От шкода що в тебе в Криму недобудували ту комуністичну радість. Бо наприклад я, їдучи збирати гриби у Маневицький р-н (40 - 50 км від дому) дивлюсь на те чудове творіння що стоїть в Рівненській області і щораз читаю молитву щоб воно не шандарахнуло як Чорнобиль. Весь цивілізований світ переходить на енергію вітру і сонця, а тим комсомольцям давай атом і всьо. На тобі інструкцію, постав собі вдома той "мирний атом" і радій. http://www.ejin.ru/tehnika/kak-sdelat-yadernyy-reaktor-u-sebya-doma.html
Мы в Крыму и переходим на солнце и ветер, но не во всех регионах это возможно. А в Вашей деревне, я смотрю, все на Ты? ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- С Крыма уже давно в Россию на заработки ни кто не ездит. А вот с Западной Украины там полно. Даже у нас в Крыму есть ваши строители, на заработках.
Вічливість в Інтернеті - це не означає - говорити на "Ви". Набагато частіше підкреслене "Ви" використовують тоді, коли збираються сказати якусь гидоту У цьому випадку з довірчого звернення "ти" переходять на "Ви". До фамільярності і панібратства "ти" так само не має ніякого відношення. До Бога звертаються "на ти", до людини з відкритою душею теж без запинки можна звертатися "на ти" і це стане зрозуміло з перших же слів, тону, манер. А можна сказати: "Любий, як-Вас-там, чи не пішли б Ви ...?" Але якщо Ваша воля, то приношу свої щирі вибачення і надалі буду до Вас звертатись тіко на Ви.
До фамільярності і панібратства "ти" так само не має ніякого відношення. До Бога звертаються "на ти", до людини з відкритою душею теж без запинки можна звертатися "на ти" і це стане зрозуміло з перших же слів, тону, манер. А можна сказати: "Любий, як-Вас-там, чи не пішли б Ви ...?" Але якщо Ваша воля, то приношу свої щирі вибачення і надалі буду до Вас звертатись тіко на Ви. --------- согласен. я вообще со всеме в интернете на ты. потому что вы подчеркивает как раз нежелание общатся тут.
Hatrexis от скажіть ви постійно говорити гейропа, а хіба в Росії чи Україні нема геїв? Чи мені тепер на Росію говорити Гейссія?
ответ прост: в России за то что гей - обзываются и бьют по морде. гея.называя его отнюдь не геем. а похуже. В европе если обидишь гея - в тюрьму. разницу чувствуете?
грешник. обидишь его- сядешь в тюрьму. грешник - знать что он грешник и говорить что он грешник, не давать своим детям с ним общаться. как лучше?
В любій правовій державі якщо набив морду іншій людині - на лаву підсудних. От і основна теза в Россії ой вибачте в Гейссії - вибіркове правосуддя. А за свої гріхи кожний відповість перед Господом але не перед людьми. Богу боже а Цезарю цезареве.
когда будет отвечать перед Господом - спохватится да поздно будет. а по поводу того что вы написали - да, так есть. Ну что же - тогда значит демократия- это плохо.