Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. Milena

Milena Member

доведений факт!!!

так!!!

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

щоб не бути покусаним на відео яке я вище приводила є чудові поради як сибе поводити при можливому нападу бродячих собак!

2. Chaotic

Chaotic Active Member

Вкажіть, будь-ласка, де, коли і ким він був доведений. Прохання цитати наводити з посиланням на джерело.
    А не раціональніше було б довести до ладу службу відлову, щоб не було потреби турбуватися ще й як себе від нападу бродячих собак захистити, на додачу до решти життєвих проблем?

3. Milena

Milena Member

и ще багатьма ветеринарами!
    Изначально постараюсь описать плюсы кастрации и стерилизации:

• Продолжительность жизни стерилизованных животных в среднем дольше на 1, 5-2 года

Стерилизованные животные более спокойные, как следствие снижается агрессия, исчезает беспокойное поведение и стремление убежать. Животные становятся более послушными и управляемыми

• У них пропадают все гормональные проблемы, а у Вас пропадают громкие крики, вой и мяуканье по ночам, сильно пахнущие метки, которые оставляют коты и собаки на коврах, мебели и обоях, а также драки между самцами.

• Ваш питомец не будет страдать такими тяжелыми часто встречающимися заболеваниями, как простатит, пиометра, кисты и новообразования яичников, матки и семенников

• У стерилизованных в молодом возрасте животных почти исчезает вероятность возникновения гормонозависимых злокачественных опухолей молочной железы (смотри статью Стерилизация кошек)

• Половой акт необходим животным только для воспроизведения потомства.

• Животные лишены способности мыслить логически, их не мучают угрызения совести и сожаления по поводу своей не способности к воспроизведению потомства

• В зрелом возрасте у многих животных возникает необходимость в кастрации или стерилизации по медицинским соображениям, а анестезиологический риск (риск наркоза) резко возрастает.

Но все же у кастрации и стерилизации животных есть и некоторые минусы:

• Кастрация выполняется под общим наркозом, а любой наркоз, сопровождается определенным риском для организма животного, пусть не высоким у здорового, молодого животного, но все же риском

• Любое хирургическое вмешательство в организм может сопровождаться осложнениями, чем выше квалификация хирурга, тем как правило, меньше осложнений возникает, но осложнения могут быть и при идеально технически выполненной операции

• У некоторых ожиревших сук после стерилизации может развиваться недержание мочи, которое впрочем легко купируется назначением препаратов

• Существует мнение, что кастрированные коты больше подвержены возникновению мочекаменной болезни, но в научной литературе я не нашел подтверждения этому факту.
    сайт : http://spaniel-cocker.problem-net.info/?p=144

а це не можливо так само як і що небуть довести до ладу в нашій державі, і перш за все люди самі повинні собі допомагати а не чикати допомоги від того хто ніколи не допомагав людям(держава)

• Подобається Подобається x 1
  4. Chaotic

Chaotic Active Member

Наскільки я ознайомився з темою: кастрація - видалення статевих залоз; стерилізація - унеможливлення запліднення/імплантації зародку зі збереженням статевих залоз. Кастрація і стерилізація в дорослому віці не змінюють встановлені стереотипи поведінки, а стерилізація навіть на гормональний фон організму не впливає.Перепрошую, але у приведеній вами статті, яка до речі не може вважатись дослідженням, де-не-де навіть переплутані терміни "кастрація" і "стерилізація".
    Писав тут вже, про так званих "мисливців на собак", що багато де в Росії, й навіть в Україні є. Вони от так само як ви пишете і думають, тільки мені щось не хочеться йти бродячих собак труїти чи стріляти, чи сокирою рубати.

5. Milena

Milena Member

а кому це хочтся? я тільки підбираю та годую але в житі не скривдила жодну животинку. І дома у мене повний набор кіт, собака, хомяки! Яне за те щоб їх троїти чи вбивати (ті що вже є) я за те щоб сук бродячиї стерелізувати і не збільшувати поголівя!

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Ось цікава статья!
    Л. Ч е б ы к и н а БРОДЯЧИЕ СОБАКИ: ПРОБЛЕМА ВО ВСЕЙ КРАСЕ

Останнє редагування модератором: 19 бер 2011
  6. Milena

Milena Member

7. Milena

Milena Member

8. sselev

sselev Well-Known Member

Принцип "спасение утопающих дело рук самих утопающих" ніхто не відміняв, тож винищувати може хто завгодно. Також це можуть бути працівники ЖЕКків, мешканці яких дратує гавкання і/або антисанитарія, любителі котів/собак, які бояться що їх улюбленців бродячі собаки можуть загризти.
    Собака це хижак, якому не місце на вулиці, якщо без поводка і без господаря. В зоопарках відвідувачам заборонено заходити на територію з вовками, із зрозумілих причин. Не можу зрозуміти яка користь для міста від наявності бродячих собак, тільки плодяться, бігають, сруть, гавкають та час від часу нападають на людей.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Роботу ЛКП Лев однозначно треба покращувати. Але треба ще мати управу на годувальниць, яким начхати на оточуючих. Я колись бачив репортаж з Росії про то як бабка тримала в квартирі близько 15 псів, зі всіма наслідками - сморід у під'їзді, жовті плями на стелі у сусідів знизу, відповідний звуковий супровід і т.д. Її оштрафували на смішну суму, не зважаючи на численні скарги сусідів.

Вас турбують отруєні собаки? Тоді забирайте до себе додому тих, які поки що бігають. Іншого виходу я не бачу.

• Подобається Подобається x 2
  9. Chaotic

Chaotic Active Member

Мене турбують трупи отих отруєних собак, у місті. Також турбує, чи не належать, вірніше належали, комусь ті собаки. Це, звичайно ж, за умови, що ті собаки і справді отруєні. Я поки що тільки збитих бачив, на узбіччях.
    Влучно сказано, збережу собі у нотатках.

10. sselev

sselev Well-Known Member

Погоджуюсь, трупам на вулиці теж не місце. То вже претензії до двірників, які не прибирають. На вулиці можуть бути лише нічийні собаки, бо господар навряд чи викине свого улюбленця на вулицю, якщо побачить ознаки отруєння.

11. Chaotic

Chaotic Active Member

Є ще такі розумники, які собак у "вільний політ" пускають, мовляв, хай собі біга тварина. От і потрапляють їхні улюбленці у різні халепи, як й бродячі.

12. iso

iso Well-Known Member

Самі підходять до людей:scratch_one-s_head:

13. majolika

majolika Well-Known Member

Цікаво

14. iso

iso Well-Known Member

Ніколи не було. Але цо ма пєрнік...? Якщо Ви хочете сказати, що лише маючи собаку, можна зрозуміти його, полюбити як друга, і пр. А Ви прибираєте за своїм песиком, якщо він, перепрошую, накакає на вулиці чи на газоні? А завжди ведете на повідку і в наморднику? І гуляєте у відведених місцях? Не пісяєте і не какаєте на дитячих площадках і в парках?

15. majolika

заведіть. Може зрозумієте, наскільки вони створіння з почуттями.
    І з ними не можна поводитись, як зі сміттям...

16. iso

iso Well-Known Member

Ми на різних мовах розмовляємо? Я тверджу, що пес-це обєкт повищеної небезпеки. І повинні вживатися відповідні заходи безпеки. Ваше право ризикувати домашніми (до речі згадайте історію сімї Береберових, хоча там був лев, але історія дуже трагічна і повчальна одночас), але ставити під загрозу оточуючих-це межує їз злочином. А вже бездомний пес - істота надзвичайно небезпечна своєю непрогнозованістю. Немає коштів в міста, району на їх утримання, хай знищують. Не мають коштів і на це-я не буду мати за зле, якщо люди самі цим займаються. Вкінці життя і здоровя людини повинно бути найвищою цінністю в суспільстві. А стерилізація - все це мишина возня

• Подобається Подобається x 2
  17. majolika

адназначна (с)
    у мене лабрадор :) собака -цуценяка :)

18. iso

iso Well-Known Member

Останні гроші і більше віддам на сімю а не на псів. Не раз допомагав тим хто потребує допомоги. А таких є дуже багато. І їх чомусь жаль більше, ніж бездомних псів. а ваше про бомжів - не що інше, як поговорити. Зрештою вже комусь розумному в цій гілці прийшло до голови ставити людину на один рівень із псом.

19. majolika

заведіть собі собаку

20. iso

iso Well-Known Member

Все, здався, візьму кота, заведу собаку і обовязково куплю козу :preved:

а де твій аватар? :)