Бродячі пси - проблема Львова...

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Jazzmanko, 15 тра 2010.

1. majolika

majolika Well-Known Member

2. sselev

sselev Well-Known Member

Не треба перекручувати мої слова.
    Я ж не казав, що ділянку під притулок треба обов'язково купити (за кошти платників податку) у дорогому районі. Хіба у нас мало пустирів на околицях міста?
    Де я казав про створення приватної служби відлову? Так, роботу служби треба вдосконалити.

Доречі ось стаття за 2007 рік.
    http://www.wz.lviv.ua/articles/61378

Це просто капець, навіть знищивши половину поголів'я, кількість повністю відновиться за 6-7 років.

Саме так, люди думають, причому інколи думають сракою. До того моменту, поки їм не перепаде доля перехожого, на якого напали собаки.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був у ветринарного лікаря, казав, що останнім часом дуже багато отравлених собак... видно влада вже винищує поголівя....

4. Chaotic

Chaotic Active Member

Даруйте, про ділянку маєте рацію. А от про вилов : "2. Відповідальність за бродячих псів покласти на зоозахисні організації." "3. Організації повинні створити гарячу лінію служби відлову" "4. При бездіяльності служби відлову (наприклад протягом 10-12 днів) дозволяється відстріл комунальною службою, яка має відповідний контракт з міськрадою.", як мені здається, не зрозуміло про яку службу йдется мова, адже за пункти 3 і 4 вже зараз має відповідати ЛКП Лев.
    Буває, що людині і начхати на оточуючих, от вона й підгодовує собак на загальному подвір'ї, ховає їх від вилову.
    Може бути, що працює один з отих "мисливців на собак", про яких я писав. Цього лишень бракувало для повного щастя, а щоб його. Лікар не казав, яка хоч приблизно кількість отруєних, в яких районах?

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сніг зійшов, от і жеруть несвіже... :)

6. iso

iso Well-Known Member

"...аби не стати жертвою безпритульної тварини, перш за все потрібно перебороти страх
    Потенційними їх жертвами є п’яниці і старенькі. Самотнім літнім людям не варто без супроводу виходити з дому,
    Безпритульних тварин не можна кривдити або дражнити. Часто через це їх жертвами стають діти.
    Якщо ви їдете самі, наприклад, на дачу, і це місце – безлюдне, дорогою підберіть палицю і ідіть з нею до місця призначення"
    Чи наведені аргументи недостатньо вагомі, щоб відкинути порзірну жалісливість до четвероногих друзів. Ті, хто друзі(четвероногі) - вони в намордниках, принаймі на поводку. Решта - потенційні вороги. :dntknw:

7. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы потенциальный ворог.
    Руки прочь от СОБАК, коты блудливые!

8. iso

iso Well-Known Member

Полковнику. Нерви побережіть :nea:

9. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно.
    Раз просите, то поберегу.
    Теперь гаразд?
    Не?
    Какие ещё предъявы к москалю?

10. levandivka

Звичайні: (глянувши аватар) Псиносрач розводите?

11. Полковник

Полковник миється в бані

Не понял.
    Поясните.

12. levandivka

Пояснюю тут.

• Подобається Подобається x 2
  13. Milena

Milena Member

даруйте що втручаюсь в розмову! хочу сказати що проблема бродячих собак залежить тільки від наших громадян, щоб її вирішити потрібно недозволяти продавати собак на краківському (поясню чому-- ті бабулі які там розмножують собак і котів продають песика чи котика і обовязково придумують йому породу людина яка мало розбирается в породах але чула що така є і приблизно знае як вона віглядае купую вручи на слово, а коли то чуда виростае і не знати на кого подібне (а хотілось іншого) його просто викидають на вулицю от і бродячий новий пес) влада тут вже не поможе!!! якщоб у нас буди другі закони , якщоб не кожна людина могла собі дозволити тримати тварину в квартирі чи будинку то і проблеми би не було!
    Я люблю собак і котів дома завжди є собаки коти але лише породисті, також я би перш ніж продавати собаку людям які просто купують для душі а не для виставок та покращення породи стирилізувала тварину а тоді відавала щоб не було вязок для здоровя!
    Вибачте якщо не звязно пишу просто це для мене дуже болюча тема і тяжко виразити свою думку!
    ось тут на відео дуже грамотно сказано!
    [flash=450,360,http://static.video.yandex.ru/lite/macheha2009/twd2bwu0l1.1907]
    http://video.yandex.ru/users/macheha2009/view/137

• Подобається Подобається x 1
  14. Chaotic

Chaotic Active Member

І недбало розводити собак теж треба заборонити, й викидати їх на вулицю - також заборонити. От тільки що робити з тими бродячими, що вже присутні у місті?
    По-моєму, вязка для здоров'я і таке інше типу "тварина має один раз народити" - це якісь нісенітниці.
    Так-так, в Москві вже добивались того, що комунальники бродячих собак ловили, стерилізували, а потім тільки назад на вулиці відпускали. Тому отії "народні партизани", що собак людськими ліками труять і з пневматики стріляють, і з'явились. Ні, дякую, особисто мені тут ні зграй собак, ні мисливців на них не треба. Вам не подобається обговорення бродячих псів - приїзджайте, ходіть за мною усюди, а якщо вони нападуть на мене, підставляйте свої сідниці під їх зуби, щоб я втекти зміг. От тоді я буду їх шкодувати.

15. Milena

Milena Member

ну допустимо викидати ніхто не заборонить, це просто не риально а от не дати дозвіл на отримання собаки так і викидати небуде кого.
    А з тими що вже існують --я б запропонувала тим хто любить собак чи котів хочаб одного каструвати, стерелзувати в свому районі,я впевнена що бродячих собак меньше чим любителів тварин от і поголовя б не зростало і ми би не були вимушені оборонятись від бродячих собак було би меньше інфекції. невже це так тяжко! я наприклад у нас в районі вже 2 возила до вет клініки і собаки стали спокійніші і не родить і немае збільшеня в р-н бродячих! я раніше тримала Ротвейлерів і коли ходила гуляти то завжди боялась щоб моя собака когось не порвала чи господарську собаку(яку просто випускають гуляти без поводка і щей я винна бо у мене така порода) чи бродячу (шкода усіх) а от теперь у мене шпіц маленький песик 2 кг і я боюсь щоб нас не порвали хоть і її не спускаю з поводка (бо є людиська які не стежать за своїми собаками і кричать та не бійтись вона не кусается) а на тебе летить кавказиць 70кг.
    Власникам собак бракуе культури і поваги до оточуючих і до самих себе!!!

16. Полковник

Полковник миється в бані

Это ключевые слова. Дальше не читал.

17. Milena

Milena Member

а попробуте це пояснити от тим бабусям у яких щось подібне на пекінеса чи будь яку іншу породу! попробуйте сказати що це на здоровя не впливає тільки на проблеми з здоровям (як наприклад рак молочное залози)
    Я пробувала так щей пообзивали мене садисткою.

18. Chaotic

Chaotic Active Member

А що, кастровані і стерилізовані людину вкусити не можуть? Зубки ж у них на місці залишаються.
    Тобто, по вашим словам, більш істотне збільшення поголів'я відбувається за рахунок розмноження вже існуючих бродячих, ніж від викинутих на вудицю?

19. Milena

Milena Member

У настрованих та стерелізованих собак агресія практично відсутся і покусів від таких собак практично не буває!

я так вважаю! за місяць ну нехай викинули 2-3 собаки а одна самка в цей же місяць може народити 5-8 цуценят, от і виходить що вони самі більше розмножуются і побільшують статистику бродячих чим викинутих! Викинуті собаки ті які вже відчули ласку людини(не беручи до уваги тих хто побував в руках садистів) меньш агресивні вони самі підходять до людей, чим ті які народились дикими на вулиці.

20. Chaotic

Chaotic Active Member

Це ваша думка чи доведений факт? Втім, навіть ящо це і правда, все одно не хотілося б бути тим, через кого і вказується "покусів практично не буває!".
    Тобто, ті, які вже є присутні на вулиці, в більшості небезпечніші, ніж що будуть викинуті?

а де твій аватар? :)