Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Спеціяльно туди їздите,щоб подивитись,як песики гризуться?
    Поганяти, постріляти?
    В неділю,в 8-й годині в нас вже нікого не бісить ніякий гавкіт,бо о 7-й,як і щодня,все Рясне будить потужний набат церковних дзвонів.

• Подобається Подобається x 4
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Они сами выростают.;)

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Ну, теперь всё понятно.

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

А вот тут,:hi: соглашусь на все сто.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Теперь, она ездит на джипе и давит собак?

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Я могу показать с какой начинать.;)

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Акт самосожжения в собственной квартире? Оригинально.о_О

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І ніц не скажеш.
    Теж, видно, Героєм буде...

• Подобається Подобається x 4
  4. adviser

adviser Well-Known Member

Взагалі - я проти бродячих собак, котів та бездомних людей. Влада має надати житло всім, інакше вони візьмуть його самі і там, де вони захочуть. Як ось ці милі створіння вибрали собі місце проживання Львівську залізницю.

5. Що цікаво, коли глянеш на господаря якого-небудь бультер'єра, то в них фізіономії чимось схожі.

6. majolika

majolika Well-Known Member

Я прекрасно розумію, що таке канібалізм. А щоб зрозуміти мою точку зору, можете вважати мене маленьким котиком. Чи песиком.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Спочатку 300 тисяч ам.дол. :)))

Вважаю Вас маленьким котиком. Люблю смачних і поживних маленьких котиків. :)))

А от товариші-канібали це цікаво. Хто такі? Розповідайте...

8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Даремно. Мав такі випадки в районі Голосіївського кладовища. Як і на самому кладовищі. Агресивні зграї 6-7 шт.
    Колись у районі Погулянки бігав старий кавказький вівчур. Пере-кусав купу людей і дітей також. Атакував він взагалі без гавкоту. Тому я і не зреагував на нього коли він намагався прокусити мені ліву руку. Пощастило що зуби вже були тупі і моя хоч і запізніла реакція.
    99 % таких псів це наслідок "виховання" колишніх чи наявних господарів-дебілів які заводять пса лише для того щоб потішити своє его.
    У ВР готується закон який значно суворіше буде карати (кримінальна відповідальність) власника пса який покусав людину і нарешті значно збільшать штраф за те що хазяїн не надів намордника на свого собаку.

• Подобається Подобається x 3
  9. Peri

Peri Well-Known Member

Та не собаки винні,а **чєловеческий фоктор**!
    1.Недосконалі закони,які можна використати як так,так і сяк.
    2.Значні недоліки у вихованні - жорстоке поводження,безвідповідальність.(взяли тваринку,побавились,викинули)

3.Куди йдуть кошти,виділені на притулок,на програму стерилізації?
    Хтось з форумчан вже писав - Вилікується суспільство,стане держава - розв*яжеться питання про тварин.

...але ж то краще відволікати увагу громадян на *собачі теми*,щоб не *мозолили очі освіта,медицина,культура,соціяльний захист...

• Подобається Подобається x 7
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бомжи чрезвычайно редко сбиваются в стаи и кусают людей, как правило они - очень миролюбивая прослойка, так как самая не защищенная, а вот собачки на людей нападают часто так что их надо отстреливать, конечно лучше спецпитомники но реально выбор стоит или стрелять или оставить как есть ... (как есть - не годится
    ) это варварство, есть варианты по проще: 1. крысиный яд в мясе, 2. обработка ядом шариков для пневмата (я не знаю каким но был прецедент в Москве мужик собак настрелял ) 3. АйрГан 300 атм рабочее давление калибр 5,5 собаку убьет легко ...

• Подобається Подобається x 3
  11. Romko

Будете спєцом бігати за ними?

• Подобається Подобається x 1
  12. majolika

Маленькі котики не файні до їдження, хіба до сюськання - пуськання :)

Та був один товариш. З'їв однокласника, з'їв кращого друга. Певно, маму свою теж з'їв би при потребі.

А песики - вони хіба покусають. Справжні хижаки без намордника - то люди

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А як же зупка із фрікадельками "Мурчики" і зеленою цибулькою? А фірмовий "Тузік" Строґанофф? о_О

• Подобається Подобається x 1
  14. majolika

ще скажіть - пиріжки з котенятами....

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хоч мене двічі покусала собака і доводилось робити щеплення пів року, я не гніваюсь на собак а тільки на "компетентних"людей,які б мали зарадити таким ситуаціям....-а собаки в них же інстинкти,на те вони й тварини а ми?

• Подобається Подобається x 7
  16. Romko

Мнямммм...а "тошнотіки" з щурячими хвостиками по 6 копійок до пива....

• Подобається Подобається x 2
  17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

М'ясо з мухами і зупа з сірими ресторанними мишками :nyam2:
    Реально,чула про випадок,коли якийсь хлоп псів стріляв на м'ясо.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Мене теж місяць тому покусав собака (у селі, не бродячий), щеплення робити не стала, бо собака - нормальний, не скажений. :)
    Але від цього я не перестала любити собак. :)

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Щуриків жалко. :cry:
    Фе як негарно.

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

У собачников есть такое высказывание: - покусала...? Так в чем проблема...? И Вы её покусайте тоже..., пусть знает...:)))

а де твій аватар? :)