Брехня із телевізора.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 18 лют 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Скажіть їм, що Степан Бандера за основну мету ставив - боротьбу з капіталістами...

• Подобається Подобається x 1
  2. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Зачем же тогда этот Бандера нормальных людей убивал? :sorry: что-то не так в вашей теории ...прямо как ... с телевизора.

3. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Побороти комуно-олігархів можна тільки силовим шляхом. Яка це буде революція- національна або соціалістична?

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Щось не те трапиться в країні і по телевізору - по телевізору захищають олігархів а люди в жахі від життя. Може це і не капіталізм?

• Подобається Подобається x 2
  4. DISBATya

Ну как же "не капитализм" ? Вот уже 20 лет нам из телевизора рассказывают о том как плохо жилось при Советском социализме до 1991-го. , и как хорошо всем нам живется при капитализме после 1991-го..

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzungli

Відомо що при СССР приблизно 70% ВВП працювало на військовий комплекс і міжнародну допомогу. А тепер ці грощі ідуть в кишеню "ахметовим" а в Москві виступи людей "рублять" на корню - олігархи взялися за руки...:sad:

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я думаю - таки економічна. Коли в нас народ навчиться на себе заробляти, а не на олігархів, коли в школі вчитимуть, як заробляти і як вижити, а не як працювати на пана і ким стати - трактористом чи металургом, коли людина відчує, що від її праці життя для неї стає кращим - тоді і відбудеться соціально-економічна духовна революція в серцях народу і народ згадає, що він не рабська маса а нащадок козаків, які мали усіх пихатих в одному місці...

Тоді і відбудуться зміни на краще - без президентів і без банків, без олігархів і мажорів а лише з допомогою взаємодопомоги і самоорганізації. Без страху. Без злоби. Без зневіри.

7. Dzungli

Справа втому що скинути окупаційне ярмо в принципі можна тому що нормальних людей приблизно 90%. Мене наприклад виводить із себе кли на очах нищиться в Україні вся соціальна інфраструктура - стадіони будинки культури школи лікарні дітсадки та ін. Виходить що воно вже не буде потрібне.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Все що ви назвали - відбудовується рівно за 10 років. Все! З нуля. З голої землі. Це при наявності тих ресурсів, що є зараз.
    Основне зараз - це усвідомлення народу, що він має право жити краще.
    Треба, щоб він забув за слова Банк і Халява. Треба, щоб він згадав - що те, що йому треба він може зробити сам. А хто буде мішати - тих гнати в три шиї...

На це важко дивитися, але все починається з непокірних. Таких, які готові відстоювати свою позицію до кінця. Такі, які кажуть жулікам, мєнтам, мажорам і чинованикам - Ні!
    За свою країну готові боротися усі націоналісти. Всяка наволоч не буде відстоювати наш край. Вона приїжджа. Бо якщо людина приїхала сюди і не полюбила цієї країни, цього міста чи села - вона пропаща. Її світ складається тільки з кошилька і кишечника. Такі люди практично ніколи нічого не виготовляють. Вони як ракові пухлини в суспільстві. З такими людьми треба боротися.
    Щоб скинути сильну владу (окупаційну) - треба, щоб вона згризла себе з середини. Для цього треба грати в їх ігру на їхньому полі - закидати їх зверненнями до влади замовними листами із вимогою виконати усе до останнього пункту закону. Треба довести владу до кипіння, щоб вона сама почала робити помилки і стала вразливою. А для цього треба, щоб народ не вівся на обіцянки а вимагав виконати закон вже!

9. Dzungli

Потрібно щоб люди працювали не на олігархів а на країну на себе на людей. Олігархи кажуть що крім демократії нічого не придумали краще - лукавлять а самі встановили феодальний лад що тепер доводиться своєю роботою практично працювати на олігархів.

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzungli

Кожну п*ятницю о 19-00 на першому національному починається справжній шабаш. Злітаються політичні трупи і починають танцювати свої смертельні танці. 65% пенсіонерів отримубть менше 1000грн. 2500000 - отримують менше 800 грн.- для чого їм пенсіонери? Майже всі запрошені до Шустера державні діячи...Шустер каже що йому подобається в Україні...

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я цьому чмошнику Стогнію не вірю ще з часів Януковщини (коли Стогній раптово став відомою людиною...)

13. Dzungli

На однієї з передач Кисельова "Большая политика" йшлося про Єльцина якому приписують розвал СССР (Горбачов в тіні). Тепер ми маємо Московську імперію де пригрілись приблизно 10% українців. Розмірковують приблизно так : Мені більш менш добре - буду цім тішитись а тим кому пагано нехай борються а я подивлюсь. На цій фелософії сидить українське мещанство.:dntknw:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таких "імперій" багато :)))
    Канадська, Американська, Аргентинська... Навіть Австралійська! Нє, Pedro?

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не испытываю желания спорить, но хочу спросить?
    Кому-нибудь хочется, чтобы неуправляемые толпы жгли, грабили магазины, банки и пр.? Чтобы была анархия? Чтобы врачи не могли оказать пострадавшим помощь, ибо по улицам не проехать? Чтобы гибли люди? Чтобы из страны спешно эвакуировали иностранцев? Чтобы наступил паралич экономики? Чтобы началась гражданская война? Считайте, что я против революций. Называйте мещанином и обывателем. Но не революционером. От всяческих Че Гевар - одни беды и разруха. Красивые идеи - не оправдание.

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Що ви мали на увазі? Філософію чи фалософію? :)))

Ой, дарма ви сюди Канаду вплели. Власне там навіть поняття "самодопомоги" означає не "допоможи собі сам", а взаємодопомогу в межах вужчої чи ширшої громади.
    І різних "дружинників", громадських рятувальників, добровільних правоохоронців чи природоохоронців стільки, що СРСР позаздрив би. І якщо десь у когось стається лихо, доволі значна частка людей знає наперед, яким чином допомагати...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не про Канаду, а про країну,
    Які, пригрівшись
    .

Слідуючи законам Джунглів, ті, хто "пригрілись" - українське міщанство... :)))

Підтвердити або спростувати це твердження я попросив пана Pedro, який довший час мешкає на Зеленому континенты... ;)

18. Dzungli

Революція це не мета а результат діяльності якоїсь влади. Революція трапиться коли влада сама не може утворити умови для існування громадян.В Україні на жаль почався вялотекучий голодомор а це вже предумова для знищення суспільства.

19. DISBATya

Так ведь Стогний "поднялся" со ст.лейтенанта до подполковника как раз при ющинковщине.:sorry:

20. Dzungli

На жаль коли населення країни зменьшиться вдвоє(через 20р.) -України вже не буде а про Ющенко будуть пам*ятати.

а де твій аватар? :)