Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки наскільки я розумію Ви присягали СССР та його народу. Тобто в Росії дальше СССР?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Оставьте, уважаемый, позвольте мне не обсуждать эту тему с Вами? Спасибо.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Скажи мне, кудесник, любимец богов, Что сбудется в жиизни со мноою...:cool:
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки А... "правопреемница" присяги ? А офицеры-угонщики самолетов и кораблей с территории Украины - теперь герои Росии ? А раньше были "изменники Родины" ?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Польша решила последовать примеру Эстонии. http://www.rusk.ru/newsdata.php?idar=171391. С одной стороны - торжество исторической справедливости, с другой - неспокойная обстановка в Европе.... Да и время не очень удачное, прямо перед самым праздником. Я бы повременил.......
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки тот случай, когда сознательно давят на мозоль - дабы подчеркнуть бессилие/беззубость...
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки А у Вас, уважаемый, ни кто и не спрашивает. Вот мнение Кондолизы с Бушем им интересно, а Ваше засуньте в....
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Беззубость/бессилие России? У нас, конечно, власть сейчас вменяемая, ракетами никого за это не забросает, а вот отношения портить с Россией просто смысла не вижу.... Ведь наша пресса (не вся, но самая оголтелая) начала компанию против Эстонии - печатают лживые статьи о войне, поливают Эстонию грязью, акции устраивают (бойкот килькам) - и россияне на это ведутся. Еще кто-нибудь газ вздумает отключить..... А что на российских форумах творится - такое впечатление, что этого солдата не просто перенесли на кладбище, целого и невредимого - а публично расплавили. И только скажи слово против, сразу получишь в свой адрес "ты агент ЦРУ, ты псих" и пр. Нету в России нормальной честной идеологии, а до сих пор коммунистическая ложь, и когда начинает всплывать правда, то народ горой становится на защиту лжи. Самое главное, чтобы власти теперь держались, не поддавались этому массовому психозу.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки так на то и рассчитано просто так россии экономический демарш в этот раз могет и не пройти поляки наверняка долго целились - они вообще в последние годы вдумчиво "игру ведут"
:confused: :confused: Ничо себе...а нам тут некотрые..все доказывают..что в РФ нема дЭмократии....:D :D А чо это Вы мой пост ...Борису приписали???:eek: :eek: Ага..а еще и медицину.... и пенсию накопительную...и дошкольные учреждения... и социальные гарантии....:cool:
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Если прозападным СМИ доверять, еще и не таких сказок про Россию наслушаешься....
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ой, не знаю як то вийшло, зараз поправлю. А що в тому поганого??? Весь світ так живе, і медицина краща, і пенсія вища, на рахунок освіти порівняти сладно П.С. Соррі поправити чомусь не можу, відсутня в мене на тому пості кнопка "правити"
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Читатель, не сказала б я що освіта була безкоштовна. Якщо я закінчила інститут і потім працювала за копійки, що не можна було за цю зарплату і пари чобіт на зиму купити, то ця "я другой такой страньі не знаю", вже давно мене наперед, як спеціаліста, обікрала і повернула собі за цю освіту.
І у лавах РА, строкової служби теж, так само! А ще, обікрали мого прадіда, котрий мав грошей чимало у банку, та дві крамниці на вул. Володимирський у Києві (ковбасну, та посудну). Ви ж самі маєте власність, адже розумієте як воно втрачати ВСЕ! Тому мабуть я генетично ненавиджу тих хто грабує крамниці, це вже до теми про Таллін. Щось мене сьогодні на спогади потягнуло, невже старію? Який же ж Ви хитрун. Так все, наче гладенько написав, а "портіть нє нада". Нада, Фєдя, НАДА! Москаль- це одвічна загроза та ВІЧНА! Запиши собі! А хто ж тоді це робить з народом- "оскотініваєт"? А це Ви як довго збираєтесь проголошувати, 40 днів? Не дуже це здається щиро, і тут у кав`ярні не місце для цього, це не "поминальна".
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Це робить Вам честь. Чого не можете сказати про першу жінку, нє? Не треба було загострювати про жидів, Полковнику. Що вони Вам особисто поганого насипали і куди?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ми тут взагалі про перенесення пам`ятника було починали...
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки ... Єдине, що неправильно естонці зробили, то що почали той перенос напередодні 9 травня. Могли ж то ще восени зробити, щоб не було такого напруження.[/QUOTE] А вони (естонці) хотіли це ще до Нового року зробити, але.... "особливості національного темпераменту" не були враховані.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Дуже часто москалі над тими особливостями підтрунюють, аж анекдоти складають. І про американців, що вони тупі. Але, як по Задорнову: -Каждьій по отдельности -дурак, а страна процветающая. А в России каждьій по отдельности - талант, а в итоге - страна дураков.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Я не читаю, я на СД дивлюся. Часом дуже влучно своїх дурнів критикує.