Будь ласка, допоможіть мені посадити Путіна до в'язниці!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем struk mykola, 25 сер 2022.

1. struk mykola

struk mykola Well-Known Member

Я все життя размовляю на суржику, то для мене іностранець те ж саме, що іноземець.
    https://sum.in.ua/s/inozemecj

Ви публічно зло порушили закон України стосовно честі українського громадянина, і якщо ви публічно не вибачитесь, то я змушений буду добитися цього, задіяв державні органи.

Останнє редагування: 17 лип 2024
  2. struk mykola

Коли ви підло мовчали, чи то називали при всіх мене дурником, за оці два роки скільки вже загинуло українців і втрачено українських земель, населенних пунктів та підприємств?
    Чи не розумієте досі того, що одними військовими діями Україна не спроможна повернути свої території?
    На вашій совісті (якщо вона у вас взагалі є) те, що Путін надосі сидить в Кремлі, а не в в'язниці. Ви всі добряче попрацювали на нього.

Для того, щоб російська прокуратура почала діяти проти злочинця Путіна стосовно справи про вимкненні ним радари, потрібно про це всім небайдужим заговорити масово. Бо тільки так російська прокуратура змушена буле завести справу не тільки на генералів МО РФ, але і на самого їхнього Верховного головнокомандувача.

Найбільш сприятливий час для цього до виборів 2024 року ви всі згаїли. Я один як міг повідомляв росіян про цей злочин Путіна.А ви всі підло мовчали, та ще й насміхалися з мене.

Дивіться на дати, та дайте відповідь – військові колони Пригожіна, чи моє звернення зтронуло камінь щодо справ проти вищих посадовців МО РФ? Але ж основний (та головний) злочинець досі недоторканий, із-за вашого мовчання. Коли мовчить народ, прокурори не можуть ідти проти тих, хто їх назначив, тим паче під час війни. Справа, якщо і ведеться ними проти того, кто наказав вимкнути тоді в 2014 році найближчі до України радари, то ведеться вона у всіх за очима і дуже повільно. Хід їй може дати (та публічність) тільки нарід. Мільйони людей, які заговорять нарешті про цей злочин.

3. Мало нам своїх юродівих ЛФ, так тут ще якісь кукурудзяні качани/струки повилазили.

4. struk mykola

"Походження прізвища ХОМЧИН
    В підключених нами етимологічних словниках, відомості про походження прізвища ХОМЧИН відсутні."

В Україні кожен Струк знає, що Хомчини походять від Хоми невіруючого, але ж інші люди говорять, що справжнє призвіще Хомчинів походить від імені іншого біблейського персонажа – від Хама. Просто деякі хамченки, щоб скрити свою хамську натуру, навмисне вписали у своє прізвище буківку о замість а.

Історія
    [ред. | ред. код]
    Село виникло 1590 р. як Хомчин.

В УПА полягли 29 хімчинців. Багато жертв і з боку прихильників (добровільних чи вимушених) радянської влади, які загинули в ході жорстокої боротьби між УПА та комуністичним режимом. Кінець цитати.

А тепер скажи но мені, нащадок фашистських прихвостнів та вбивців євреїв, хто поверне землі Україні?
    Для чого ви нав'язали Україні ось цю війну?

5. Брись за поребрик, кацапчику.

6. struk mykola

IMG_20240721_125509.png
    IMG_20240721_131451.png

Останнє редагування: 21 лип 2024
  7. struk mykola

Якщо ви українець, то вибачитесь. Коли ж ви просто підла тварюка, то ні.

То ви гонете нас східних українців разом з землями нашими українськими до Путіна за поребрик? Кацапами при цьому нас називаєте?

То для цього ви по змаху руки Вашінгтона засирали майдани, щоб Україну на шматки розідрати?

Останнє редагування: 21 лип 2024
  8. Коли я був курсантом в далекому 1980 році, зі мною в групі вчився такий собі Олександр Ступніков.
    На першому занятті при ознайомленні викладач Баришніков спитав його, хто він по національності (широке обличчя, розкосі очі).
    Ступніков дослівно сказав, що по паспорту вінросіянин.
    Відповідь незабуду ніколи: "Папір все стерпить.
    Можна мати паспорт громадянина України, але бути типим як валянок кацапом.

9. struk mykola

У Барышникова досить мовне призвіще. Порушувати закони для нього — то норма; так само як і для вас. Але ж чи не так само, як ви, поступають усі ті, кого ви, збочившись, відносите до кацапів? Подивіться, як вони лютують на мене тільки за те, що дотримуюся законів. То може, "пане", ви більше за мене "кацап", бо лайно* ваше однакове?

(* Ваша поведінка однакова стосовно правди та чесних людей.)

Для мене українець та росіянин — це ті люди, які дотримуються в усьому Закону; тоді, як "кацапики" та "хохолики" стадно так відлизують вище поставленним злодіям, підтераючи законами сраки, при цьому б'ють себе в груди, показуючи усім, як вони полюбляють свою батьківшину. Нема в Всесвіті більш огидливіших створінь.

Останнє редагування: 14 вер 2024
  10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Недолуге, то ти Хуйла вже посадило?

11. struk mykola

Хіба то я недолугий? Ви правду пізнали, хоча б одну людину сповістили про неї? (Хоча б для того, щоб вони теж посміялись зранку та посрали на чесного українця.)

Та й в дзеркало вам з ранку погледіти не завадило б.

12. MayorMayor

Так, ти не просто недолугий, а патентований довбойоб. І ти настільки довбойоб, що навіть не розумієш це, бо ти довбойоб. Ходяча іллюстрація Данінг-Крюгера.

13. struk mykola

Кажу вам, не відновиться Україна в своїх радянських кордонах до тих пір, доки ви, люди, не станете на шлях закону. При цьому перша ваша дія буде розповісти усім про злочин Путіна, за який його змушена буде арештувати російська Генеральна прокуратура.

(Бачите, якого вони мені папірця звідти надіслали в відповідь на моє звернення? Шойгу відсторонений вже від МО РФ? Але ж працівники прокуратури перебувають під тиском політичних обставин. Народ же мовчить. Багато людей навіть не знають про це.)

Коли нарід стане сильнішим політиків, тільки тоді запрацює Закон строго по букві без зволікань.

14. struk mykola

В дзеркало подивився, "воїн"?

(Та невже ж тобі настільки дорогий Путін, що ти разом з кацапиками направив на мене свою лайниву гармату? :))

15. MayorMayor

Ти однояйцевий близнюк "Коммунарця"? Тільки після народження йому Біблія на макітру впала, а тобі КАПП?

16. MayorMayor

Ти як, Хуйла вже посадив?

17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так хто ж його посадить? Він же пам'ятник!

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

От, хто б згадував мене всує, як не двоє паскудних котів напару з @Mykhaylo Khomchyn, які серуть і лаються по кутках і візитку Комунарця підкидають?

19. struk mykola

Путіна посадить російський суд по позову Генеральної прокуратури РФ по 275 статті кримінального кодексу РФ (та інших статтях), але ж тільки по тому, як россіяни масово заговорять про цей його злочин, який він скоїв заради особистої вигоди та вигоди інших російських міліардерів проти безпеки їхньої країни.

Але ж як росіяни про цей злочин заговорять масово, коли про нього мовчать навіть українці (не політики), прикриваючи тим саме Путіна від суда над ним та в'язниці?

Українські політики мовчать про цей злочин, бо багатьом з них прийдеться відповідати на питання, як ним скористалася влада при правлінні переворотчика-міліардера Порошенка.
    Вони, скориставшись тим, що у Росії через незаконну дію Путіна та підлеглих йому генералів не дістане достатньо доказів, збили навмисне боїнга, та звинуватили в цьому Росію.

20. struk mykola

Я радянський українець. Цебто справжній. Я поклявся ще молодим моїй радянській батьківщині, а для мене це перш за все УРСР, що буду захищати її до останнього подиху свого життя, і клятві цій я не зрадив. Панам же я не присягав, що стану захищати їх інтереси, тим паче, коли вони не відповідають інтересам більшості українців (цебто народу).

а де твій аватар? :)