буде солнце над краiною!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 10 лис 2013.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

в первом клипе голос наркомана какого то:nea:

2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

От шкода що в тебе в Криму недобудували ту комуністичну радість. Бо наприклад я, їдучи збирати гриби у Маневицький р-н (40 - 50 км від дому) дивлюсь на те чудове творіння що стоїть в Рівненській області і щораз читаю молитву щоб воно не шандарахнуло як Чорнобиль.
    Весь цивілізований світ переходить на енергію вітру і сонця, а тим комсомольцям давай атом і всьо.
    На тобі інструкцію, постав собі вдома той "мирний атом" і радій.
    http://www.ejin.ru/tehnika/kak-sdelat-yadernyy-reaktor-u-sebya-doma.html

• Подобається Подобається x 1
  3. biruk

biruk Well-Known Member

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо щось в нас і є поганого,то постсовдепівська шваль,п"ята колона ерефії

• Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

Наші?о_О А Крим-то хто?

• Подобається Подобається x 3
  6. biruk

biruk Well-Known Member

Мы в Крыму и переходим на солнце и ветер, но не во всех регионах это возможно.
    А в Вашей деревне, я смотрю, все на Ты?

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

С Крыма уже давно в Россию на заработки ни кто не ездит. А вот с Западной Украины там полно. Даже у нас в Крыму есть ваши строители, на заработках.

7. Hatrexis

честно говоря не знал что с западной Украины в Россию на заработки ездят.

8. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Вічливість в Інтернеті - це не означає - говорити на "Ви". Набагато частіше підкреслене "Ви" використовують тоді, коли збираються сказати якусь гидоту У цьому випадку з довірчого звернення "ти" переходять на "Ви".
    До фамільярності і панібратства "ти" так само не має ніякого відношення. До Бога звертаються "на ти", до людини з відкритою душею теж без запинки можна звертатися "на ти" і це стане зрозуміло з перших же слів, тону, манер. А можна сказати: "Любий, як-Вас-там, чи не пішли б Ви ...?"
    Але якщо Ваша воля, то приношу свої щирі вибачення і надалі буду до Вас звертатись тіко на Ви.

• Подобається Подобається x 1
  9. iso

iso Well-Known Member

Значиться - уміють будувати

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дєрєвня є дєрєвня, і ніц не поробиш.

• Подобається Подобається x 2
  11. Hatrexis

До фамільярності і панібратства "ти" так само не має ніякого відношення. До Бога звертаються "на ти", до людини з відкритою душею теж без запинки можна звертатися "на ти" і це стане зрозуміло з перших же слів, тону, манер. А можна сказати: "Любий, як-Вас-там, чи не пішли б Ви ...?"
    Але якщо Ваша воля, то приношу свої щирі вибачення і надалі буду до Вас звертатись тіко на Ви.
    ---------
    согласен. я вообще со всеме в интернете на ты. потому что вы подчеркивает как раз нежелание общатся тут.

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Він згідний на вступ в ЄС.))) Ура

13. Hatrexis

14. Vedun

Vedun Well-Known Member

Hatrexis от скажіть ви постійно говорити гейропа, а хіба в Росії чи Україні нема геїв? Чи мені тепер на Росію говорити Гейссія?

15. Hatrexis

ответ прост: в России за то что гей - обзываются и бьют по морде. гея.называя его отнюдь не геем. а похуже.
    В европе если обидишь гея - в тюрьму. разницу чувствуете?

16. iso

iso Well-Known Member

А як правильно?

17. Hatrexis

грешник. обидишь его- сядешь в тюрьму. грешник - знать что он грешник и говорить что он грешник, не давать своим детям с ним общаться. как лучше?

18. Vedun

Vedun Well-Known Member

В любій правовій державі якщо набив морду іншій людині - на лаву підсудних. От і основна теза в Россії ой вибачте в Гейссії - вибіркове правосуддя. А за свої гріхи кожний відповість перед Господом але не перед людьми. Богу боже а Цезарю цезареве.

19. Hatrexis

когда будет отвечать перед Господом - спохватится да поздно будет.
    а по поводу того что вы написали - да, так есть. Ну что же - тогда значит демократия- это плохо.

20. iso

iso Well-Known Member

Бред?

а де твій аватар? :)