Будет ли революция в России?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Nevermind, 6 гру 2011.

?

Будет ли революция в России? Опрос в теме

Голосування закрито 4 лют 2012.
  1. Путин всех оппозиционеров отправит к Ходорковскому

7 голосів
    23,3%
  2. Оппозиционеры сами разойдутся, неожиданно вспомнив, какой Путин хороший и мудрый правитель

10 голосів
    33,3%
  3. Российский народ свергнет нафиг Путина и его партию жуликов и воров!

6 голосів
    20,0%
  4. Мне без разницы, что там в России творится

7 голосів
    23,3%
  1. Tan To

Tan To сын империи

Ты тоже конь?:))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Секажіть кацапе. а Ви будете стріляти в дітей завтра на полщі під час бунту?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це ти ніхто, і країни в тебе немає. Країна є в Путіна та його банди, а тобі дозволено в ній хлєбоварежку свою відкривати тільки поки ти її в інтернеті на ворогів "путіна і росії" відкриваєш. А якщо відкриєш не на тих, і не там - тобі її швиденько закриють. Шкода мені тебе, нікчемного біоматеріалу, якого бабиєщенарожають, і який завжди був призначений тільки для одного - удобрювати нечерноземні території суздальщини, як каже Прокоп.

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Трус всегда смелый на расстоянии. А что ещё ты мне сделаешь, форумный провокатор и фашистик?

5. FourA

Нет, он лошак!

6. ГРАНД

А мені не шкода. Кацапи повинні один одного під час бунту повбивати якомога більше. Тільки тоді буде ефект для кацапщини. Це як лікування кровопусканням. Болісне, але вкрай потрібне і навіть рятивне.

7. Tan To

Tan To сын империи

И сам дурак, :)):)):)) Это хорошо, что вас всех, в одной стране собрали, вас так идентифицировать проще.:))

8. ГРАНД

То давайте зустрінемось в реалі і кожен один одному продемонструє хто на що здатен в процесі фізичного контакту. Я одному одеситу тут пропонував. Навіть назвав місце де чекатиму його в одесі. Засцяв він.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

А в России тем временем цирк продолжается... :))

Уже владельца соц. сети "В контакте" вызвали в прокуратуру.

http://lenta.ru/news/2011/12/09/prosecutor/

Молодец мальчик!:good:

Это, наверное, его вызывали из-за вот этой группы в контакте: http://vkontakte.ru/stop_er

Как это российская прокуратура еще не додумалась вызвать на допрос основателя Фейсбук Марка Цукерберга? :))

10. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

У них возникли трудности с переводом на английский.

11. FourA

Ты и перед дуэлью хвастал, как победишь меня, клоун.
    На что ты способен! неужели ты считаешь. что я буду до тебя дотрагиваться?
    Извини, я дерьмо не привык трогать руками или другими частями тела.. Не желаю о тебя пачкаться...
    Я тебя всегда морально способен унизить ниже плинтуса.
    Может, вспомнишь, щирый украинец, разговор про БРАМУ и ВОРОТА?
    Могу сколько угодно привести примеров твоего незнания языка твоего народа...Твоего потрясающего невежества..
    С тобой, извергающим кучи дерьма и в нём с удовольствием копающемся, общаться неприятно даже на расстоянии!
    А ты предлагаешь личную встречу!
    С подлецами и мразью не якшаюсь!
    Ищи ровню себе!

12. FourA

Кстати, мне пришло сообщения от имени Павла Дурова, чтобы я сменил свой пароль на сайте В контакте и на своём почтовом ящике... Дескать, мой старый пароль взломан, и из него отсылается спам:
    Дураков ищут, однако!

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Уявляєте, дід цього "патриція" ще недавно з лаптів не вилазив.

14. FourA

Ну уж по тебе видно, кем был твой дед.
    Такой же аристократ, как ты...
    Представитель высшей расы, небось. Как и ты сам...
    Чистокровный ариец.
    Характер нордический...

15. ГРАНД

От бачите і цей засцяв.

Фора. Я пропоную зустріч на вашій території. Гарантую, що буду один і неозброєний. Хочете і Вам скажу де саме Вас чекатиму?
    А після нашого контакту Ви тут на форумі розповісте про труса ГРАНДа. А я в свою чергу надам форуму навіть фото, а можливо і відеодокуме5нти з нашої зустрічі і фізичного контакту. На всяк випадок, щоб Ви не збрехали.

16. FourA

Бачу! Да я же объяснял - с дерьмометателем не якшаюсь...
    Воняет очень от тебя!
    Я боюсь в дерьме испачкаться.
    А ты почему с Чалдоном в Чечню засцяв поехать?
    Да ещё и денег стал просить?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці болотні зациклились на німцях, навіть царів-ханів для себе брали звідти. Вони навіть не уявляють, що римські патриції були не "нордичними".
    А арії дійсно пройшлись територією України, обходячи дикі болота "людей-самоїдів".

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Ой, відеодокументи з фізичного контакту не треба.... Я вразлива істотка :o[/OFFTOP]

19. ГРАНД

Знову падлюка брешете. Я не відмовлявся їхати в Чечню. Я уточнив, скільки він готівкою платить за цю поїздку. А він платити відмовився. А воно мені треба їхати в дикі краї та ще й зка власний рахунок? От коли ми з ним утрясем фінансову сторону цієї подорожі, от тоді і поговорим. З ним, а не з Вами обісравшимся і забрехавшимся.
    А от до Донецька я залюбки прокачусь. За власний рахунок. Заодне відвідаю хлопців яких доволі довго не бачив і попутно Вам наглючому кацапу пику відшліфую. А щоб в подальшому тут не брехали, то все ретельно задоку ментую. Орієнтовно можу Вас чекати в готелі "Шахтар". Я завжди там зупиняюсь у номері з видом на трамвайні колії та терікони.

20. Forpost

Forpost Стоїк

ну мацкалі хто ще буде вякати про свободу в Рассеї?

а де твій аватар? :)