Будь ласка, поясніть події у Львові

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alina Mos, 25 лют 2014.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Alina Mos, Москва мне не чужая, у меня на Вешняковской моя первая внучка. Я был за Майдан с первой минуты, но всегда был против погромов, войны и смерти.
    Успокой в себе зло.
    Непотребно оно.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Я - житель Санкт-Петербурга, я Петербуржец. 1/87,5.
    Звери выкосили. Дай Бог не уподобиться....

2. Alina Mos

Alina Mos Member

mrochkizm, це багато що пояснює. Дякую.

Останнє редагування: 25 лют 2014
    • Подобається Подобається x 2
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Alina Mos, очень надеюсь, что Вы поняли.

4. Alina Mos

Alina Mos Member

NorthWind, вот что за манера тыкать? Я с Вами на брудершафт не пила, так что тыкать мне не нужно. Это раз. Два: Вы где-то в моем сообщении увидели призывы к насилию? Какое зло я должна в себе успокоить? Или провозглашение лозунга "слава Украине" по-Вашему уже само по себе зло? Ну так это ж ваше личное восприятие абсолютно нейтрального по смыслу лозунга. Вам лучше знать почему Вы воспринимаете его в негативном смысле, я-то здесь при чем? Разберитесь со своими тараканами в голове, прежде чем мне советы давать.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви так вважаєте?

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

А навіщо нам взагалі ті російсько-радянскі пам'ятники?
    Хто які хоче - ті і має.
    У нас громада не хоче пам'ятник радянським солдатам і Кутузову - вона його зносить. В Дніпрі не хочуть Леніна - вони його зносять. А от вже в Донецьку більшість явно хоче лишити Леніна, і він там буде стояти.
    Як люди хочуть - так і роблять.
    Я сподіваюся у Львові монумент на Стрийській знесуть, і з Холмом Слави щось придумають. В ідеалі - могили хай лишаються, але весь радянський мілітарний декор навколо - забрати. В будь-якому разі, все робити волею більшості людей.

7. Alina Mos

Alina Mos Member

Kjk, це як раз те, що я сподівалася не почути. Мабуть даремно.
    Скажіть, Вас не занепокоїть, що пів країни хоче вийти з составу України? І чи не мали ви якоїсь ідеї щодо того, з якого приводу їм цього раптом захотілося? Хоча б теоретично.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

де? хто? покажіть пальцем!

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

У вас недостовірна інформація.
    Хочуть вийти зі складу України у Севастополі. Але вони вже 23й рік хочуть. І ще не один десяток років будуть хотіти.

Про пам'ятники:
    Чому на західній Україні людей в принципі влаштовує що у Львові стоїть Степан Бандера, в Ужгороді Шандор Петефі, в Чернівцях Стефан Чел Маре, в Донецьку Лєнін/Радянський Солдат.
    А от на сході - то вони хочуть щоб Лєнін/Радянський Солдат стояв скрізь. І у Львові і у Ужгороді і в Чернівцях. Та не буде він скрізь стояти.
    Змиріться з тим що радянські пам'ятники будуть стояти тільки там де люди хочуть щоб вони стояли, а не скрізь.

• Подобається Подобається x 5
  10. Alina Mos

Alina Mos Member

До чорта радянські пам'ятники, окрім солдатів. Солдати були не винні в тому, що вони воювали за ту чи іншу сторону.
    Але чому саме зараз? Чому не можна було дочекатись якихось більш спокійних часів?

До речі, Севастополь це теж Україна, то може прислухаєтесь і до них чи нехай ідуть до своїх москалів?

11. Forpost

Forpost Стоїк

а що вже базу москалі забирають на Каспій

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кожен в себе має ті пам'ятники, які він хоче.
    Хочуть в Севастополі Лєніна - хай ще десяток ставлять.

13. Alina Mos

Alina Mos Member

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це давно застаріла інформація. Зараз весь сепаратизм звівся фактично до Криму і то до одного Севастополя.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось мені здається що тема призначена для створення видимості сепаратизму....

16. Alina Mos

Alina Mos Member

На відео Ялта, відео від сьогодні.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

І що там? Частини ЧФ РФ заїхали в санаторій ЧФ РФ?

18. Alina Mos

Alina Mos Member

Hyligan, саме так, я російський агент, створюю видимість сепаратизму.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. Alina Mos

Alina Mos Member

Я взагалі насамперед не про сепаратизм кажу, а про взаємоповагу і толерантність. Ось наприклад, скажіть, чому я, колишній мешканець східної України, теперішній мешканець Росії, заходячи до вашого форуму розмовляю з вами українською? Впевнена, російською ви б мене теж добре зрозуміли б.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

KARABIN, я щось не пам'ятаю, щоб я десь колись у цьому форумі або деінде сказала "снять трезубец" і "Путин наш президент".

а де твій аватар? :)