті сервізи ще від мого дідуся куплені ще за Австрії, але бачте не збираю я маєтків на землі. Завтра прийде ураган і це все мені поб’є і знищить і що мені з того? Чи ви думаєте що Україна захищена від природних катаклізмів?

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

• Подобається Подобається x 4
  8. Un.Known

Цей опус я якось пропустила.

Це мені для цього треба не спати по дві доби?

Нонсенс якийсь.

Ви думаєте, я не спала по дві доби і тепер я нещасна?

Мої старша донька розмовляє українською, чеською, ангілйською і французькою середульша - українською, чеською і російською, вчить англійську, малий зараз з бабою трендить українською, в садку - чеською.

А щодо зустрічей з бабусею... кума гарувала чорно, будівля в Стрию заморожена, а хлопців бачить свекруха по великих святах...

Пишатись Батьківщиною... не завжди можеш пишатись тим, що любиш на жаль...

9. Як можна жити десь за кордоном і пишатись Батьківщиною?

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а що ці речі два виключення між собою? Або одне або друге?

Цікаво як ви дасьте визначення як ви розумієте поняття Батьківщина.

11. Максим

Максим Well-Known Member

Беріть кредит такий, щоб він не був для Вас кабалою :) Зокрема, не купуйте нерухомість дорожчу, ніж в стані сплатити. Але в мене враження, Рибко, що Ви не порівнюєте кредит versus оренда житла, але кредит versus жити з батьками.

Тенденції в тривалому розрізі є якраз протилежними. Нерухомість дорожчає, а зарплати зростають.

Для прикладу, куплена десять років тому в кредит нерухомість за 100 тисяч еур, зараз вартує 180 тисяч, кредит на десять років, навіть під неймовірно високих 6% (реально відсотки нижчі):

місячна оплата кредиту: 1110 еур
    повна сума виплаченого кредиту: 133224 еур
    в т.ч. проценти: 33224 еур

Навіть без врахування інфляції видно різницю.

Зарплата, при відсутності будь-яких додаткових зусиль типу пошуку краще оплачуваної роботи і т.п., тобто тупо сидіти на місці і просто старанно працювати, зростає нехай на пару відсотків в рік, що становить в результаті підвищення на пару сотень в місяць. В другій половині терміну сплати кредиту зарплата вже вища від початкової на суму, яку платиться за кредит.

Якщо щось станеться, то існує страховка, власні заощадження, можливість відкласти виплату кредиту, як найгірший варіант - продати житло (яке виросло в ціні) і віддати кредит. Хоча в тих, хто не купував нерухомості над власні можливості, таких проблем і не виникає.

Зустрічне запитання до Вас: що робити, якщо Ви живете у орендованому житлі, "щось сталося" і Ви не можете платити за нього? А житло в кредит вже за плюс-мінус 10 років сплачене, моє.

Не через гроші. Зрештою, через гроші і немає сенсу їхати - в Україні необмежені можливості їх заробити.

До речі, це ще раз добре показує різницю у світогляді - за всім мусять бути гроші. Це не образа, просто дійсно різне сприйняття світу, викликане умовами перебування.

12. Nina

Nina Well-Known Member

13. Un.Known

14. Nina

Nina Well-Known Member

15. Nina

Nina Well-Known Member

Зауважте, про катаклізми згадали Ви. Мабуть надивились страшних американських фільмів, де Нью Йорк затоплений водою, глобальне потепління і тому подібне. Про Україну таких фільмів не бачила. Чи захищена Україна від катаклізмів? Не знаю.
    А за Лілікану слід порадіти, що вона досягла успіху на рідній землі. Зробила те, що не вдалося іншим. Вам в це важко повірити, правильніше, ви не хочете в це вірити, проте в Україні є теж люди, що живуть добре і щасливо.

16. Un.Known

Я особисто пораділа за Лілікану, тільки Ви зрозуміти не можете, що МИ бачимо, скільки нашій людині треба прикласти сил і здоров'я, аби мати те, чого тут досягається з набагато меншими втратами чого-небудь. Без страху і ризику.

• Подобається Подобається x 2
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Чистої води наклеп.
    Де я сказала що пані Лілікана говорить неправду і що неможливо бути щасливою в Україні або що я не вірю в досягнення щастя в Україні. Прошу мені вказати конкретно на мій допис де я таке сказала.

Щодо катаклізмів то тут малось на увазі перефразоване біблійне не збирай собі маєтків на землі, он і я кажу вам, що маю сервіз але я до нього не прив’язана. Так це гарна пам’ятка але якби він розбився пам’ять про мого дідуся не змінилась б.

18. Nina

Nina Well-Known Member

Я зрозуміла ваше невдоволення. Як можна жити добре на Україні, коли життя на Україні таке погане? А можна. Так як і вам живеться добре і щасливо, коли життя на Україні таке погане.

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Ну що тут скажеш:cry:
    Як хочемо мати державу могутню, мусимо мати Віру так само могутню, бо як немає духу у народу, то позбудеться він і тіла.
    Ноша кожного по силі йому дана, а хто ношу свою нести відмовляється або за чужу береться, той Долею карається.

Останнє редагування: 9 гру 2010
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

то над вами варто плакати, бо ви вирвали слово з речення, а я сказала ось так, прошу щераз перечитати.

Мені здавалось що не треба ставити кому бо це одна думка, що я ані першого ані другого не сказала. Чомусь ви прочитали з комою тобто з запереченням. Мдям.

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

Марусино я ту Ніну вже давно заігнорив бо мозок не витримує всяку ф...ю читати

а де твій аватар? :)