Планую будівництво будинку під містом, за Сиховом одразу. На наступному тижні має приїхати бригада робочих, але так, як там навіть фундаменту ще нема, не можу придумати де їм залишитись. Спочатку це питання було на їх стороні, а тепер - мені сказали "вирішуй щось або ми нічого робити не будемо". А там вже все оплачено і я навіть не знаю, що тепер робити. Чи можливо варто відмовитись все-таки від них взагалі? Квартира недешево обійдеться зараз на семеро чоловік. Чи можливо є якісь альтернативні варіанти? Можливо хостел є там десь поруч?
Дивно таки. Тепер їм можна взагалі не робити нічого, з ними розрахувалися). А квартиру винаймати для будівельної бригади - це розкоші, досить орендувати будівельний вагончик, - ті що на колесах.
Ні, якийсь аванс можна, але на місяць, не на три ж. І то коли покажуть що вони за специ. Зараз кажуть з профі-будівельниками напряг, бо всі в Польщі.
А можливо справді вагончик в оренду взяти просто? Що думаете на рахунок цього? Я вночі погуглив, то найшов, що побутівкі, будівельний вагончик на колесах, як я зрозумів можна тут взяти в оренду. На перший погляд, як варіант думаю піде, та і їм такого хватить цілком. Добре, що хоть є ще пару днів, щоб це вирішити)