Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. Olenall

Olenall миється в бані

це вже проблема всієї країни, її треба негайно вирішувати, нападають даже на машини, треба більше приютів щоб стерелізували, кажуть є електрошокер, хто знає це надійно?

2. morze

morze Well-Known Member

Прийшов в ЖЕК, знайшов відповідальну за ветеринарію Стефанію Іванівну, подарив їй букет хризантем, і собак уже немає!!!

3. morze

morze Well-Known Member

Бродячі собаки -уже не проблема Львова, а проблема фірми -DogShuB! Знижки до 20%!

4. morze

morze Well-Known Member

Бачив пані у пофарбованій собачій шубі, досить елегантно, і не олень!

5. Vladada

Vladada миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікаве розслідування на одному сайті захисників тварин про активного дописувача цієї теми з ніком @sselev

http://titulusforum.org/viewtopic.php?f=8&t=682&start=270

Виявляється, це затятий львівський догхантер

• Інформативно Інформативно x 2
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нічого собі робота пророблена!о_О Чувак добряче в неті наслідив, як виявляється.

8. Finya

Finya enjoy the silence

Про нього у ФБ також інфу шерять.
    Наскільки я знаю, є. Якщо отруїться собака, в якої є господар, може бути кримінальне провадження - нанесення шкоди власності. Щодо "жорстокого поводження з тваринами" - не знаю, хотілося б, щоб і така стаття була.

Останнє редагування: 10 січ 2015
  9. Vladada

Vladada миється в бані

Може є, але хто треба довести хто де та коли.

10. iso

iso Well-Known Member

А як щодо жорстокого поводження собак з людьми?

11. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ну така стаття існує що власника собаки притякують до відповідальності, а якщо собака "бродяча" та немає власника, то тоді кого, собаку ж до суду не поведеш!

12. Chaotic

Chaotic Active Member

Підтверджуючі посилання у всіх відкриваються? Я тільки „404 Not Found“ отримую.

Стаття є, але передусім вона направлена на захист людей, а не тварин.

Якщо собака безпритульна, то можна на адміністрацію міста в суд подати. В теорії.

Останнє редагування: 28 лют 2015
  13. Bulavka

Bulavka Active Member

Питання не зовсім про бродячих собак, але десь близько.
    Ось написали, що має бути кримінальна відповідальність за отруєння собак. В принципі згідна. Але яі сама вже десь недалеко від того, щоб щось зробити собакам, які живуть в підвалі нашого будинку, хоча добре розумію, що винні не собаки, а власники. Собак дві. Власники живуть в квартирі, а собак тримають в спільному підвалі нашого багатоквартирного будинку, нормально не вигулюють, а просто час від часу(раз в день) випускають з підвалу і 2 здоровенні пси бігають собі. Весь інший час вони сидять у підвалі і з нудьги дуже багато гавкають, часто по декілька годин, я дуже погано через це сплю(реально висипаюся лише коли їду до батьків), бо вночі чути дуже добре. Собак реально шкода, але і себе шкода! Коли в сусідів є мала дитина і не дає по ночах спати, я розумію, що за рік дитина виросте і плачів нічних не буде. Тут же такої надії нема.
    Усі спроби поговорити з власниками результату не дали. Та й їх живе шестеро в двокімнатній квартирі, я реально розумію, що двох великих собак вони туди не заберуть. Чим думали, коли заводили - питання риторичне. І що робити?

14. Finya

Finya enjoy the silence

А що з ним?

15. muravey

muravey Well-Known Member

Попробуйте с участковым поговорить. Он по идее или примет заявление, если есть "состав преступления", или пойдет к ним с приветом/предупреждением. Также во Львове есть организация "Экологичний опир", которая занимается защитой прав животных, подвергающихся жестокому обращению, их легко найти и посоветоваться тоже, возможно предложат выход. Это очень целеустремленные люди, которые умеют добиваться своего и спасать несчастных животин.

16. iso

iso Well-Known Member

Я про те, що ми надто переймаємося псами, забуваючи про людину. (Покусані люди, покалічені діти аж до смертельних випадків...) Та й не стільки про псів думаємо. ск. про піар. про показуху, а дехто і про "зрубати бабло" (усякі програми, гранти...). бавимося в притулки, стерилізацію... це все не для нашої бідної країни.
    Притулки потрібні, щоб перетримати пса тиждень-два-чи не оголоситься господар. Гицлі потрібні, щоб обеспечити людей від тих же псів. На це потрібно залучати кошти.
    Пес має мати господаря. або бути приспаним.

• Подобається Подобається x 2
  17. Finya

Finya enjoy the silence

Не переймайтеся, якщо вам це не підходить.

а де твій аватар? :)