Спрацьовують українські гени. В Армії був у мене друг Микола з Охтирки. Він був виключно російськомовним, але при спілкуванні зі мною перйшов легко на українську, навіть листи писав додаму українською, на що дома у нього дивувалися, писали: Микола, шо з тобою сталося?
Kjk, правильно. Только, во-первых, в чем заключался глубокий сакральный смысл в сносе памятников именно сейчас, до того, как в Украине все устаканится, до того, как установится легитимная власть, утихомирится Крым и перестанет истерить Россия? А во-вторых, терпимее нужно быть к своим восточным согражданам и их советскому прошлому. Я не говорю, что юго-восточная Украина отличается особой терпимостью, но так начните с себя. Не хотят они ставить памятники Степану Бендере, но это еще не повод для вас разрушать памятники советским солдатам, по крайней мере сейчас, когда и так Россию и юго-восток пугают байками о "бендеровцах-националистах". ---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ---------- Alias, не без этого )
Я терпимий! іноді навіть поважаючий! це не врятувало жодного з моїх "пАбЄдітЄлЄй" та "смердячіх совків" .... ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- вообще-то не валят пока, более того официально заявляют что и не будут ... ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- я знаю, його Мих - вкусив ... і він ініціювавсь ...
Romko, скажімо так. Я усвідомлюю, що те, що мені розповідали з історії у школі і в університеті відповідає дійсності приблизно настільки, наскільки зараз відповідає дійсності інформація у російських ЗМІ щодо подій в Україні. Я багато чого чула від своїх родичів та читала негативного про радянську владу, голодомор і таке інше. Про Степана Бандеру я знаю лише з радянських підручників. Але я припускаю, що якщо на західній Україні його поважають, то мабуть дійсно є за що. З іншого боку, я розумію, що мабуть послідовники Бандери воювали у військах проти мого діда. Але то були такі часи, тож солдати як з одного, так і з іншого боку мають право на повагу. Мабуть відповіла дещо плутано, тож вибачте.
Слава Украине! Здравствуйте, уважаемые форумчане. Зарегистрировался ради интереса. Я с Донецкой области. Сидим с товарищем и бесседуем на тему последних событий. Мой товарищ сильно переживает, что он русский, говорит на русском языке. Не будут-ли в ближайшее время какие-то проблемы у русских в Украине?
будут ... у власти жулье, менты продажные, бандиты распущенные - все как всегда ... у украинских те же проблемы будут ...
Слава Украине! Здравствуйте, уважаемые форумчане. Зарегистрировался ради интереса. Я с Донецкой области. Сидим с товарищем и бесседуем на тему последних событий. Мой товарищ сильно переживает, что он русский, говорит на русском языке. Не будут-ли в ближайшее время какие-то проблемы у русских в Украине?