Будівництво у Канаді

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем coffeefan, 13 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

До речі, попереднє зауваження в тему.

Що має робити український вчитель зі своїм бажанням жити у власній квартирі? Не спати місяцями, беручи учнів на додаткові заняття?

• Подобається Подобається x 4
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Має кинути роботу, пожити пару років в контейнері і попрацювати продавцем на базарі, а тоді купити квартиру і їхати подорожувати, а не сплачувати кредити, розказувати який він щасливий і як у нього все класно. ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

баригам кажете гайки закрутили??? баригам пенсiйний вiк до 60 рокiв пiдняли? баригам тiльки газ хочуть пiдняти? ви говорить та не заговорюйтеся. ваша рiдна Украiна зараз на порозi майже крiпацького права , а вам смiшно....

Так - так я думаю лише за грошi, а ви такi святi i щирi, чогось поiхали в канаду за бiльшими грошами.
    Смiшно це все. ви сами не верите в половину того , что тут пишете.
    дай вам Бог щастя и здоров"я.
    вихожу з дискусii .

4. Un.Known

Ой, та що Ви?

А ця Україна, котра кріпацька, то не та, в котрій необмежені можливості заробити на житло без кредиту, котрі Ви хвалили?

• Подобається Подобається x 1
  5. coolzak

coolzak Well-Known Member

якби я хотів викинути 12 років з життя і пішов на роботу де треба день і ніч пахати то вже напевно через 6-7 років жив би в Коста -Ріці і пив маргаріту по вечорам в будинку на березі океану до кінця життя.але краще з дітьми по вихідних в гори чи з жінкою до ресторану .
    тут тема пішла в оффтоп-на протязі тижня буду пописувати як всетаки будують в Канаді-починаючи з дозволів і по черзі про фундамент.стіни .електрика і тд

• Подобається Подобається x 4
  6. Теж варіант.
    По-вашому, краще бути в кабалі кредиту кілька десятків років? Заплатити набагато більше. А якщо щось станеться, зарплата зменшиться, і не зможете віддавати кредит?

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Дійсно, видно. :)
    Чи ви поїхали до іншої країни не через гроші?

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я поїхала до іншої країни не через гроші. Потім вже пустила коріння тут але якщо мені треба буде і це буде рішення нашої сім’ї то переїдемо туди де треба буде.

8. Un.Known

Я свою першу квартиру тут виплатила за вісім років. І попри те їздила з дітьми у відпустки.
    А тут, Рибко, на цей випадок страхівка існує.

А тепер порахуйте, скільки годин додаткових занять мусить відробити вчитель, щоб назбирати на квартиру.

(Подруга в Стрию, вчителька початкових класів, бере 15 гривень за заняття, це не вчителька-початківець, 20 років стажу, дві вищих освіти).

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А чому ви вважаєте кредит кабалою? Ніхто вас не заставляє брати кредит. Живіть ціле життя орендою, чому ні. Це ваш вибір. Багато людей так і робить. Зарплата в закордонії така штука що має тенденцію рости. Навіть якщо щось станеться і ви втрачаєте роботу банк буде з вами співпрацювати щоб вам зменшити місячну виплату, аби ви тільки щось платили бо їм не вигідно відібрати в вас будинок... їм набагато краще щоб ви платили хоч щось, менше але платили.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Бачте, люди не бачать вклад грошей в квартиру як вклад в своє майбутнє. У них чомусь якийсь блок в голові що якщо кредит то кабала, а дивитись на кредит як тимчасове явище яке б результаті може принести прибуток не можуть. Нажаль.

А ще мені здається що величезний блок в голові українських людей це їхня немобільність. :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Західне мислення. А тому ні, що вже провалилися в яму фінансової кризи на цих кредитах. І не скоро виберемось. І взагалі не треба дратувати українців з України своїми буржуазними замашками, не знаю де цей ваш Вейн, але на слово вірю що живеться там добре.

11. У нас такої тенденції нема. Тому кредити не такі популярні.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Немобільність"? Та ви знущаєтесь. Може в вас вона є, то приїдьте і покажіть як треба.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Видихай, бобрик!

І давайте розділяти мухи і котлети.

• Подобається Подобається x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас не те що тенденції немає, в нас їх і видавати перестали ті кредити. А коли видавали, то тільки білі комірці і ті ж бариги їх тільки і могли собі дозволити взяти.

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Не треба цих повчань, єдине що треба розумного зробити українцю - це звалити за кордон, а там уже і без вас розберуться.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Кредити не такі популярні бо умови їх жахливі.

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Це не повчання, а корисна порада.

16. Єдине, що треба розумного зробити - щось змінити у своїй країні. А за кордон усі не влізуть. Я б на їх місті взагалі припинила пускати іммігрантів.

• Подобається Подобається x 3
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Моя репліка стосувалася дуже ділових панянок, які живуть по Європах-Канадах і звітам нам пояснюють як треба брати кредити і будувати хати. Думаю без початкового капіталу не поперлися туди. В тому й справа що за кордон усі не влізуть.

18. Un.Known

19. Nina

Nina Well-Known Member

А чому одні їдять з одноразового посуду, а інші з антикварних сервізів?

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Вам може і зле, а нам не зле:)))

20. Un.Known

Є ще одна група - з фаянсового посуду.

А ті, що Ви назвали - то дуже типово для України.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)