Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. Geograf

Geograf Меломан

То правда, тільки треба тоді зразу ловити тих хто має кавалок м*яса в руці:), бо хліб тим собацюрам (майже всім) писок коле

• Подобається Подобається x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та може нічого і не мати. Якщо є руки то вже підозріло. А раптом вже встиг підгодувати. Одним словом штраф і все. :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

І,вупше,з якою метою він там знаходицця? А,раптом він,підлий негідник,не просто сидить,а ЗАМИШЛЯЄ ПРЄСТУПЛЄНІЄ?!!!:ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вспомнил. :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Хліба ? то хіба голубів підгодувати можна.
    А за такою логікою то і за викидання на вулицю хто і як штрафувати буде, пройдеш повз "песика" на вулиці, а поліцай скаже що то твій і забирай до дому або штраф плати за викидання, нє ? Зміст з такою "логікою" взагалі якісь штрафи вводити.
    От цікаво тільки як в інших країнах собі з тим раду дають.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В інших країнах діють суди включно із судами присяжних. В інших країнах поліцейських садять за взятки, в інших країнах також платять поліцейським зарплату на яку можна жити і із бюджету. Тому немає коштів наймати дурнів що би займались дурницями. Поліції менше а порядку більше. Відверто поки в Україні не виправлять більш важливого то і до собак не дійде. Бо що би не робили то вийде не так. А пси у тому Львові таки проблема.

• Подобається Подобається x 3
  7. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Маю так підозру :) що справа не в кількості поліцаїв, а в головах громадян. Розруха, вона знаєте, в головах.
    Починати з чогось треба. Бо коли говориш власнику собаки, що спускати пса з повідка і без намордника не можна, може огринутись, але знає що не правий, і можна хоча би міліцією пригрозити.
    А коли пояснюєш малахольному любителю собак що не можна прикормлювати собачу зраю в дворах і на дитячих майданчиках, то огризається і розповідає про добро і вищі матерії з повним усвідомленням своєї св"ятості, а пригрозити немає чим.

• Подобається Подобається x 2
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та ні без поліції і судів які функціонують розлад в головах усюди починається.

В нас якщо пес когось покусає його стратять. З власником залежить від його вини. Але завжди можна взяти до суду (в цивільний суд) і судитись за матеріальну компенсацію. Якщо є суд присяжних то більшість звичайних людей швидше покарають власника якщо він був винен. Тому і немає проблем з намордниками або господарів які їх випускають де не потрібно. Звичайно якщо пес втече із подвір’я то не легко довести чи господар винен чи ні. Але проблеми таки будуть якщо пес щось скоїть. Тому то не часто буває.

А бездомних псів місто повинно виловлювати. Від того що вони голодні вони ще більш небезпечні. Сварками Ви нічого не вирішите. Зрештою не маєте якось права щось комусь наказувати. Можу хіба порадити купити пістоля і перестріляти псів якщо аж так заважають. Бо поки місто щось не почне робити - ніякого іншого виходу не буде. Думаю після перестрілки нові з часом з’являться. :pardon:

9. Romansd

Romansd Well-Known Member

о зара прийдуть захисники бродячих тварюк і будуть кричати що порушують права бездомного цуцика кусати мене за ноги і гадити в підїзді ;-)

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну як звір на Вас кидається то можна і прибити. Я зазвичай на них кричу і вони тікають. З єнотами гірше на них кричиш а вони на тебе дивляться так уважно і пильно. Але тоті тільки крадуть і не кусаються. ))

До речі забув додати. В нормальних країнах місто можна судити і суд присяжних є. Тому можна взяти місто до суду або від групи людей або від одної особи якщо її ще покусали. За безпеку вулиць місто відповідає. І відсудити монетарну компенсацію. Ви не уявляєте як швидко ця проблема зникне коли міський уряд встане перед таким. Зрештою і багато інших проблем вирішиться теж. А без того не вирішаться.

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так я і не сварюсь :) , я пояснюю.
    Я маю права вимагати, щоб не створювали і не провокували небезпечних ситуацій.
    Гарна порада :) дуже реалістична і зовім не підпадає під дію КК.
    Ні, голодні вони не множаться такими темпами і ідуть шукати їжу де-інде. А місця, де їх регулярно годують, вони сприймають як СВОЮ територію, і поводяться відповідно.
    Порятунок потопаючих самі знаєте чиїх рук справа. Якщо чекати поки місто щось зробить швидше другого пришестя дочекаємся.

12. Romko

Я ЗНАЮ точно. Якщо на нас з малою кинеться собака - я його зарубаю. Якщо на мене кинеться власник собаки - зарубаю теж. Без вагання.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Комусь може видатись Ваша поява на вулиці створенням і провокацією небезпечної ситуації. І будуть мати право вимагати Ваше усунення із вулиці? :)

Ну якщо місто не дбає за псів то чому би дбало за пістоля.

Будуть годуватись із сміття там же і множитись будуть ще й з більшою можливістю хвороб.

Вже писав. :dntknw:

14. Romko

Але я точно ЗНАЮ ще одне: я не буду ганятись з сокирою за зграєю диких псів лиш тому,що вони колись можуть накинутись на мене,чи на будь-кого. Рівно,як і на власників собак з їх питомцями.

15. Romansd

добре вам в лісі ;-)
    свіжий приклад, 24того зранку десь 8.20 виходжу з дому, а біля під'їзду сидить брудне волохате створіння, щось типу вівчара+сембирнар+ дітько хто там ще, і смачно жує їдло яке насипала йому бабулька (от питається чому їжу для пса тре їй класти перед під'їздом це загадка, навіть сама бабулька не знає навіщо)
    При моїй появі воно починає агресивно ричати перекриваючи прохід і намагається спробувати з чтого в мене зроблені штани...
    Це добре що в кофрі газовий балончик завжди лежить, а якби я не на зйомку йшов, а з дитиною гуляти?
    Бабулі ж пофіг скільки їй не говори, вона далі котиків песиків годує і в дупі має всіх кому ті песики котики під двері гадити ходять

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

И в чем претензии к собаке? Животное охраняет свою пищу, а Вы бы, что делали на её месте? Хорошо проблему с пьянками и песнями под окном, решать..., спилил лавочку и всё, а тут же надо жалобу написать, да проконтролировать, да и вторую (выше) тоже не полениться, да и ответ получить... а все умные не писали и ответы знают. Легче убить собаку, она себя толком защитить не сможет. Может попробуете её просто руками задушить? Или, таки все герои со стволами?

17. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не забувайте про те хто його таким зробив, та ще бездомним.
    Це все ми ЛЮДИ.
    А тепер воно винувате в тому, що хоче просто жити ?

18. Romansd

до цуцика в мене претензій ніяких... воно спробувало мене пожувати, в нього не вийшло...
    на рахунок скарги, на кого на бабулю, яж писав вона ще цісаря бачила, їй все пофіг... як вже їй так хочеться підгодовувати тварюк бездомних, чому треба це робити біля під'їздів, дитячих майданчиків і т.д...
    Ще раз до тварин в мене претензій немає, а от що накажете з людьми такими робити? ;-)

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good: Один грех уже есть (в ответе за тех, кого приручили), а теперь ещё один, кто-то должен на Душу брать?
    А если пересиление Душ - правда? Тогда, что? Родится кто-то собакой, ох вспомнит свои мысли поганые, а поздно будет, уже глядишь и сынишка с кувалдой по стопам отца идёт. При чем, за ним же и с его же (купленной в прошлой жизни) кувалдой.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Америці діє закон - коли тварина нападає на людину її вбивають. Не має значення хто винен. Колись чорний ведмідь поцупив в гасидів в лісі дитину. Десь тягав її тягав ніц їй не зробив але вона померла від виснаження певне. Єгері знайшли потім ведмедя і розстріляли. Такий закон для тварин. Тут ніц не зробиш.

А так знову місто повинно виловлювати диких тварин і давати їх в притулок. Якщо не усиновлять і нема де тримати то тоді приспати. Безпека людей є важливішою.

а де твій аватар? :)