Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Агов захисники естонського монумента, ану хутко громити московські магазини і захищати українського пілота, він же вас від фашизму захищав. Ану в кожен офіс плакат "Я не купую російські товари". Чи страшно? Росія не Естонія, тут такі вибрики не пройдуть. Кішка тонка??? Я так і думав
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Думати б не завадило, теж порівняли, тут вам цирк? між іншим вас він теж захищав. Але ж росіяни що, готовляться встановлювати монументи власівцям на площах, ні? Називали того пілота окупантом? Проте мені і дійсно здається, що зносити військові пам`ятники без узгоджень не є гарна думка. Нічого б поганого не сталося, якби вони узгодили це питання з Україною (а може й було, я не цікавився).
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Нигде, кроме нац. укр. сайтов. информации о сносе памятника не нашёл Но, похоронен ведь Герой на Родине - в Украине! Таким образом, в России мог быть только памятный знак. Может и сейчас есть.????
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Отутечки є хароша стаття з фотами. Молодці росіяни, я за вас рада! Нафіг ті пам"ятники ставлять там, де трасу розширюють? Дещо з коментарів до статті:
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Чую-чую! :D Нарешті, і Ви почули, шо "не те..." Ботомушо не варто обзивати "очищенням" банальне загарбання, тоді й зі звучанням проблем не виникне. :cool: Басню "Квартет" нагадувати?:rolleyes: Майку, я третій раз намагаюся запостити Вам відповідь (не встигаю хронічно), а Ви ще й по цифірі мене засилаєте? :eek: Табличку множення теж попросите, щоб мені не стати "наклепником"?:rolleyes: Не знаю достовірно, куди Ви "йдете" (шоб прийти). Тому в подорожні не записують. Доброї дороги! З Богом! Нє! І застрелитись теж не пропоную (поки)... "Я нє знаю, как эта па русски, а на узбекский эта не переводисса" - говорив А.Райкін. ТАК і назву пануючої ідеології і Німеччині я не потрафлю класифікувати (на Вікіпедію нема часу :D ). Але для себе окреслюю ідеологію, як пріорітет. Ви стверджуєте відсутність пріорітету у Німеччині?:eek: Тоді ми йдем від вас! На слово "треба" виникає питання "КОМУ треба?" Вам, Майку, може і треба у 1900 рік заритися. А я перед собою бачу інші завдання, інші умови, інший календар, наприклад : мені неактуальні зараз проблеми польських колоністів, з російськими б розібратися... ТАК! приїхали! договорилися, нарешті... Свідомість, але без ідеології??!:eek: просто зараз в Україні панує ідеологія Хап-номенклатурна. В кого фанатизм? Напевно не в мене. :D :D :D Ви говорите про Націоналізм, як про якусь персону... Ночами не сниться? :rolleyes:
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки levandivka. А Ви вважаєте себе націоналістом? http://ru.wikipedia.org/wiki/Н%...B8зм Levandivka. Ви завжди відповідаєте лише на ті запитання які Вам "зручні"? Чи Ви просто мною нехтуєте (або мене зневажаєте)?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки :D :D :D Нормально? Улица называется именем Пойденко "по злой иронии"? :eek: :D :D т.е. случайно совпало, от финно-угров видно осталось название... Всё-таки, отличительные признаки то ли профессионального либераста, то ли профессионального коммуниста у аффтара сенсации (Баранов Анатолий, администратор forum.MSK.ru - заодно главный редактор официального сайта КПРФ :D имеются ) По злой иронии... чисто случайно :D :D И ни он, ни большая часть перепечатчиков, не упомянули, что памятник будет восстановлен после окончания строительства участка шоссе.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки "Глава администрации города Владимир Кутуков в эфире "Эхо Москвы" заявил, что "под памятник отведено новое место, и после реконструкции, когда две полосы шоссе будут готовы, там будет пешеходный переход через эту дорогу, и рядом с этим пешеходным переходом будет восстановлен памятник". http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--51999 А многим лишь бы погадить и позлорадствовать. И при этом, издеваясь над памятью о погибшем, они ещё смеют считать себя патриотами и радетелями за память о погибших! Низко и мерзко!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки (Виписавши віртуальні реверанси мушкетерським капелюхом): Перепрошую... Я відповідаю не на "зручні" запитання, а висловлюю свою думку "з приводу...". У боротьбі за Карму, доводиться попередньо у оффлайні продумувати пости, щоб співвідношення кількості постів до карми гріло єфрейторську душу... Сьогодні дозріла відповідь: 1. Намагаюся вибирати від всього найкращі (ІМХО) елементи. Від німців - любов до порядку, від євреїв - ощадливість, від двічі-євреїв - уп'єрдлівосць, від росіян - вміння Ваньку валять, від націоналізму - Ідею. Чому Ідею? -Бо завжди можна списати провал на "обгадивших", бо Велика Ідея гарно продумана і не протирічить моїм переконанням. 2. (чому не відповів) мене не гріють пости з двох слів "no coment". Бо немаю коментарів - не коментую. ТАК само і питання моїх переконань навряд чи зігріє когось (крім зловмисника). Чого постити полову? І хто я послє етого? Націоналіст? Відносно мого самовизначення (чи націоналіст?) думка полетіла ТАК далеко, що ... партійних квитків не маю, Декалог Націоналіста не перечитую, навіть на вітання "Слава Україні!" відповідаю різно... Трудно самостійно навісити ярлик. Якщо хочете, спробуйте (тільки без порушення Правил ЛФ). З Майком наша дискусія точиться трохи давніше. Тож йому відповів першочергово. Доречі, у останньому пості написано: А написання мною того посту для Майка, коштувало синові сніданку ( поснідав у садку). Сподіваюся, що загладив свою провину (віртуальну) перед Вами? Все! спізнююся у Пенсійний Фонд.
Тобто мені Вас краще НЕ РУХАТИ (Мордою не вийшов?)? Виписавши віртуальні реверанси мушкетерським капелюхом: "Перепрошую...Більше не буду дратувати Вас половою!" ________________________________
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки А дядя Вася с пивзавода, сказал, что всех этих умников за .... и в музей. И правильно! Нашел то же мне авторитеты.... Варюга и фашист...
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки От не пойму ніяк. В РФ монумент знесли і перенесуть на нове місце - це добре. В Естонії монумент знесли і ВЖЕ ВІДКРИЛИ на іншому місці - це погано. Так розумію що РФ має якесь виключне право на перенос монументів?????
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ну, якщо не зрозуміла прірва між цими двома ситуаціями, то тут нічим допомогти не можна. Подумайте самі. Одна справа розгорнути кампанію по фактично викиданню останків воїнів і пам"ятника над ними під гаслом: "Це окупанти, насильники, вбивці і негідники". І зовсім інше - перенести монумент чисто технічно, у зв"язку з необхідністю розширення дороги. Я вже писав раніше, що справа не у факті переноса, а у мотивації. Зауважте, в Росії вулиця названа іменем цього героя і так і залишиться. А прах його похований на Батьківщині.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки СТЕПАНИЧУ ! А Ви володієте естонською ? Чули це в прямому ефірі (естонському) ? Чи може все ж таки це російська істерія (Ви ж вмієте це розпізнавати) А естонці скоріш за все - в зв"язку з ЕСТЕТИЧНОЮ необхідністю. Я неодноразово писав - литовці забрали Т-34 з набережної. А вулицю назвали іменем командира того танка (росіянина чи українця). У 89 році. І пояснили це пресі - що бовваніюча мілітарі залізяка не узгоджується з їхніми естетичними традиціями. Все на мій погляд цивілізовано, НЄ ?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки P.S. до мого попереднього допису: Я зробив з цих історій такі висновки: У демократичній Естонії дали можливість "російській опозиції" (назвем її так) висловити своє "фе". Доти, доки це "фе" не прийняло зовсім потворні форми. А у "демократичній" Росії навіть не дали самим росіянам вякнути. "Бай сказав!". І в пресі - дуже знайомий за стилем (із совкових часів) коментар. Приблизно те саме писав Полковник про Химки. Ага! Знаємо-знаємо! І рецепти тієї кухні знаємо !
Ні, звісно. Але читав у неті. На українських сайтах. Знову повторю: хто проти? Особисто я вважаю, що цвинтар у центрі міста річ ... ну ... непотрібна. Навіть з пам"ятником. Але зробіть по-людськи! Переховайте з почестями! А от коли переховують під мотивом "викинути окупантів, насильників, ...", то це свинство. Борисе, Ви упереджені!