Ги-ги-и...мне то оно зачем?????? я за Ромку рад!!!!! Я и трудовую то свою не знаю где лежит даже..... Хотя против железной логике не попрешь!
Хлопці з Бригади-х володіють кількома ознаками: 1. Вони не люблять Україну. 2. Вони зневажають українських оппозіційних політиків. 3. Вони ненавидять Бандеру. 4. Вони не люблять українську мову. Пишуть виключно російською. 5. При цьому вони відчувають глибоку повагу до Сталіна, Путіна, тощо 6. Їх дописи - на 90% в мовних і політичних гілках. 7. Вони відпишуться у цій гілці і скажуть, що все це марення, нісенітниця собача, і немає ніякої бригади, як це вже зробив Читач Обкому. 8. Після цього мого допису, звісно ж, відпишуться у цій гілці тільки самі тупі з них.
Деякi буржуї спонсорують футболістів, інші дрібніші мережевих тролів. Якщо (ця слава тов. Берії та його команді) на бюджетні гроші для Росії ,як завжди дуже тупо. Корисніше полювання на вовків або риболовлю на річках Сибіру "піарити".Якщо це для РФ. Може і приватна компанія ,серед нових російських повно пристарілих комсомольців.
Очередная чушь. ПРОдолжение темы бригад и "есть такая работа мочить хохлов в Интернете". Повторю только. Меня удивляет упрощенное восприятие "свидомитов" на ура примитивной негативной информации, разваливающейся при применениии простой логики. Хоть на минутку задумайтесь, почему основной признак свидомого украинца - это отключать личный аналитический аппарат при упоминации России ? Чем кормят ?
Я нарушу своё табу на размещение постов на этом форуме, и приглашу посмотреть, как "наёмники из бригады Х" пишут на других форумах: http://for-ua.com/politics/2011/01/22/151919.html Прошу сравнить с постами заведомо незаангажированных сознательных украинцев, пишущих там не за деньги. Прошу учесть, что на том форуме нет регистрации, и под моим, к примеру, ником может писать совершенно другой человек. Но умные посетители как-то нас различают. Прошу извинения у модераторов - я не рекламирую тот форум, я, наоборот, продолжаю на старом форуме положительно отзываться о ЛФ. Правда, если оттуда приходят такие патриоты Украины, как BomBoyash, то это не моя вина. Всего доброго! Ещё добавлю ссылку на работу "бригады Х" -- работают в стиле Ромко, один в один: http://kommari.livejournal.com/302317.html
Вы забыли дать адресок этого "научного" труда.... Кста..на том сайтике внизу написано? При використанні матеріалів зворотнє посилання на сайт є обов'язковим! Ооооооооо...Вас кто то назначил Умом,Совестью и Честью Львовского форума????Мартини?Поздравляю!!! А хто их уважает то?Проиграли на фиг с поля!!! Ой..а вот тут то свистеть не надо!!!Если люди не умеют писать по украински,это не значит не любов!!! И что?А вот некоторые,как Свято или Ромко ..прыгают по всем веткам..это есть лучше? Сэр,Вы бы луше посмотрели на своего кумира Шендеровича....
О, троленятки подали голос Чернобылец прочитав тільки перший пост і до цього не дочитав. А теорію існування Бригади-Х спростувати неможливо. Тільки з'явилася на форумі така тема, FourA різко прокинувся зі сплячки. До чого б це? Ще й вторить Читачеві Обкому... Читатель... Раз в году, 31 декабря, я выпускаю всех из моей маленькой бани - моего игнор-листа. Я девушка наивная, поэтому верю, что в волшебную Новогоднюю ночь может произойти чудо и ужасный тролль превратится в милого и интересного собеседника. В этом году с Вами чуда не произошло, поэтому Adiós до 2012 года.
Уважаемая гражданка Nevermind. Пани Un.Known не даст соврать, что именно эту тему я поднял на Стрыйском форуме несколько лет назад... И чё? Уже и забыли об ней А Вы по новой...
Пане Василю, дозвольте мені поіронізувати та проголосити, що такі теми повинні підніматися на всіх форумах, де є товариші з бригади!!! І пересічні форумляни мають розуміти, що існують замовні політичні дописи, що проплачені політичними силами. Повністю цих троленяток позбутися неможливо. На місце одних прийдуть інші. У якійсь мірі їх шкода - вони змушені заробляти собі на життя саме таким чином... Найцікавіше - це те, що їхні зусилля, по суті, є марними. Свою функцію сформувати позитивний образ Путіна, Сталіна, Януковича вони не виконують. Навпаки, їх дії викликають зворотний ефект. Я, наприклад, до приходу на цей форум, мала набагато менш націоналістичні настрої.