браузер...

Тема у розділі 'www', створена користувачем duncan, 23 кві 2008.

?

ваш браузер:

1. виключно осел...

1,7%
  2. виключно ФФ...

19,8%
  3. виключно опера...

23,2%
  4. виключно сафарі\гугл кром...

8,5%
  5. виключно конкверор...

0 голосів
    0,0%
  6. переважно осел (інколи інші)...

3,4%
  7. переважно ФФ (інколи інші)...

19,8%
  8. переважно опера (інколи інші)...

15,3%
  9. переважно сафарі\гугл кром (інколи інші)...

8,5%
  10. переважно конкверор (інколи інші)...

0 голосів
    0,0%
  1. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

Спробуйте оновити версію. На днях вийшла нова 10.1. Можливо, там все норм буде...
    У мене, до речі, зараз з усіма браузерами проблема:при заповненні полів будь-якої форми, браузер закривається... Навіть не знаю, в чому проблема... .або вірус, або у сситемі який збій... :sorry:

2. proffesor

proffesor Well-Known Member

Найкраще як на мене використання Мазилу. вона досить зручна через велику кількість плагінів. Інколи користуюсь Оперою, але вона значно поступається Мазилі. Мазило рулить :good:

3. Бісеня

Бісеня Active Member

проголосувала за ФФ і інколи інші.Завше користуюсь мазілою,відкрила її для себе недавно,років з 2 тому.А до того була опера.

4. user

user Member

Мозіла і Опера хороші але я перейшов в гугол хром ні капельки не жалію .

• Подобається Подобається x 1
  5. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Завжди користуюсь Оперою і тільки нею.[​IMG][​IMG] Куча наворотів, все що треба для нормальної роботи, легкий і приємний інтерфейс...
    Експлорер то просто жах якийсь.[​IMG] Oсобливо цей новий - 8-й. Бачили б ви як він відображає "Вконтакті".[​IMG] Мозілла теж непоганий, та я звик до Опери.

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А чого майже ніхто Хром гуглівськи йне використовує? прикольна штучка. я паралельно сиджу на ньому і на ІЕ, а як хлопець вдома то сиджу в його компі на Сафарі.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені не подобається інтерфейс Хрому. Якось не для мене.

8. Nameless

Nameless миється в бані

Opera only & forever. По-перше за вбудований почтовик. Дуже зручно. По-друге за "швидкий набір" на порожній сторінці. По-третє за швидкість і стабільність. По-четверте .. звик вже))

9. upi

upi Member

Юзаю всі юраузери, крім ІЕ

• Подобається Подобається x 2
  10. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Мені найбільш до смаку Гугл Хром. Стоїть в мене програмка для постійного моніторинку і підкачки найсвіжішої девелоперської версії. Зараз, для прикладу, версія 5.0.356.2 dev.
    Тільки трабли інколи бувають з такими свіжими версіями.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в мене тема з метеликами :)

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А уряд цілої Німеччини (!) не радить використовувати FireFox, як вони кажуть - із-за вкрай серйозних проблем з безпекою...
    Нібито й нові релізи є, більш захищені - але всеодно, категорично не радять... Вчора пройшли повідомлення по Інтернету... :sad:

13. Romualdo

Romualdo миється в бані

Такі повідомлення час від часу лунають. Я на це сильно не зважую, все одно на компі нормальний антивірус. А вот зручність Мозілли і можливість відкрити 100-200 вкладок сильно підкупають!

14. Максим Великий

100-200 вкладок - це щось неприроднє. Це ж скільки оперативки потрібно мати і для чого взагалі стільки одночасно відкривати. В мене більше 10-ти певно і не відкривалося ніколи.
    А уряд Німеччини не є аторитетним в галузі ІТ безпеки і їх думка мені не цікава.
    Російська та й не тільки влада лякають страшилками про торент трекери постійно, але краще їх не слухати. Караван іде, собаки гавкають.
    P.S. Майкрософт теж співає пісеньки про їх найкращий браузер ІЕ.

15. Romualdo

Romualdo миється в бані

Мій гіг оперативки 100 вкладок спокійно витягує. Можливе це і багато, але часто більша з них частина просто вкрай необхідіні :sad:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене теж по 30-40 закладок відкриті, коли щось перечитую.
    В Хромі єдине, що мені дуже подобається, так це гумор, з яким пишуть такого роду повідомлення :)))

17. sani

sani Well-Known Member

в FF теж гумор є, особливо в українській версії, як перший раз прочитав сміявся довго :)

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для мене Опера, як для любителів опери - одна насолода. (Гармонія)
    Хоч вони вже надто активно за поновлення взялися - лиш би не переборщили...
    Шкода буде, якщо засмітять зайвим.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сафарі/ФФ нема в опитуванні...

20. Максим Великий

Буває видає "файерфокс зіткнувся з проблемою та впав"
    В хрома тепер пише "от чорт", а раніше писало "опаньки..."

а де твій аватар? :)