Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Що значить заполітизованість... :eek: Та ні! Волію українське. Єдине - аби не чорнобильське(без жодних асоціацій з ніками!!!).
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Оффтоп, так оффтоп... Детская обувь, несколько марок соков, кальмары-сухари к пиву, женская одежда среднего класса (пальто, костюмы, куртки), обувь, пластиковые сифоны для раковин, детские игрушки, особенно развивающие... Купуй - не купуй. Мне кажется, что можно было договориться с Эстонией - перенести захоронение в устраивающее всех место. Судя по каждый день появляющимся новостям, противоречащим друг другу, там все покрыто мраком тайны. Так только от страха и из подлости делают.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки От лихо! А я собі поставив такий, треба зрубати тепер як ту берізку з анекдота? Ні не буду, нехай кожен день заглотує весь бруд з раковини.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Это уж - кто на что учился Я, например, шпроты не люблю. Согласна давиться черной икрой, ну или красной...
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Москалів напевно б влаштував самісінький центр Талліна, десь під Ратушею? Нажаль не бував досі в Естонії, може вже коли у Європу вступимо, тоді. Хто буде зараз глузувати встромлю весло самі знаєте куди.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки як слабо?!!! хто сказав?!!! я москальських товарів вже років з 5 не купую!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Я - москаль, меня устраивает любой вариант, подходящий для места захоронения. Это просто, чтобы Вам статистику по "москалям" испортить, недостаточно пока знаю, что там в Эстонии происходит. Насчет весла - не нужно так эмоционально реагировать, мало ли кто что скажет, берегите свой организм
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Даниле, пригостіть Салату скандинавською ікрою. І ще - абхазькою фореллю. Мир-дружба ?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки замахали ви з тим газом! Для населення газ видобувається український!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки ну так місце же публічне! не перетворювати ж його на цвинтар!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки та в мене свого особистого на городі росте, хоч на базар віднось, а тут ше й українські фірми виготовляють - що хочеш.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки та чого це я маю питати в сусіда куда мені в хаті шафу ставити? чи мешти, які він в мене забув?
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Це в Москві генсеки та маршали влаштовували паради, стоячи на дашку кондиціонованої могилки свого фюрера. Точніше, його воскової ляльки.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Бедненький, да зачем же себя мучать то, потомки не поймут!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Якаясь плутанина, не розумію що Ви таки хочите сказати? Все прозоро, як на мене. Навпаки Естонська влада демонструє, що не боїться ведмедя. Я знову не розумію. Якщо всіх би так само влаштовувало, о то було б гарно, але ж ні. Треба політичних туристів, провокаційне вбивсьтво хлопця, атаки хакерів, пікети амбасади, війна товарів, казна-що , та галас на весь світ.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ага, как зоопарке, стоять перед клеткой с медведем и дразнить его. А в лесу при встрече, на равных условиях и "наложить" в штаны сразу можно.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ой, он наверное вел освободительную войну!? Своей страны!? От захватчиков!? Просто освободитель!
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Може й так. І таку впевненість може отримати Україна вступивши у НАТО що б бути дійсно "на равних". Начебто я вже десь подібне казав.
Відповідь: Бронзовий солдат - украдено у Вергунки Ведмідь тільки й може просовувати ніс в чужу загорожу. І чудово розуміє, що може отримати не тільки заряд солі.