Відповідь: браузер... ФФ поновилося, багато плагінів поки що не працюють.... подобається фєнька: якщо тре завантажити якийсь файл, то не обов’язково клікати кнопку "обзор", достатньо клікнути в полі вибору...
Відповідь: браузер... В продовження попереднього посту Україномовним фанатам ФФ Додано через 1 хвилину -------- Забув додати що Опера всеодно the best!
Відповідь: браузер... Firefox - тільки він, самий рульний))) користуюсь тільки ним, Опера мене нервує, а Інтернет експлорер мене якось не влаштовує. Переваги Firefox - тільки те, що є купа зручних плагінів та стрічка з лінками якими я користуюсь.
Відповідь: браузер... Та вcі ці плагіни стандартно є в Опері Напишіть що є такого в ФФ чого нема в опері? А то я ніяк не бачу таких разючих переваг Наприклад 1) вкладки (що тут що там) 2) Нова вкладка при кліканні роликом на лінку (що в Опері що в ФФ) 3) Можливість розмістити рядок вкладок внизу екрану в Опері (в ФФ також, але тільки після завантаження плагіна Stylish) 4) Нова вкладка при кліканні в рядку вкладок що в Опері що в ФФ 5) При закритті Опери з відкритою н-ю кількістю вкладок, наступного разу при запуску вони також всі відкриваються 6) Speed Dial - на новій вкладці в Опері де можна зручно зберегти найчастіше вживані лінки. 7)Зручне включення/виключення проксі сервера по клавіші F12 в Опері і за допомогою спеціального плагіна в ФФ 8) робота з зображеннями (вкл/викл/тільки кешовані) в Опері стандартно в ФФ за допомогою встановлення плагіна (який до речі називається ImageLikeOpera, сама назва вже багато чого говорить) 9) Вікно завантажень (що в опері що в ФФ є) 10) Збереження веб сторінки одним файлом (як в ІЕ), "веб архів" в Опері є в ФФ нема, а деколи то є корисна функція. 11) Робота з пошуковими сервісами в окремій панельці і в Опері є і в ФФ є. Також в Опері пошук через рядок адресу, щось подібне є і в ФФ, але в опері воно зручніше хм... нічого такого чим би ФФ обганяв оперу я ніяк надибати не можу... таке враження що він за Оперою біжить і впроваджує в себе все те що в Опері вже давно є Свого часу шукав альтернативу Опері, думав попробую ФФ (всюди його так хвалять), він і зараз в мене встановлений, як резервний варіант... еле я в ньому розчарувався Як заміна ІЕ - ТАК (тим хто привик до ІЕ) ЯК заміна Опері - НІ, не тягне.
Відповідь: браузер... еммм....а я звикла що знизу показує як загружається сторінка))) гм мож то моя муха але опера мене особисто не пре)
Відповідь: браузер... тобто кожному своє))) я Вас не заставляю сидіти за оперою), а мені подобається Мозіла) в мене вона портейбл та лежить на флешці)я завжди маю ту інформацію яка мені потрібна)
Відповідь: браузер... Та й я вас не заставляю. Питання в іншому... питання в перевагах одного бровзера над іншим ну, наприклад, ваша мозіла portable - може це й перевага в Опері такого нема (або просто я не знаю)
Відповідь: браузер... я би назвав головною перевагою браузера показник "лежить душа" або ж "не лежить".... як не подобалася мені опера з величещним банером з самого початку, так і не подобається досі -- без нього....
Відповідь: браузер... в Опері також внизу в рядку статусу показує як завантажується сторінка: скільки завантажилось, швидкість, загальний розмір сторніки, зображення скільки /скільки завантажилось на порядок інформативніше ніж просто синя полоска в ФФ
Відповідь: браузер... а у вас є така опція: коли зверху робиш собі вкладки з сайтами, після перестановки вінди ці вкладки можна завантажити з інтернету, дуже зручна штука, і називається FOXmarks ^) а у вас таке є? в мене зразу асоціація з тайдом) ви іще не в білому? тоді ми йдем до вас)) ви ще не на фаєрфоксі? тоді ви багато чого втратили)
Відповідь: браузер... нема в мене такого, навіть не знав що таке буває Але виявляється буває і в Опері також є і називається oSync nastinka, ваша карта бита Опера всеодно зверху, ваш наступний хід? Додано через 1 хвилину http://sourceforge.net/projects/osync
Відповідь: браузер... це звідки такі висновки, що опера зверху?.... це тому, що в нашому опитуванні більше користуються оперою?.... мінуси, від яких опера ніколи не відхреститься: - була платною, і це не факт, що знову платною не стане (приклад: опера для кпк -- платна)... - значно більша кривизна з хтмль-тегами.... плюси фф: - фф -- вічний опенсурс, над яким працює значно більше людей, ніж над оперою.. - відображає майже всі теги коректно... плюс, який я помітив, і якого у фф немає: "закладки" на новій сторінці, в які можна вставити сайт, які відвідуєш часто.... але у фф є можливість зробити закладки вгорі, під адресним рядком, і для мене це значно зручніше...