Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. iso

iso Well-Known Member

2. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Сьогодні вранці по Ері передавали про притулок для тварин під Києвом, в Пирогово. 16 років виживали за рахунок коштів з-за кордону, увесь час влада обіцяла, що допомагатиме, в цьому році КМДА коштів не дала, спонсори теж відмовилися. 2 тис. тварин. І як бути, щоб все гуманно вийшло? На вулицю їх? Поприсипляти? Страшенно шкода.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

так любителі собачок і є джерелом проблем-заводять пса а потім на вулицю коли надоїв і з претензіями до держави чому грошей не дають на гуманне трактування.Я би собак позволив тільки при умові сплати податку гривень 500-1000 в рік.А з тих грошей і фінансувати усипляння гуманним шляхом а за пса незареєстрованого місяць виправних робіт-псяче лайно збирати .

• Подобається Подобається x 1
  4. Natal'ka

Я б так не узагальнювала. Мова - про відповідальність за забаганку мати тварину, а потім нею не опікуватися. А ті, що
    - точно не любителі собак.

5. Mokasin

Mokasin Member

Одного разу не міг зайти на територію дитячого садочку - не впускав великий собака. А вихователька каже: "Треба частіше дитину забирати, він ще вас не знає, тому чужих не впускає". Ось так.

6. iso

iso Well-Known Member

Це я сказав під чорний гумор. Але як виявилося, не такий вже й не правий. Учора випадково почув фрагмент з перелачі по радіо "ЕРА". Правдивість інформації на совісті радіо. Але стверджувалося що:
    В Німеччині заборонено присипляти відловлених псів.
    В Англії заборонено стерилізація і відпускання псів на волю.
    В більшості Європейських країн псів тримають 7-30 днів, і якщо не зголоситься господар, або не вдається знайти нового-пса присипляють.
    І ще в ряді країн вважають, утримування довічне псів в притулках недопустиме, бо пси привикли до доманшніх або присадибних умов, до спілкування з господарями, а утримання в притьулках це набагато більше варварство, ніж присипляння
    Може Європа виступала лише проти отруєння і відстрілювання псів, а під той шумок певні групи хочуть стягнути бабло, і не лише в нас. Я про ті установки із стерилізації, що презентувала нам Заграниця.

Останнє редагування: 18 лют 2012
  7. Natal'ka

Випадково в фейсбуку натрапила на таке:
    В Україні спалено живцем 250 000 000 бездомних котів і собак в рамках підготовки до Євро.

8. sselev

sselev Well-Known Member

Це брехня і провокація.
    Рахуємо. 250 млн - це у містах що приймають Євро. З огляду на те, серед цих міст Львів є найменшим, візьмем що тут спалили лише 10% від цієї кількості - 25 млн. тварин. Візьмем період 2 роки, тобто виходить що у Львові спалювали по 34246 тварин в день.
    Подальші коментарі, думаю, зайві.

• Подобається Подобається x 4
  9. iso

iso Well-Known Member

Я думаю, що і ці коментарі були зайвими:)

10. Natal'ka

Справді, ми ж на форумі :) Тут не прийнято коментувати і обговорювати )))

11. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Никогда не может быть круглых цифирей.
    Подчинённым всегда это внушаю.
    Никак не может быть 250 000 000.
    Может быть 251 546 768 или 249 765 987.
    этому я бы поверил.
    А 250 000 000 - бред и вымесел.

12. morze

morze Well-Known Member

Погана нація яка плаче за здихлим псом, а шкодує копійку на врятування людської дитини!

13. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Триває набір фотографій на фотоконкурс «Ми маємо право на життя. Чотирилапі - вороги чи друзі?»

для всіх, кому небайдужі безпритульні собаки та коти, студія «фотовернісаж» оголошує конкурс фотографії. як повідомили у західноукраїнському товаристві захисту тварин, триває набір фотографій на фотоконкурс «ми маємо право на життя. чотирилапі - вороги чи друзі?». для всіх, кому небайдужі безпритуль

news.lvivport.com

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ой! То треба дівчатам з ДП повідомити. Вони мають чудові фото мила. І в формі котиків-собачок є... :)

15. V.P.

V.P. vegan power

проблема созданная самим людьми, имхо.

16. morze

morze Well-Known Member

Як-би комп'ютер був собакою, то він кусав-би власника через три клавіші!

17. V.P.

V.P. vegan power

неправда...
    когда с собакой хозяин проводит много ввремени, воспитывает - она его никогда не укусит

18. Templar

Templar Дуже важлива персона

Зараз мене тут звичайно заплюють, але я радше в 75% надам перевагу ПСУ, чим людині.
    Надіюсь пояснювати чому, не треба

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

То є так, але яка б та цифра не була, не знаю чи втримався б коли побачив, як тварин заживо спалюють....

• Подобається Подобається x 2
  19. iso

iso Well-Known Member

А чи був хлопчик?:)

20. morze

morze Well-Known Member

без шкіри хлопчик кращий , ніж замазана сучка!

а де твій аватар? :)