Брехня із телевізора.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 18 лют 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Така модель соціалізму в нас не прижилась тому що Ющенко не розстриляв з танків ВР- як був бугалтером так і звлишився. Згоден що семе шведський соціалізм - форма яка близька до ідеалу.

• Подобається Подобається x 1
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не в Ющенко дело - в нас самих! Даже смешно подумать, что Ющенко мог быть проводником шведской модели социализма. Нужен другой народ.

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzungli

На Майдані стояли люди які не проти шведського соціалізму . Для того дали Ющенко владу в руки щоб він поборовся за людей а він утер руки. Хоча в його руках було все - вороги перелякались і потікали з країни.

4. FourA

Дела его говорят лучше его слов. Маємо те, що маємо.

• Подобається Подобається x 2
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

От чего Ющенко было "утирать" руки ? Ведь он не раз говорил с экранов телевизора что у него "чистi руки" , и эти его руки ничего не крали , или это была постоянная Брехня iз телевiзора ?

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Імєнно...Любовноє сліяніє обоіх Вітьков - подтвєрждєніє етому;)...

7. Dzungli

Ющенко - брехун із великим запасом міцності. Тому потрібно проводити не карнавальні революції а справжні. Янукович зібрав всіх президентів -однодумців і радились що робити далі. Вони вже трохи розгубились...

• Подобається Подобається x 3
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В ив.-Франковске я познакомился с одним бизнесменом, который сам был на майдане и своих сотрудников привез, доказывал что если бы не бандиты из Донецка Украина была бы в шоколаде. Потом когда перешли к делу и поговорили о проблемах бизнеса, он мне не поверил, когда я сказал, что не получаю зарплату в конверте, он платил своим по 800 грн, остальное в конверте. Так кто из нас ближе к шведской модели

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzungli

Головне на мій погляд не те хто ближче до шведського соціалізму - захід чи схід ; головне що потрібна людина яка втілить цю модель в життя в країні. Останні 4 президенти "без понятия".

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я думаю таки франківець. БО він сам собі господар! Він платить податку стільки ,щоб хватило ще на розвиток. А не буде розвитку, то на наступний кватал він взагалі нічого не заплатить... Не буде з чого. Я бачу ви недооцінюєте тіньової економіки і її впливу. Західну Україну криза практично не зачіпила, бо ми з часів азаровщини навчилися виживати під тиском макроекономіки. А ви відчули на своїй задниці результат зразу - бо ще не знаєте, як це жити, коли вас давлять. Там виробник паперу вже навчився виживати... Ну що ж, може і ваша черга скоро - азаров знову рулить.

А для того, щоб податки платили справно - система повинна бути чітка і зрозуміла.
    Новий ПК вже освоїли?

11. Тим22

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

13. Тим22

Криза вас не зацепила потому что у вас в основном процветает торговля, а у нас производство, а на своей заднице мы почувствовали во время правления Вити - Юли, ну ничего выжили, на фирме не сократили ни одного сотрудника, начали два новых проекта, причем один очень удачный (Интернет-магазин)

14. FourA

Я почему-то не могу поверить, что люди на Ивано- Франковщине живут по шведской модели социализма - платят до 80% заработков в качестве налогов. У меня на этот счёт очень большие сомнения. Могу посмотреть точно, сколько Ивано-Франковщина внесла в казну.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дешевше? :)

16. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Вообще то любовное слияние было одного Витька(Андреевича) с одной Юлей(Тимошенко) ...на "майдане" , вы забыли об этой романтической истории - 2004 ?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вважайте що -1. Нова влада інтернет -магазини прикриває вірніше робить їх нерентабельними-стоять вони олігархам поперек горла -прибутки зменшують.

18. Dzungli

В нашому випадку не народ робить зміни а обрана влада. В нашій країні при владі "бідні хатинки". Тому народ має колись провести не карнавальну революцію і змінити систему.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Националисты...делать?! К сожалению обещать, не значит жениться. Вот говорить о том, что они готовы бороться, этого было слышно много. А вот борьбы как таковой...
    Но и это не главное... К чему бороться? Проектик каков?

О! Мы начинаем говорить "одним языком". Началом начал получается будет "создание нового человека"? Более порядочого и духовного?

Довести власть до кипения, это правильно. С этим согласен. Но на мой взгляд пока это делать рано. (не кому власть передавать).
    А вот требовать от "них" исполнения законов бесполезно. Они просто "поменяют закон" под себя.

Про голодомор согласен. А кто по-вашему "заказчик" нового украинского голодомора?

Это самое интересное, о чем стоит поговорить. Результатом будет понятие чего желать, а чего бояться. А сегодня это один из наиболее важных вопросов. Они ж просто не знают куда идти.
    С удовольствием почитаю и поучаствую.

Согласен. Но известных "систем" немного. Предложите, что-то из известного или для Украины будем строить что-то новое? (имейте в виду, что обвиняют в "изобретении велосипедов" тут быстро.)

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну поміняємо ми систему-де гарантія, що ті хто прийде після них не будуть такі самі. Я з вами погоджусь на рахунок не карнавальної революції. Революція тільки тоді буває ефективною коли тих хто крав загальнодержавне майно привселюдно страчували з особливою жорстокістю і потім раз в місяць прокручували це по телевізору щоб тим що прийдуть після них моторошно було при згадці що може бути якщо будуть такі самі.Повірте я не кровожерливий, але як мені здається без цього неможливо.

а де твій аватар? :)