Будівництво.Що би я ніколи не зробив ще раз!

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем tato, 2 лют 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. kabanchyk

kabanchyk Member

ні це не хвороба...

не знаю як ви а я хату будую першей раз у житті, дасть Бог, другий раз буду будувати помилок буде менше :good:

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

чесно кажучи архітектора мучали довго: то балкон додай, то забери, то цоколь підніми, то кухню зменш, то вікно додай, то сходи поверни в інший бік...

а коли почались роботи і "коробка" почала рости, ми побачили ще безліч недоліків і прорахунків у нашому проеткі. Чесно кажучи на проеткі (малюнку) все виглядає трохи інакше ніж у реальності, до чого я чесно кажучи не був готовий. Але мої будівельники з великим досвідом і досить відповідальні, тому завжди мені показують дрібні недоліки і стараються показати шляхи їх усунення.

п.с. доречі протягом будови змінив вже три бригади і нарешті (так мені здається) знайшов дійсно толкових та порядних ЛЮДЕЙ, основна мета яких не вкрасти та намахати на кожній дрібниці, а зробити свою роботу якісно!

• Подобається Подобається x 1
  2. tato

tato тато завжди правий!

Я свою залізячку люблю ))))

а де твій аватар? :)