Сьогодні вранці по Ері передавали про притулок для тварин під Києвом, в Пирогово. 16 років виживали за рахунок коштів з-за кордону, увесь час влада обіцяла, що допомагатиме, в цьому році КМДА коштів не дала, спонсори теж відмовилися. 2 тис. тварин. І як бути, щоб все гуманно вийшло? На вулицю їх? Поприсипляти? Страшенно шкода.
так любителі собачок і є джерелом проблем-заводять пса а потім на вулицю коли надоїв і з претензіями до держави чому грошей не дають на гуманне трактування.Я би собак позволив тільки при умові сплати податку гривень 500-1000 в рік.А з тих грошей і фінансувати усипляння гуманним шляхом а за пса незареєстрованого місяць виправних робіт-псяче лайно збирати .
Я б так не узагальнювала. Ми і собаку маємо, і котів, і нікому проблем не спричинаємо. Мова - про відповідальність за забаганку мати тварину, а потім нею не опікуватися. А ті, що - точно не любителі собак.
Одного разу не міг зайти на територію дитячого садочку - не впускав великий собака. А вихователька каже: "Треба частіше дитину забирати, він ще вас не знає, тому чужих не впускає". Ось так.
Це я сказав під чорний гумор. Але як виявилося, не такий вже й не правий. Учора випадково почув фрагмент з перелачі по радіо "ЕРА". Правдивість інформації на совісті радіо. Але стверджувалося що: В Німеччині заборонено присипляти відловлених псів. В Англії заборонено стерилізація і відпускання псів на волю. В більшості Європейських країн псів тримають 7-30 днів, і якщо не зголоситься господар, або не вдається знайти нового-пса присипляють. І ще в ряді країн вважають, утримування довічне псів в притулках недопустиме, бо пси привикли до доманшніх або присадибних умов, до спілкування з господарями, а утримання в притьулках це набагато більше варварство, ніж присипляння (Це про небольно зарезать) Може Європа виступала лише проти отруєння і відстрілювання псів, а під той шумок певні групи хочуть стягнути бабло, і не лише в нас. Я про ті установки із стерилізації, що презентувала нам Заграниця.
Випадково в фейсбуку натрапила на таке: В Україні спалено живцем 250 000 000 бездомних котів і собак в рамках підготовки до Євро.
Це брехня і провокація. Рахуємо. 250 млн - це у містах що приймають Євро. З огляду на те, серед цих міст Львів є найменшим, візьмем що тут спалили лише 10% від цієї кількості - 25 млн. тварин. Візьмем період 2 роки, тобто виходить що у Львові спалювали по 34246 тварин в день. Подальші коментарі, думаю, зайві.
Согласен. Никогда не может быть круглых цифирей. Подчинённым всегда это внушаю. Никак не может быть 250 000 000. Может быть 251 546 768 или 249 765 987. этому я бы поверил. А 250 000 000 - бред и вымесел.
Триває набір фотографій на фотоконкурс «Ми маємо право на життя. Чотирилапі - вороги чи друзі?» для всіх, кому небайдужі безпритульні собаки та коти, студія «фотовернісаж» оголошує конкурс фотографії. як повідомили у західноукраїнському товаристві захисту тварин, триває набір фотографій на фотоконкурс «ми маємо право на життя. чотирилапі - вороги чи друзі?». для всіх, кому небайдужі безпритуль news.lvivport.com
Зараз мене тут звичайно заплюють, але я радше в 75% надам перевагу ПСУ, чим людині. Надіюсь пояснювати чому, не треба ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- То є так, але яка б та цифра не була, не знаю чи втримався б коли побачив, як тварин заживо спалюють....