Браво Путіну!!!

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем qserg, 21 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Браво Путіну!!!

Ті, хто пройшов стандартну кар"єру - Північний флот - Тихоокеанський - Балтійський (де тут Україна) і під "фініш" отримав "почесне призначення" - гратися в бутафорські кораблики в Севастополі.
    Знаю, чого вартий той т. зв. "чорноморський флот РФ".
    З фанерними надбудовами на "кораблях".
    А за оренду платять - майже купонокарбованцями.
    Недовго їм залишилося.

• Подобається Подобається x 1
  2. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Толковый словарь русского языка Ушакова.

3. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Говорят, что под это дело Кучма списал какие-то там газовые долги? Это правда?

10 лет (как минимум).

4. dArt

dArt Well-Known Member

Ребят, а давайте немного сбавим обороты и перестаним хамить.
    Называть пенсионеров отстойными массами, как миниум свидетельствует об отсутстии воспитания и уважения к старшим.
    Если вы уже хотите показать представителями какой замечательной страны являетесь, думаю следует начать, как миниум с собственной культуры общения.

• Подобається Подобається x 2
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

В школі КДБ вивчив, що тут дивного, це не дуже важко, доречи. А Ви самі французську добре знаєте, ще не відомо зрозуміли французи та англійці Путіна, чи ні.:) Гадаю як би йому довелося українською пару фраз по бумажкє проізнести, це було б забавно.:)

Москалі все люблять робити у 17 році. І революції, і згортання монаток на Херсонесі.:D
    "Долго запрягают"(С) - хутко поїдуть.:)

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага: "Україно! Ми любимо вас!"
    От би всі об....сь :D :D :D

7. dArt

dArt Well-Known Member

Як не дивно, троха володію англійською та німецькою, та як раз зара вивчаю французьку (вона мені просто подобається). Але саме дивно, що я вільно володію українською мовою. :)
    Думаю було б так само забавно як деякі наші політики говорять російською, спеціально пісилюючи акцент. :)
    Данило, особисте питання, ви віпадково в США деякий час не працювали?

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні, шановний, помилочка, киянин я і ніколи не працював ніде окрім рідного улюбленого міста, і не збираюсь. Це мариво у Вас, і я навіть не дивуюсь цьому.

Повагу треба заслуговувати, протягом всього життя, а не отримувати як військові звання за віком служби.(масковскаму царю).

9. levandivka

А у Венеції? Не пробували гондолу викупити?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А щодо "вимовляння звуків іншими мовами":
    Справа в тому, що "вовків" натаскують на запам"ятовування фрагментів деяких мов. яких вони НЕ знають. Щоби потім повторили їх переж мікрофоном або в присутності свого перекладача.
    Про це розповідав сервісмен їхнього лінгафонного кабінету (цивільна людина).
    Тож якщо "вовочка" перед тією "промовою" сидів кілька годин в навушниках, а потім "повторив" - то й деякі пташки вміють :)
    Хоч би раз щось вякнув українською !

11. dArt

dArt Well-Known Member

Данило, не понимаю сарказма. Я вас просто спросил, показалось что вы похожи на одного моего старого знакомого, его к стати тоже Данило зовут, вот и задал наводящий вопрос. Теперь вижу, ошибся.
    Он даже наших в самых рьяных спорах на национальную тему не позволял себе опускаться до того, что бы переходить на личности. Воспитание не позволяло. Извините. Действительно обознался.

А я всю жинь думал, что старших нужно просто уважать, безо всяких условий. Передайте мои сочувствия Вашим дедушкам и бабушкам оказывается они должны были всю жинь старатся заслужить Ваше уважение, дай Бог им здоровья.

Не понял о чем Вы?
    В Венеции был, на гондоле плавал. В общем прикольно, но от воды пованивает.
    Я вообще то к Даниле с вопросом обращался.

12. levandivka

Я теж, ховайте шпагу... :)

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

А мене так не зовут.:) Це псевдо. Вас теж напевно мати не Дартом-гасконцем називала.:)

Саме так.

Дякую, не всі доречи таки заслужили повагу, один дід по батьку був падлюкою, застругав трьох діточок та покинув на призволяще. Він доречи був москаль з Орла, офіцер -герой Халкін-Голу. Інші компенсували діди, були героями у всіх сенсах. Але це оффтоп не по темі про Путіна.:)

Та Ви що, дійсно? А звідки такі висновки? З путінвізору?:) Замало Ви ще вивчили англ. та франц. мови, а то б може дивилися іншими очами на це.

14. dArt

dArt Well-Known Member

да я ее и не доставал еще. Так, разминаюсь :)

Данило говорю же, обознался. Ник хороший, в образе. :feminist:

Мои данные об росте уважения к России базируются не на телепередачах и прессе. Повторюсь, я много ездил и езжу по миру, общаюсь с людьми.
    Только не путайте "уважение" и "любовь". Естественно, любить сильнее не стали. Уважать - да.
    Чего и нашей стране желаю.

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Давайте розберемося. Ця так би мовити повага у світі до Росії базується на двох речах:
    1. потрібні всім енергоресурси які знаходяться у захопленій московітами Сибіру, та які зараз опинилися в руках у гебісткої верхівки з Пукіним у голові.
    2. Страшенна купа ядерної зброї, знов у тих самих лапах, чули анекдот про мавпу з гранатою?:)

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Это Ваши...личные суждения?:8:
    или опять...Палий..?
    :cowboy:

17. dArt

dArt Well-Known Member

Если опустить неуместные эпитеты и эмоциональную окрашенность Вашего поста, я с Вами почти согласен.

Очень обидно, что наши "вундеркинды" в свое время отказались от обладаниея ядерным оружием. Одно радует, если прижмет, думаю остались люди, которые могут в быстрый срок его создать.

Как это не банально, но уважение к стране базируется на ее военной и экономической мощи. Этого вполне достаточно у России, и , к сожалению, совсем мало у нас.

А насчет "обезьяны с гранатой" то обратите лучше свое внимание за океан. Каждой силе должна быть противосила. К стати портрет этого "Тото" украшает сейчас банер в верхнем участке экрана.

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Військова міць Україні потрібна, і вона є, але у альянсі з 26 країнами НАТО бути більш вигідно як раз з економічних міркувань. Що до економічної складової то у Росії є природні ресурси, і в нас є, наприклад чорнозем. І ще багато чого, а ось ядерна зброя нам як раз ні до чого. Це нехай москалі бряцають, за рахунок благополучча власного народу, вони це полюбляють. :)

Мої. Ставлю...те, що Ви п'єте, якщо знайдете в Палія. Хоча, ні не буду ручатися, може в нас думки співпадають, як скажімо з вступом до НАТО.

19. Win 3.1

Win 3.1 Member

За даними близько 20 млн. укр. етнос проживає тільки в Росії. І я так думаю повинні ж бути серед них гілки інтелігенції. Треба створювати умови, щоб українці повернулися на Батьківщину, а не так як тепер, коли всі переймаються нац. меншинами змушуючи громадян самодепортуватися.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Президент России Владимир Путин пообещал государственную поддержку при изучении национальных языков, развитии национальных СМИ и поддержку авторов, пишущих на национальных языках.

"Все, что здесь говорилось, может и должно быть поддержано, это касается развития двуязычия, изучения национальных языков в школе, использования национальных языков в СМИ и создания национальных СМИ", - сказал глава государства на встрече с членами Международного комитета финно-угорских народов.

"Есть и вещи, о которых не вспомнили, - например, поддержка авторов, которые пишут на национальных языках, а это тоже очень важно", - отметил Путин. Он добавил, что "все обсуждавшиеся вопросы - важные, интересные, а некоторые воспринимаются как руководство к действию".

Президент Финляндии Тарья Халонен высказалась в том ключе, что "благодаря большому количеству финно-угорских народов, проживающих в России, и тому, что мы принадлежим к большой семье, мы можем помочь (в развитии национальных языков)".

На это премьер-министр Венгрии Ференц Дюрчань заметил: "Если Россия присоединится к ЕС, мы будем очень заботиться о русском языке". "Спасибо", - рассмеялся Путин.

http://www.radiomayak.ru/doc.html?id=27419&cid=44

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)