Я сижу и два часа ему рассказываю про то, что украинцы единая нация. Даже поспорил с ним. Объясняю, что ему бояться нечего, а Вы так прямым текстом... Мы все эти дни болели за Майдан. Человек с нашего города погиб на Институтской. Он зря погиб? Или предыдущий пост содержит юмор? У нас много людей поддерживает Майдан. Люди выходят по субботам к памятнику Шевченко. Наверное у вас этого не показывают. Здесь сложно. наверное, слишком сложно. Если у вас есть единое мнение, то здесь расклад примерно два к тем.
А, ні, тоді не ппц. Тут просто всякі приблуди ошиваються, провокативні питання задають. Ти все правильно розказав другу.
Дело в том, что я украинец. Могу говорить на русском, могу украйинською. Но, так получилось исторически, что в нвшем регионе очень много русских, примерно процентов 50. Кроме них у нс много татар, греков, евреев, армян, грузин. Они сильно переживают. Так получилось, что с того времени, как у нас нашли уголь, у нам гнали рабочую силу, начиная с царя-батюшки и кончая Иосифом Виссарионовичем. Украинское население растворилось. Единственно, присутствует в селах. Русские сильно переживают репрессий со стороны "бендеров". Вот как их переубедить в обратном? Не в курсе. Я сам с севера Украины. Не хочется конфронтации. У нас действительно много трезвомыслящих людей, но пропаганда делает свое дело. Что делать? Телеканалы смотрят в основном русские, а там в уши дуют всякую фигню. ---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ---------- Дело в том, что я украинец. Могу говорить на русском, могу украйинською. Но, так получилось исторически, что в нвшем регионе очень много русских, примерно процентов 50. Кроме них у нс много татар, греков, евреев, армян, грузин. Они сильно переживают. Так получилось, что с того времени, как у нас нашли уголь, у нам гнали рабочую силу, начиная с царя-батюшки и кончая Иосифом Виссарионовичем. Украинское население растворилось. Единственно, присутствует в селах. Русские сильно переживают репрессий со стороны "бендеров". Вот как их переубедить в обратном? Не в курсе. Я сам с севера Украины. Не хочется конфронтации. У нас действительно много трезвомыслящих людей, но пропаганда делает свое дело. Что делать? Телеканалы смотрят в основном русские, а там в уши дуют всякую фигню. ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- Тишина. ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- У нас на городском форуме сейчас активность как на Бродвее. А у Вас тишина.
Алина, а мне как быть?) Мои "деды", по такой логике, воевали друг против друга)) И меня в 2014 году, почему-то, это совершенно не волнует) Как и их, наверно)) Раз их потомки поженились) И сколько дедов у кого полегло в войне с Наполеоном, меня тоже не волнует)
Очень странно, как-то.. мёртвых не хоронить, а навеки оставлять - на площади ли, в голове ли.. Надоели жутко! А як саме вони підуть? Територіальну цілісність України гарантують 3 держави: http://paus144.livejournal.com/28360.html Ну і, "вони" - це не одна якась людина з думкою) Інтелектуальна меншість - меншість, але такі ж громадяни Юга і Востока, як і решта))
Отут є пару посилань на ресурси, росіянка подає, для своїх співгромадян) http://ludmilapsyholog.livejournal.com/221496.html
Вася Ветров, заспокойте друга, ми знаємо, що у вас євромайдани були і є Переживати треба за те, щоб банду від корита прогнати, а росіян зовсім ніхто чіпати не буде. І тиша в нас, бо ніхто не боїться наступу донецького козацтва, а у вас бояться міфічних бандер. Просто це самі люди собі істерику створюють. Шайка біля корита ще сидить, ось це реальна проблема.
Давай, брат. Чув? З рюкзаком на Майдан. http://www.youtube.com/watch?v=rPBgnkf9PB4 http://www.youtube.com/watch?v=qDyGgG5mcQs http://www.youtube.com/watch?v=ogQZVlFMyCQ
А чого нам кіпішувать? У нас справді все спокійно. Ніхто нікого не збирається заставляти силою вчити українську мову і нею розмовляти, ніхто не збирається вас чіпати. Давайте краще разом будувати дкржаву для людей, щоб у наших дітей було майбутнє .
Супер. За кулисами хихикают. Где моё хамство? Или Бирюлево уже матом стало? Вам виднее. Я 4 года на форуме, во многом обвиняли, но не в хамстве. Вы - первая. Почетно. Может быть. Не там врагов ищете.
Я не знаю як завантажити фото, бо я б вам показала істерію однієї жительки Севастополя учора у переписці зі мною, коли я сказала, що Севастополь був і буде Україною. Істерика була на тему, що я фашист в бендеровець і мене потрібно без суда і слідства до стіни приставити в розстріляти. Це щоб ви розуміли загальний настрій. У вас все спокійно, дуже за вас рада. Але те, що кажуть у деяких містах України і що кажуть в Росії, призводить у деяких осіб до ворожнечого настрою по відношенню до всіх українців. Я сюди зайшла не для того, щоб на мене спочатку накинувся "петербуржец" (я ними здесь сыта по горло), потім всі інши. Я могла спокійно собі сидіти і дивитись зомбоящик, у якому показують, що до влади в Україні прийшли якісь звірі, які загрожують навіть життю посла Росії у Києві. Я вже давно громадянка Россії, але мені щомусь не байдуже. Моїм друзям з Харкова, кривого рогу, Києва, дніпропетровська, Ялти, деякі з них зараз на майдані, їм не байдуже, а вам, як говорять у Россії, "пофигу". Вважаєте, мені робити більш нема чого, окрім цього форуму? Я ось зараз на роботу запізнююсь, щоб вам це написати. Я сюди прийшла, щоб поговорити з вами особисто, а не вірити тому що пишуть у газетах та кажуть по телевізору. І знаєте, мені дуже прикро через те, що я тут почула. "Ми не хочемо - ми його зносимо". Так, ви маєте рацію, це ваше місто і ви можете робити в ньому все що бажаєте. Але люди не змінюються так швидко, як вам хочеться. Тому руйнування пам'ятників не призведе ні до чого, окрім обурення східних в південних областей. Але ж то є ваша країна. Тож будь ласка, робіть що хочете. Бажаєте ворожнечі зі сходом, ідіть руйнуйте ще щось. Бажаєте, щоб у Росії вас дикунами називали, руйнуйте пам'ятники Кутузова. Але вам не доводилось подумати про те, що інколи більшого успіху можна досягти, зробивши те саме, але іншим шляхом? Наприклад, ви могли б зараз не чипати ті пам'ятники, а коли все вже буде спокійно, сказати, що пам'ятник вам заважає будувати щось там. Тому ви його прибираєте. Так ви б і пам'ятник прибрали, і обурення не викликали. Та що я з вами тут розмовляю, у вас же там все спокійно. Тож доброго усім дня. ---------- Додано в 07:13 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ---------- NorthWind, с Вами лично больше не считаю нужным что-то обсуждать. Я сюда со львовянами зашла поговорить, а не с "петербуржцами". Хамством было "а слабо" и далее по тексту. К Бирюлево отношения не имею, да будет вам известно. Всего доброго.
як на мене спрацьовуэ як мінімум філологічний факультет, і погони майора,українська літературна з домішком західоукраїнських ідіом,хоча заявлено що він(вона) східнячка,давно живе в Москві ,Вітер викрив, що не в Москві.Так що гоп тролити гуртом і майор зламається ПиСи в особистих даних на ЛФ заявлена неїснуюча сторінка в ФБ https://www.facebook.com/AlinaBcl
Щодо філологічного факультету Ви не помилились. Ось моя остання публікація у ФБ https://www.facebook.com/alina.bakulina.71/posts/695141610535977 Звідти до моєї сторінки можете перейти. Як це Вітер викрив, що я не з Москви, мені цікаво? Бірюлево це не вся Москва.