Будь ласка, поясніть події у Львові

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alina Mos, 25 лют 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому?

2. Alina Mos

Alina Mos Member

Сподіваюсь, що так.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Каждый как хочет так и общается. Каждый какой памятник у себя хочет - такой и ставит. Правильно?

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скучили, мабуть за рідною мовою:)
    Тут і самі інколи російською відповідають.

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

бабохлоп? чи гугель?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спрацьовують українські гени.

В Армії був у мене друг Микола з Охтирки. Він був виключно російськомовним, але при спілкуванні зі мною перйшов легко на українську, навіть листи писав додаму українською, на що дома у нього дивувалися, писали: Микола, шо з тобою сталося?

• Подобається Подобається x 1
  7. Alina Mos

Alina Mos Member

Kjk, правильно. Только, во-первых, в чем заключался глубокий сакральный смысл в сносе памятников именно сейчас, до того, как в Украине все устаканится, до того, как установится легитимная власть, утихомирится Крым и перестанет истерить Россия? А во-вторых, терпимее нужно быть к своим восточным согражданам и их советскому прошлому. Я не говорю, что юго-восточная Украина отличается особой терпимостью, но так начните с себя. Не хотят они ставить памятники Степану Бендере, но это еще не повод для вас разрушать памятники советским солдатам, по крайней мере сейчас, когда и так Россию и юго-восток пугают байками о "бендеровцах-националистах".

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Alias, не без этого :))

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікаво,ви терпимі до наших дідів і нашого минулого?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Я терпимий! іноді навіть поважаючий! це не врятувало жодного з моїх "пАбЄдітЄлЄй" та "смердячіх совків" ....

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

вообще-то не валят пока, более того официально заявляют что и не будут ...

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

я знаю, його Мих - вкусив ... і він ініціювавсь ...

10. Alina Mos

Alina Mos Member

Romko, скажімо так. Я усвідомлюю, що те, що мені розповідали з історії у школі і в університеті відповідає дійсності приблизно настільки, наскільки зараз відповідає дійсності інформація у російських ЗМІ щодо подій в Україні.
    Я багато чого чула від своїх родичів та читала негативного про радянську владу, голодомор і таке інше.
    Про Степана Бандеру я знаю лише з радянських підручників. Але я припускаю, що якщо на західній Україні його поважають, то мабуть дійсно є за що.

З іншого боку, я розумію, що мабуть послідовники Бандери воювали у військах проти мого діда. Але то були такі часи, тож солдати як з одного, так і з іншого боку мають право на повагу.

Мабуть відповіла дещо плутано, тож вибачте.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не хочу жити в такій країні, це дурість повна.

12. Слава Украине!

Здравствуйте, уважаемые форумчане. Зарегистрировался ради интереса. Я с Донецкой области. Сидим с товарищем и бесседуем на тему последних событий. Мой товарищ сильно переживает, что он русский, говорит на русском языке. Не будут-ли в ближайшее время какие-то проблемы у русских в Украине?

13. artobstrel

будут ... у власти жулье, менты продажные, бандиты распущенные - все как всегда ... у украинских те же проблемы будут ...

14. Слава Украине!

Здравствуйте, уважаемые форумчане. Зарегистрировался ради интереса. Я с Донецкой области. Сидим с товарищем и бесседуем на тему последних событий. Мой товарищ сильно переживает, что он русский, говорит на русском языке. Не будут-ли в ближайшее время какие-то проблемы у русских в Украине?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як не буде? Вам ппц.

16. Говорит -- все понятно... Взялся за голову и впал в депрессию...

17. artobstrel

чумодан, вокзал, (обрати за побажанням)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та перестань. Бери рюкзак їдь на Майдан. Там наші донецькі брати.

• Подобається Подобається x 6
  19. Alina Mos

Alina Mos Member

Dzeko, человек только пришел на форум, может не понять Вашу шутку юмора.

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це не жарт.
    По Вашому. на Майдані виключно західняки? )
    Там люди зі всіх регіонів, навіть з Криму :)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)