Будь ласка, допоможіть мені посадити Путіна до в'язниці!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем struk mykola, 25 сер 2022.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Парад абсурда :facepalm:

2. Продовжується війна на ЛФ. Вбитих немає, але є багато поранених в голову та розумово калічних.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Те, що ти довбойоб, ясно і так. Тобі не треба це постійно підкреслювати. Міжнародна коміссія і прокуратура Нідерландів провели розслідування, з`ясовані фамілії причетних, військова частина расєянії. звідки прибув Бук, маршрут руху, дії і стріляючих, і прикриваючих, і транспортуючих, і охороняючих. І тільки ти, тупе прикацапнуте гівно, щось тут пиздиш про Боїнг.

4. MayorMayor

Твій совок здох. Чому ти не захистив його, і чому ти ще живий, а не вскрився?Якщо ти весь такий із себе взірець честі?А, то ти ж прикацапнуте совкове гівно, тобто- іншого від тебе чекати марно.

5. MayorMayor

Совків-довбойобів сюди тягне свої "дуже цінні думки" донести.

6. struk mykola

struk mykola Well-Known Member

А ви голову свою від брехні злодійської відтряхніть, то дивись очі ваші на правду відкриються, і перш за все на те, що ви людина, а не павук.

Останнє редагування: 29 жов 2024
  7. struk mykola

То ви так поважаєте Раду? (Я родом з Н-Томаківки, радянський. В моїй дитячій історії написано, що народжений саме там.)

Останнє редагування: 29 жов 2024
  8. struk mykola

Ось тільки цього населеного пункту ніде на землі нема.

Вкладення:

9. struk mykola

Залишив коментаря до відео
    КРИТИЧЕСКАЯ СИТУАЦИЯ С СУМАМИ! Карта боевых действий 1 марта: под Покровском МЕГАВЗРЫВ

View: https://m.youtube.com/watch?v=A7krkbCR_OU

"Чому моя пропозицІя, як ув'язнити Путіна руками самих росіян, залишається досі не почута українцями?
    Шукайте на цензор.нет
    Як посадити Путіна до в'язниці!
    Також на львівпорт.ком
    Будь ласка, допоможіть мені посадити Путіна до в'язниці!

Заодне віддячимо США за те, що вони нав'язали війну нашій країні, за яку нам ще розплачуватись з ними нашими недрами.

Гадаю, що Зеленський, та інші високі посадовці, не побояться заради збереження України потрапити також до в'язниці, коли їх про це попросить народ. За все те "добре", що скоїли."

Вкладення:

а де твій аватар? :)