Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. majolika

majolika Well-Known Member

Як на мене, це просто канібалізм - їсти собак чи котів
    Маленька порада (можете, звичайно, ігнорувати, але: ) - заведіть собі велику собаку, лабрадора, наприклад. Ви зрозумієте багато нових речей, які вам зараз, нажаль, недоступні. А потім, коли ви дізнаєтесь різницю між собакою і коровою, і зміните свою точку зору, тоді зрозумієте
    Хоча, мені і корів(особливо теляток) шкода також, тому я обмежила споживання м'яса до мінімума (декому з моїх товаришів смішно з того...).

• Подобається Подобається x 5
  2. Ярик

Ярик Well-Known Member

А чому ви їсте рибу, але не їсте акваріумні рибки, а чому ви їсте курку, а не їсте папугаїв? Дайте самі відповідь на ваше запитання.
    Ви або не розумієте різницю між собаками та коровами та свиньми, або не хочете розуміти, тому що тоді не вийде дискусія на цю тему.
    Швидше друге :)
    Але поясню, різне буває ...
    Споконвіку в нас собаки це помічники, друзі, улюбленці, і привчили їх ми.
    А корови , свині, та інші вирощюють саме для цього щоб їх їсти, можливо сумно но факт.
    Тому запитання чому тих можна, а тих ні задайте нашим пра-пра-пра-пра-пра-пра дідусям :)
    Доречі в нас собак вбивають не для того щоб їх їсти, ще одна різниця.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Ой а у вас ще й нік Бійцівська Рибка :) , можливо тому ? Це жарт, шутка-фмора.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Рибцю...собака може загризти...якщо її натравить господар....хомо...
    Або,якщо загнати бродячого пса в глухий кут....кинеться.
    А двоногі собаки можуть,перед тим,як вбити,досхочу познущатися...
    Я тобі Америку відкриваю?

• Подобається Подобається x 5
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

А я люблю собак, кицек, взагалі, всіх тваринок. Шкода тільки мені чоловік не дозволяє завести собаку (а киця нас вже є).
    Проблему бродячих собак потрібно вирішувати шляхом їх стерилізації, а не відстрілу. ІМХО.
    Що стосується корів, то в Індії, наприклад, є бродячі корови, які ходять по вулицях. Але їх ніхто не їсть, тому що корова вважається священною твариною.

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тобто жодної об"єктивною причини немає, суцільні емоції і культурні нашарування. В Азії з собаками не дружать, зі всіма відповідними наслідками. В тій ж Індії "дружать" з коровами, і їх вбиство прирівнюється до вбивства людини, а вживання в іжу - навіть гірше ніж канібалізм.
    Бродячі пси - не "привчині", не домашні, а в певній ситуації досить небезпечені звірі, яким не місце на вулицях міста. І яким чином регулюють їх чисельність, це вже питання фінансової спроможності країни.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот пример, у нас недавно был случай, это в ста метрах от моего дома, собаку эту ранее видел, были мысли пристрелить самому, а тут идиш ты - комунальщики сработали - респект. ttp://pn.mk.ua/news/28953.html

7. Ярик

Ярик Well-Known Member

Бродячі пси - це пси які колись були домашніми, та результати їхніх схрещувань.
    Люди зробили їх бродячими.
    Давайте бомжів вистрілювати ?

• Подобається Подобається x 4
  8. Geograf

Geograf Меломан

Потім їх викидаєм на вулицю і вони знов стають дикуваті, потрібно знову одомашнювати. Цікаво яка кількість людей готова взяти пса-бродяжку до себе:scratch_one-s_head:
    Але частину хоч не хоч треба усипити (скажені, переносники інфекцій...)

9. Tomi

Tomi New Member

люблю собак, але їх забагато, нажаль треба вистрілювати:)

• Подобається Подобається x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну ні як і тим більш не людожерство. (В тему страв із котиків не вдаюсь бо оффтоп і боюсь прозекуції від Бориса.)

Ось більш помірне пояснення із українського Вікі.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D0%BC

"
    Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
    Перейти до: навігація, пошук
    Канібалізм — поїдання одного або кількох членів виду представниками того ж самого виду. Канібалізм властивий майже всім представникам тваринного світу та людям. Термін «канібалізм» або «канібал» походить від назви «Каніба» або «каріб», назви вест-індіанського племені, в якого іспанці вперше спостерігали звичай людожерства. Хоча цей термін виник щодо людожерства, тепер він поширюється на весь тваринний світ.
    Для людського канібалізму використовується термін антропофагія, або людожерство. Антропофагія походить від грецького слова антропос (людина) і фагеін (їсти)."

"

В зоології канібалізм є звичайною екологічною взаємодією тварин. У тварин, як і в людей, канібалізм є засобом виживання і збереження життя. Деякі тварини їдять власних дітей, братів, сестер у разі голоду або конкуренції за життєвий простір. На відміну від попереднього уявлення про канібалізм, він не тільки є результатом екстремального браку їжі або поживи, а також зазвичай трапляється серед різних видів тварин за нормальних умов. Вчені погоджуються, що канібалізм є дуже поширеним серед багатьох видів тваринного світу. Канібалізм особливо поширений серед водяних популяцій, в яких аж до 90 % організмів, практикують канібалізм в тій чи іншій частині життєвого циклу. Канібалізм не обмежується м'ясоїдними видами, але й також спостерігається серед травоїдних тварин. Інша загальна форма канібалізму — дітовбивство. Класичні приклади дітовбивства трапляються серед шимпанзе, де групи дорослих самців нападають і споживають різних малюків; і також серед левів, де дорослі самиці звичайно вбивають левенят, коли переймають новий гарем після заміни попередніх домінуючих самців.
    Більш загальна форма канібалізму — споживання більшими тваринами менших або молодших тварин того й самого виду. Серед популяцій тварин, структурованих за розміром, канібалізм може бути причиною від 8 % до 95 % смертності, роблячи це істотним і дуже важливим чинником в динаміці росту популяції. Таким чином, структурований канібалізм звичайно спостерігається серед восьминогів, кажанів, жаб, риб, саламандр, крокодилів, павуків, ракоподібних, птахів, ссавців і серед великого ряду комах, таких як, наприклад, пірнаючі жуки та інші. Зоолог Ганс Хасс, досліджуючи популяціі акул, запропонував нову категорію тваринного канібалізму: внутрішньоматковий канібалізм.[1] Цим терміном описують живлення ненароджених ембріонів акули в лоні матері своїми братами й сестрами або іншими ембріонами. Такий вид канібалізму насправді є поширеним методом боротьби за виживання.
    В тваринному канібалізмі виділяють таку форму канібалізму, як сексуальний канібалізм: споживання самицею самця після спаровування. Такий вид канібалізму спостерігається серед павуків, скорпіонів, богомолів та інших.
    Крім тваринного світу, явище канібалізму також знайдене серед бактерій. Деякі види, такі як Bacillus subtilis та Myxococcus xanthus, мають складну генетичну систему, що дозволяє при нестачі їжі «з'їдати» частину популяції, щоб дозволити решті вижити до стадії, коли вони зможуть сформувати спори [2]."

Людожерство це інша тема. І канібалізм до поїдання песиків і котиків ніц немає.
    Ось гризлі наприклад сприймають людятину так само як люди курятину. Смачні маленькі курочки. Дорослий гризлі слід зазначити в пропорціях до людини як людина до курки. І жруть їх час від часу. Що зробиш. Тільки це не канібалізм.

В той же час в тваринному світі і в історії людства канібалізм поширений. Особливо поїдання самцями дітей самок щей з іншого шлюбу. Можемо тут згадати поїдання Кронусом (який в свій час кастрував свого тата Урануса) своїх дітей (від дружини-сестри Реї) - Гестії, Діметри, Гери, Гадіса (якого так полюбляють згадувати Свідки Єгови), Посейдонуса (чий символ є гербом України). Тільки наймолодшого Зевса не зжер бо обдурили. І це було його фатальною помилкою...

Але поїдання песиків ніяк не може буди канібалізмом.

Ось помста вірменки Медеї Янусу коли вона приготувала їхніх дітей і дала йому в їжу із помсти (в деяких традиціях сама з’їла) це вже канібалізм. Нема нічого страшнішого від розлюченої людської самки...

11. Я взагалі проти заведення великих собак у квартирі. У місті їх би взагалі заборонила тримати. Скількох дітей вони лякають до заїкання. У приватному будинку - інша справа.

Моя подруга нікого не ганяла. Вона стояла, а на неї ззаду напав собака. Двоногі собаки ніколи її чомусь не чіпали. Мене в дитинстві теж просто так укусив собака Продовжуйте тепер розмови про добрих друзів і помічників людини. Собака - це в першу чергу хижа тварина, до якої треба ставитися насторожено.

12. Romko

Бродячий собака?
    Сам?о_О
    Не повірю....:nea:

13. Ну й не треба.
    Інша знайома їхала на велосипеді, і її за ногу вкусила шавка. Просто так.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Триста тисяч доларів і я перестріляю всіх собак ві всій Україні. Найму пару неґрів і пару китайців. На комісію тобто буду комісаром. Мгу, уявляю як то буде коли мої китайські підручні будуть робити шашлик із пуделя десь в ряснянському лісі або на лисій горі. ))))
    Або запіканку із бульдоґа, шинку із ротвелера, полядвицю із вівчура... )))
    А як на рахунок інтерконґресу собакоїдів ві Львові. )))
    Ехххх.

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

З власного досвіду скажу - нанебезпечніші пси,що гуляють з господарями...

16. Gron

Gron тафгай

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

18. Gron

Gron тафгай

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. Fon

Fon whom how

сьогодні ранком біжу по стадіону, переходить мені шлях помісь боксера і стафушира на жорсткому ошийнику. а метрів за 10 за ним бабця старенька шкутильгає, каже - ви не бійтесь, він навчений )))
    от цікаво. коли собака кидається і розгризає в нішо ахілесове сухожилля (це до речі може зробити навіть чіахуахуа) після чого людина не зможе нормально ходити не то шо бігати, то мені цікаво, тоді собаку присипляють чи господар буде наполягати що їх собаку дразнили мотиляючи перед нею ногами? )))
    це ви в місті помічаєте облудних брудних шавок. а от в районі щурат куди я часто ганяю на ровері по лісі поскакати, так там стаї по 10-15 особей. у декотрих жіночих щось тече і вже вся стая гризеться. чесно кажучи пробував пневматикою розігнати, не допомагає. ще треба спробувати пітарди потужні.
    до речі, нікого не бісить що в неділю в 8 ранку під вікном починає гавкати якась бездомна песя? просто хочеться облити бензином і підпалити..

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)