Брехня із телевізора.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzungli, 18 лют 2011.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

То все реклама!
    Реклама останній винахід брехні...:)))

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це просто супер!
    В нас, крім мене, ніхто не збирався відмовлятись від ящика. Але, тут втрутилось провидіння Господнє, не інакше. 2-3 роки тому щось зламалося в тому телевізорі. І так фантастично, що з DVD він приймав сигнал, а з ТВ антени - ні. Спершу чоловік намагався щось полагодити. Прийшлося вдатися до тактичних маневрів. Знаходити щось цікаве і дивитися. І всі так звикли, що зовсім забули про спроби полагодити ящик, чи купити новий. Самі шукають щось і дивляться.
    Щастю моєму нема меж.
    1) В домі тихо.
    2) Діти не дивляться безконтрольно всяку фігню.
    3) Всі дивляться тільки те, що хочуть, а не те, що їм хтось пропонує.
    4) Вивільнився час.
    І ще багато, багато плюсів.
    А новини вже давно краще в інеті прочитати. Ось так.

• Подобається Подобається x 8
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

В мене в дома теж є один такий телевізор :)

Саме цікавіше, що я знаю, що там не працює :haha:

• Подобається Подобається x 4
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я зомбоящик не дивлюся вже років три-чотири. Вдома у нас телевізора немає фізично, а дивимося ми його хіба що на відпочинку в якійсь іншій країні. :)

А українське / російське телебачення - це масовий метод промивання мізків населення.

• Подобається Подобається x 3
  5. Sauer

Sauer Well-Known Member

Зря ви - вчора вечором по Інтеру такий цирк був...:)):)):))

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, діти люблять цирк... :)))

П.С. Зря - це не українське слово...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

"Мы сегодня в цирк поедем!
    На арене нынче снова
    С дрессированным Медведем
    Укротитель дядя Вова." :crazy:

• Подобається Подобається x 7
  8. Saszko

Saszko Well-Known Member

о_О
    а ше земля кругла, оказується:dntknw:

А по темі, то я деколи дивлюся блок "новинних" каналів, М2 і фудтбол. Те шо там, в новинах не говорять на чистоту, то понятно, але ж в курсі подій в країні треба бути.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Брехуни на телебаченні сидять на всіх каналах і перекручують нашу свідомість і уяву про життя в Україні і Світі. Наприклад БЮТовець А,Шевченко звинувачує Інтер в брехні а його жінка на ньому працює.

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хіба десь у світі є телебачення без брехні? Щодо моделювання свідомості - ну, не моделюйтесь. Ніхто ж не заставляє.

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzungli

Справа в тому що об*єми і розмах брехні в різних країнах різний. Наприклад найбільший розмах брехні в країнах третього Світу а ми як відомо до них і належимо. Самою брехливою передачею є програма С.Шустера де збираються люди позбавлені совісті - 99%.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

А нє, маю залізти в печеру і робити собі власне уявлення. :D
    Шо Ви вопше пропонуєте? Заточником стати?

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

То просто шоу, імпровізована вистава. На любителя. Не нравицця — будь ласка.
    А новини не дивитись зовсім, газет не читати, ні інтернет-видань, то шо це буде?

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzungli

На жаль у нас нема громадського телебачення де б могли виступати звичайні люди ; всім приходиться дивитись заангажовані канали а потім обирати придуркуватих президентів.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Утечка информации через родственников получается однако.о_О
    Благо, что грош - цена этой инфе.:dntknw:

15. Dzungli

У Шустера запитвли чому він працює саме в Україні? Він каже що йому подобається:) Вся країна "на повному серьозі" дивиться Шустера і не може зрозуміти що там (згоден) спектакль розігрується.:)

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Десь бачив восени
    уривок телепрограми ТРК Україна
    Т/с Шахта
    Т/с Побег
    Т/с Петля

:)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це не передача винна. І не Шустер. Це наша дійсність, наша політична еліта, наша недолугість... Хоча з відсотками, думаю, Ви перебільшуєте.:)

18. Dzungli

Серіали це знахідка для "капіталістів" для того щоб люди сиділи вдома після роботи. А тим більше поменше розмовляли про політику.

• Подобається Подобається x 2
  19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну, вы уж как-то определитесь...
    Или может, вы их держите в одной корзинке, тогда это уже очень большая политика и как на меня, им до лампочки люди вообще.

20. Dzungli

Ото гляну на початку передачи Шустера що нема ні "Тризубівців" ні "Свободи" і дивлюсь як спектакль для того щоб заспокоїти нещасних людей. А Шустер аж спотикається...:)

а де твій аватар? :)