Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки вибачте - але у Львові такого не було? то кудась в сторону Збруча вам слід рухатися... -- А ви що - справді вважаєте, що слід розколоти Україну, і центральну та східну частину віддати на поталу, як багату колонію, російському самодержавству? -- до речі - а ви знаєте першопричини падіння російської монархії? адже Керенський же владу взяв без війни, і без спротиву?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Льв1вяни ви що з глузду з1хали.У Львов1 робити самодержав1е?В Москв1 вже е самодержав1е в лиц1 незамен1мого Лужкова.То ви хочети нас переплюнути.:p :p :p
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки И что с того что небыло? Украину раскалывать ? ... Боже упоси, я ж не сепаратист! Я выступаю за объединение с Россей. Хотя конечно в самой России надо для начала вернуть легитимную власть - власть Государя-Императора. Первопречин много ... "Ни одного раза русский «Демос», то есть, русский народ, не подымался против монархии. Государственный переворот 1917 года был результатом дворцового заговора, технически оформленного русским генералитетом. В Февральской революции наши революционеры решительно не при чем: они не только не готовили этой революции, но о приближении ее они не имели никакого представления. «Дворцовый переворот» перерос в «революцию» только тогда, когда выяснилось полное отсутствие у знати и генералитета каких бы то ни было опорных точек в массе, отсутствие какой бы то ни было популярности в армии и в народе. Люди, организовавшие этот переворот, считали, что они светят своим собственным светом, но это был только отраженный свет монархии. Монархия потухла — потухли и они". Иван Солоневич. "Народная монархия"
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки та нє, чоловіче....шкода звичайно, що ви не бажаєте читати жодної іншої історичної літератури, крім тої, що редагована совєтами і їх наступником - росією, але совєти у війні з фашистами були б ніц варті, якби світове співтовариство не надало величезного розміру допомоги технікою, озброєнням і грошима..... ....хоча дуже шкода, що така допомога була вже після здійснення сталіним своїх страшних планів по знищенню свідомих та освідчених людей, що проживали на колонізованих совєтами землях.... ....тим не менше - ніодна країна не воювала на боці совєтів, весь світ воював проти фашизму (але не за совєти і це потрібно усвідомлювати) і лише спостерігав як дві людиноненависницькі ідеології знищували одне одного....послаблювали свою силу і амбіції... рішення про допомогу совєтам а не фашизму було прийнято лише тому, що совєти не мали такої військової і економічної потужності як фашисти, а від так урівнявши їх сили - можна б було максимально їх виснажити в боротьбі між собою, а після завершення війни - легше протистояти переможцю спільними зусиллями. незалежно від того яка б ідеологія перемогла - світ зміг врятуватись лише в тому випадку, якщо об'єднається разом! і саме тому тоді була створена така організація як НАТО
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Да, в гражданскую союзники оставили Россию на растерзание вандалам (читай большевикам), а потом сами уже не знали как утихомирить эту страшную силу ...
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки якшо Естонія розвивається швидше України завдяки меншій території і кількості населення, то як відносно України розвивається росія США, Китай? Невже ше повільніше?????
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки так хіба то проблема???? он навіть тут на форумі була ціла гілка про те, що Львів і Москва - міста потрабими, кількома рейсами поїздів сполучені! їдьте туди де не буде шкода!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки це правда - сталіна і берії вже нема, але жорстокість руского народу (яскраво видно на прикладі їх поведінки в Чечні, див. гілку: "Справжнє обличчя росії") нікуди не ділась, навідміну від німецького!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Конечно любые проявления низкой нравственности в русской армии должны кораться ... это еще все только предстоит сделать - переделать армию из рабоче-крестьянской в русскую, одним из первых шагов является введение в армию православных батюшек. И не забывайте о том как вели себя чеченцы ... этот народ ничего кроме силы не понимает. У них же фактически была независимости и во что это вылилось? Торговля наркотиками и людьми в центре Грозного, похищения людей в России, и последней каплей стала экспансия чеченских сеператистов в Дагестан.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки от знов: сталін - грузін, а переможці - рускі.....як той весь штампований маразм достав....
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки дайте ссилочку на якісь докази того, що українці в вересня 1939 р. окупували Львів під рускими прапорами, що з 1939 по 1941 проводили розстріли всіх ув'язнених (за те що були за національністю українцями), що українці відбирали на більшій частині України в людей хліб та всі інші продукти, змушуючи їх вмирати голодною смертю! що українці входили до тих нквд-ських "трійок" які не думаючи довго засуджували людей до смерті, бо виконували "план-замовлення" українського уряду в москві! дайте - не будь-те голослівним! просвітіть нас темних!!!!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки на території окремо взятого Львова? чи Львівського форуму?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки то в нас на форумі новий комедіант-літератор.....але тема плагіатова, тому заінтересованості не викликає....
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Це - матиматика великих чисел! Якщо в Естонії "зірветься" м'ясокомбінат країна" втратить" відчизняну м'ясну промисловість, а одночасне "знищення" у США 10 м'ясокомбінатів вагомим чином на цю галузь економіки не вплине! Тобто модернізація лише одного підприємства в маленькій країні суттєво покращує відповідну галузь та значно покращує стан всієї економіки (і навпаки)! Ви в школи вчилися? P.S. (рос.) Лучше быть богатым и здоровым, чем бедным и больным!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки так я тоді не можу прослідкувати за вашою логікою: чому ж тоді економіка інших, набагато більших від України країн розвивається краще за Україну? як це залежить від розміру країни і кількості населення? викладіть свою теорію, бо якась вона смішна
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки На территории Российской Империи. ну конечно, когда не остается аргументов, люди пытаются выразить эмоциями
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ваш постійний здоровий гумор мене не перестає тішити! Теорія (або власний погляд на речі) в мене, безперечно, існує...... Питання в тім, що реальні обсяги приросту ВВП країн із сталим розвитком (наприклад, зріст ВВП у США складає 2-4% на рік) не можливо адекватно порівнювати зі зростанням ВВП, наприклад, в Україні в якій він складає 6-9%(!!!) на рік. В абсолютних цифрах це, як говорять в Одесі (рос.) "Это две большие разницы". Так само, що й у випадку з "малими" країнами. Наприклад, збудувавши "автобан" Кіїв-Одеса (довжиной більше 800 км.) ми вирішили траспорті проблеми в Україні (172 тис.км. доріг) на 0,46%. При цьому цих самих 800 км. для Естонії (усього має 42 тис.км. доріг) вірішили б тих самих проблем вже майже на 2% (тобто у чотири рази більше!). Часу і фінансів при цьому буде витрачено однаково..... І так у всьому! А якщо узяти "стартові" умови (або "відправні точки") то в різних країнах вони доволі різняться в десятки разів. Якщо Ви отримаєте "незалежність" свого, окремого взятого, мікрорайону на Сихові, то за пару років можете стати самою заможньою країною в Європі. І дороги у Вас будуть найкращі (200м), і 100% будинків з "євроремонтом", і злочиність Ви подолаєте, і інвестиційний "клімат" у Вас буде "вище даху" (бо Італія буде у Вас найбільшим інвестором), тощо. Щорічний приріст у Вас може складати сотні відсотків! P.S. Бажання позитивних змін залежить це від "керманичів", а все решта від "часу та простору"
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки людино! а які аргументи можуть бути про повну маячню? ви говорите про міфічну руску імперію - так створюйте собі! тим більше якшо ваші мрії навіть не стосуються моєї батьківщини. Мені яка різниця? я ж написав: зацікавленості ваша маячня в мене не викликає! які емоції ви тут побачили?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки то з якою ж країною коректно буде порівняти економіку України? чи Україну краще ні з якою іншою країною не порівнювати?