Alina Mos, Москва мне не чужая, у меня на Вешняковской моя первая внучка. Я был за Майдан с первой минуты, но всегда был против погромов, войны и смерти. Успокой в себе зло. Непотребно оно. ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Я - житель Санкт-Петербурга, я Петербуржец. 1/87,5. Звери выкосили. Дай Бог не уподобиться....
NorthWind, вот что за манера тыкать? Я с Вами на брудершафт не пила, так что тыкать мне не нужно. Это раз. Два: Вы где-то в моем сообщении увидели призывы к насилию? Какое зло я должна в себе успокоить? Или провозглашение лозунга "слава Украине" по-Вашему уже само по себе зло? Ну так это ж ваше личное восприятие абсолютно нейтрального по смыслу лозунга. Вам лучше знать почему Вы воспринимаете его в негативном смысле, я-то здесь при чем? Разберитесь со своими тараканами в голове, прежде чем мне советы давать.
А навіщо нам взагалі ті російсько-радянскі пам'ятники? Хто які хоче - ті і має. У нас громада не хоче пам'ятник радянським солдатам і Кутузову - вона його зносить. В Дніпрі не хочуть Леніна - вони його зносять. А от вже в Донецьку більшість явно хоче лишити Леніна, і він там буде стояти. Як люди хочуть - так і роблять. Я сподіваюся у Львові монумент на Стрийській знесуть, і з Холмом Слави щось придумають. В ідеалі - могили хай лишаються, але весь радянський мілітарний декор навколо - забрати. В будь-якому разі, все робити волею більшості людей.
Kjk, це як раз те, що я сподівалася не почути. Мабуть даремно. Скажіть, Вас не занепокоїть, що пів країни хоче вийти з составу України? І чи не мали ви якоїсь ідеї щодо того, з якого приводу їм цього раптом захотілося? Хоча б теоретично.
У вас недостовірна інформація. Хочуть вийти зі складу України у Севастополі. Але вони вже 23й рік хочуть. І ще не один десяток років будуть хотіти. Про пам'ятники: Чому на західній Україні людей в принципі влаштовує що у Львові стоїть Степан Бандера, в Ужгороді Шандор Петефі, в Чернівцях Стефан Чел Маре, в Донецьку Лєнін/Радянський Солдат. А от на сході - то вони хочуть щоб Лєнін/Радянський Солдат стояв скрізь. І у Львові і у Ужгороді і в Чернівцях. Та не буде він скрізь стояти. Змиріться з тим що радянські пам'ятники будуть стояти тільки там де люди хочуть щоб вони стояли, а не скрізь.
До чорта радянські пам'ятники, окрім солдатів. Солдати були не винні в тому, що вони воювали за ту чи іншу сторону. Але чому саме зараз? Чому не можна було дочекатись якихось більш спокійних часів? До речі, Севастополь це теж Україна, то може прислухаєтесь і до них чи нехай ідуть до своїх москалів?
Це давно застаріла інформація. Зараз весь сепаратизм звівся фактично до Криму і то до одного Севастополя.
Я взагалі насамперед не про сепаратизм кажу, а про взаємоповагу і толерантність. Ось наприклад, скажіть, чому я, колишній мешканець східної України, теперішній мешканець Росії, заходячи до вашого форуму розмовляю з вами українською? Впевнена, російською ви б мене теж добре зрозуміли б. ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- KARABIN, я щось не пам'ятаю, щоб я десь колись у цьому форумі або деінде сказала "снять трезубец" і "Путин наш президент".