Будівництво у Канаді

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем coffeefan, 13 лип 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Пукнеш то ще нічого, а от сексом доводиться займатись "у подушку", щоб сусіди не почули. У реалі, коли хто-небудь ходить на другому поверсі, то чути аж у бейсменті.
    Нічого поганого у такому будівництві нема, якщо людина хоче, чому ні? Проблема у завищеній ціні та пожежній безпеці. Якщо будувати самому (проблема з ділянкою, наявністю часу та менінгіти з ліцензованими роботами), то виходить у 2 рази дешевше. Але канадський ринок будівництва монополізований, тут не люблять індивідуального забудовника, усім треба "шагать строем".

• Подобається Подобається x 1
  2. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

От и думай тепер - де кращe жити об"ективно. У Львовi будуй хоть оббудуйся сам i лiцензiй нi на шо не треба.хочеш з цегли, хочеш з каменею. а у моеi бабцi так узагалi за селом карьер нiчий- пiсок, глину та камiння беруть безкоштовно...

але зараз набiжать любителi покричати " як у нас в Украiнi все зле , а закордоном дороги з золота.це вже традицiя.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що все зле?

Близько до істини.

4. "ну, как дєті, ей Богу" :)
    кому, як не зрощеним на теренах бУРСР та і рср вцілому, знати про ходіння строєм :)
    Канада - країна з таким собі соціалістично-капіталістичним устроєм. де всі соціаліні програми існують на податках. я можу заснувати свою будівельну компанію, але я мушу її зареєструвати і платити податки. а також, дотримуватись вимог, що складає держава, щоб захистити покупця. читайте Tarion. а то будівельник сьогодні візьме гроші, побудує мені дім, а завтра в ночі витягне з нього вікна, щоб продати їх кому іншому, а я залишена сама на себе шукати злодія :)

а щодо звукоізоляціїї ... мої сусіди, мабуть, сексом не займаються, бо я їх жодного разу не чула. :pardon: і де вони трійко дітей узяли? щоправда, стіни не дотичні. це я до того, що "як постелиш, так і виспишся" :)

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

забула додати: японці (от дурнуваіта нація :))) (саркастично) ) закупляють ці будинки-конструктори в Канади для свого Хоккайдо, аж їх бамбуковий гай шумить :)

• Подобається Подобається x 7
  5. Lilikana

Солохо, то ж я якраз кажу- в Канади дороги з золота , а в Украинi все зле.
    не дивлячись на те, що в бильшости украинцив навить будки для собак из цегли...

цiкаво, який видсoток канадiйцив мае приватнi будинки повнiстю викупленi?Подiлиться iнфою,якщо маете.

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Канаді десь процентів 50 сімей живе у власному житлі решта в винайманому.Трохи різниться по провінціям-наприклад Калгарі 60 процентів власники житла.Скільки має виплачене не в курсі-напевно теж залежить від провінції та і досить людей міняє житло на дорожче протягом життя кілька разів то і завжди щось там винні банку.Можна напрягтися і порівняно швидко сплатити але іпотека самий дешевий кредит і часто фінансово вигідніше вложитись в стоки чи фонди(7-10 річного доходу)ніж платити іпотеку яка зараз 2.75 наприклад.На тему будки з цегли-притуліться до деревяної стіни взимі і до цегляної на вулиці-котра зимніша

Останнє редагування: 14 лис 2010
    • Подобається Подобається x 5
  7. Lilikana

Цегла тепло тримае довше!
    А який процент приблизно може бути тих, хто нiчого банкам не винен за житло?

8. coolzak

розкажіть це тим хто хату утеплив-якщо цегла така добра то нащо весь той полістирол клеять-дали би цегли 2 метри .А взагалі є така величина чи параметр R-value-яка показує теплопровідність матеріалів- чим більше тим краще-так теплопрвідність цегли 0.2 на дюйм товщини.При вимозі мінімум 20 на стіну і 40 на стелю скільки цегли треба щоб хату побудувати.Стіна виходить 2.5 метра має бути

• Подобається Подобається x 2
  9. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Цікаве питання. Навскидку подивися і інеті і знайшов такі дані тільки по США (можливо потрібно було більше часу) - 33%. Як сказав би червоноармієць Сухов "Канада - дело тонкое". Зато купа матеріалу про падіння рівня життя середнього канадця - середній борг приблизно 40 тисяч доларів. 60% населення живе від чеку до чеку, по нашому від зарплати до зарплати. Під мільйон канадців користується фуд-банками, не мають грошей навіть на іжу. Раніше я наводив канадську статистику, що за 25 останніх років дохід середнього канадця зріс АЖ на 50 доларів. При зростанні у кілька разів цін на житло, товари та послуги. Виглядає, що покоління бебі бумерів, народжене після Другоі світовоі війни, було останнім безтурботним поколінням канадців. Хоча, це стосується не тільки Канади, рівень життя зараз стрімко падає у всіх високорозвинених краінах і піднімається в Китаі та Індіі. Рівень внутрішнього споживання у Китаі швидко зростає, наприклад, житло у Пекіні вже дорожче ніж у Канаді. А чому б і ні, якщо Китай зараз має найбільші фінансові резерви світу.
    http://www.thestar.com/news/insight/article/815836--canadian-debt-the-hole-we-re-in
    http://www.ctv.ca/CTVNews/TopStories/20100511/canada-household-cebt-100511/
    http://www.hoyes.com/blog/category/bankruptcy-statistics
    Але це зовсім не означає, що так у Канаді живуть всі. Як і не означає, що в Украіні всі бідні. У кожноі людини свій розклад. Є таке поняття, як "пастка емігранта", коли людина , порівнявши валові доходи двох краін, приходить до висновку, що переіхавши до Канади, вона автоматично буде жити у стільки-то разів краще.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вам кажу, що то за люди. Відібрали в тещі можливість сидіти і підслуховувати що-ночі чи молоді товчуться чи ні.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Брехня. Якщо у вас вікна до цілої до душі то ніяка цегла вам ніц не втримає. У нас ві Львові було вічно зимно як в псярні, бо все з цегли - старий польський будинок і не батареї були а п’єци. А видувало, як в печері.

А тут поставиш собі добрі вікна і ніц тобі не дує. Як робота капарна то ніяка цегла тебе не врятує.

Он нераз мене так дратують такі мудрі люди в Україні які в очі живі не бачили і не жили в таких будинках а будуть тобі говорити який то жах і як ти можеш жити в дерев’яній хаті і що тебе вітром здує (скільки ураганів ми пережили, що дерева поламало я не буду ніц казати) і що тобі так зле.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Достатньо.

Божечко, то не так страшно жити в невиплаченому будинку. Ви платите за квартиру, правда ж? А хіба викупили в держави за копійки в ті часи коли все розкрадали хто як тільки міг. Ви хочете купити хату і зразу її виплатити - та прошу дуже. Гроші на бочку і вперед. Хочете хату за 200 тисяч долларів - прошу дуже, хочете за мілліон, також прошу дуже. Ніхто вас не заставляє брати позику.

• Подобається Подобається x 6
  11. coolzak

Хочу сказати що будинки в Північній Америці набагато зручніші для життя ніж в Україні-будинок сімї середньої заможності це 150-250 кв м .3-4 спальні .2-3 повних ванни(одна має вхід лише з спальні господарів і в 75 відсотків ванна і душова кабіна окремо).спальні мають вбудовані гардеробні кімнати-наприклад у мене в мастербедрум десь 4 на 4 м к а решта спалень десь 2на 3 м.Кухня велика як правило 25-40 кв м .пральня де пралька і сушка окрема кімната а не в кухні.Загальна площа не враховує бейсмент(підвал?) де ставлять 2-3 кімнати-лишня спальня .офіс чи тренажери.Хто має мало грошей то рентують і там по різному.

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А у мене нема півниці бо хата побудована без тої ями. В нас грунтові води дуже близько, тому якщо б була півниця то там три місяці з чотирьох може стояти вода. Тому у нас три спальні на другому повері, кухня, вітальня, їдальня, балькон, плюс дві ванни і на першому ванна, вітальня і спальня для мами. Плюс гараж на дві машини і пралька.
    Доречі я не зустрічала в Канаді таких проектів будинків як в нас, так званий bi-level.

13. coolzak

Тут тоже є білевел але бейсмент всюди-навіть на мокрих болотах-просто дренаж довкола і помпа качати воду

14. Lilikana

Цеглянi будинки набагато гiршi за отi картонки , а жити у влаcному викупленому житлi -то справжня мука, ви абсолютно правi! Кредити i ще раз кредити! I вам дуже пощастило , що ви живете не в такому болотi, як той мерзеннний Львiв.
    Я вами просто натiшитися не можу , панове эмiгранти. шкода вас. Але то вже зовсiм iнша тема.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 6
  16. Максим

Максим Well-Known Member

Читальсь-те, як в розвинених країнах рівень життя впав?

Ми тут не маємо можливості з першої ж зарплати купити житло, мусимо брати ті кредити. На відміну від щасливчиків в Україні... :sad:

• Подобається Подобається x 4
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Помпа не допомагає коли поруч річка і вона тобі затікає до хати. Сусіди через дорогу мусять кожного року ремонт робити, бо їх затоплює. У нас низина і болота.

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Ой правда! Чого всі пхаються в ті розвинені країни, на СХІД треба орієнтир тримати і на чим дальший тим кращий орієнтир.

• Подобається Подобається x 3
  18. Lilikana

Та нашо вам той Схiд. Боже-сохрани. картонки за 300 тис.долларiв у кредит на пiв-життя- саме так треба жити.
    Я теж була емiгранткою. Я знаю , що таке iлюзiя гарного життя. Вона дуже сильна.

Coffeefan дякую за iнформацiю.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну хтось живе ілюзіями а я реаліями сьогодення.

• Подобається Подобається x 4
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Маруся-мама,

а де твій аватар? :)