Відповідь: Будівничі хмарочосів надзвичайні світлини!..... але!... колись бачив документальне кіно, де показували як знімали худ.фільми щодо хмародерів...... але також маю хорошого товариша (ще з часів "унцацо"), який працює будівельником -- робе радіовежі для мобільних операторів.... сумні речі розповідає..... дуже і дуже тяжка робота..... співчуваю вам, пане ворон....
Відповідь: Будівничі хмарочосів П.Ворон , респект Вам за Ваш ризик. Контракт ?- це "сухі" гроші- де податки , ЕІ(анеплоймент іншуранс), медікер - Ваші проблеми. Чи це full package - зі всіма бенефітами , life insurance і решта "ділами"?... Як часто малюють канати на Бруклінському мості?
Відповідь: Будівничі хмарочосів Перше. Все мої проблеми. Але я зараз не є так притиснений грішми щоб брати будь-що так що я високо не полізу. Нє Взагалі останніх пару років я розписував декілька готелей. Там основна нагрузка була психологічнав останньому) 200-300 фігур і два вічно-пяних варіята які не могли думати головою. Але то було більше смішно чим страшно. Я з тими варятами не буду працювати ніколи. Маю їх досить. Я зараз більше мрію знайти якусь церкву і її розмалювати. Ну а як невдастся тоді щось комерційне, тільки не вище 2-5 поверхів і в інтерєрі; на зовні зовсім не тягне. Взагалі не знаю що знайду, такщо... Того я не знаю. Мій друг колись як інженер добудовував другий ярус на Вашинґтон мості. Він би швидше всього знав, але вже помер. А на мостах я ніколи не працював. Дехто кого я знаю мали з тим щось до діла але не дуже пригадую що саме вони розповідали.
Відповідь: Будівничі хмарочосів Хотів ще Ворона запитати. Як вони їх будують, ті хмарочоси?! Поетапно?! Тобто спочатку каркас приміром, потім викінчують майже повністю нижні поверхи, потім зверху нарощують знов каркас, і так далі. Зробили пару готових поверхів - наростили над ними сваї. Якщо так, то виходить що робітники на каркасі(з відомих фоток), знаходячись наприклад на рівні 100го поверху, падати в разі чогось будуть "всього лише" на кілька поверхів нижче, скажімо на 95. А не цілу прірву до асфальту. Бо під ними знаходиться платформа з вже готових поверхів, яка росте, доганяючи каркас. Хоча якщо робити фотки, то виглядає ефектно, на рівні з хмарами. Поясніть пліазе...
Відповідь: Будівничі хмарочосів А мені цікаво як кожен знає що йому робити.. Їх там стільки багато, кожен своє щось робить. Як вони організовуються?
Ну це мені здається не так складно. Робиш то, що тебе навчили і за що тобі гроші платять. Не відволікаючись ні на що і бажано у відведений тобі час. Та й всьо.