Відповідь: браузер... Опера, як правило ФФ, як виняток (час від часу, навіть зараз ) ІЕ не користую (напевно антиреклама спрацьовує) ---- Для користування ФФ прийшлось наставити плагінів "ізі проксі", "стиліш", "імаже лайк опера" - а такі функції (не знаю як кому а мені потрібні) в опері реалізовані відразу
Відповідь: браузер... Спочатку був ІЕ, потім я дізналась, що таке веб-браузер і що ІЕ не єдиний на цьому світі. Познайомилась з Несткейпом. Стосунки відразу не склались, познайомилась з Оперою. Закладки викликали симпатію, але той вічний рекламний банер гальмував (я тоді ще під діал-ап ходила) і взагалі не симпатичний він був.. Розійшлись, повернулась до ІЕ. Невдовзі познайомилась з ФФ і з того часу (вже немало років) йому не зраджую Як і Сявич, користуюсь ІЕ для перегляду карти на адм-сіті, а також для тестування сайтів для чоловіка (для цих же цілей і Опера в мене стоїть).
Відповідь: браузер... Ось у цьому і проблема що він додумує. ФФ та опера та інші броузери опрацьовують текст по стандартам з W3C(консорціум що опікується інтернетом, докладніше тут http://uk.wikipedia.org/wiki/W3c) і не використовують чисто платформені речі, наприклад activeX який юзає віндовза. Після цього зразу видно де було зроблено по правилах і професійно, а де було халявство і аби як і для віндовсоїдів. Юзаю її зараз, у попередній версії, а саме бета 4 було більше глюків із css, проте в новій ще троха помічаю. ФФ працює непоаго, проте треба щось із флешом робити, тобто те що пише адоб "троха" глючить в результаті чого фокс буває підвисає чи тормозить. В мене із того нового флеш банера Львівського фокс солідно тормозить, юзаю плагін noscript який блокує багато речей. Ще радує нова фіча у фоксі масштабування малюнків разом із текстом, у версії 2 масштабувався лишень текст.
Відповідь: браузер... а я юзаю Оперу.Від реклами і банерів рятує Ad Muncher.В Опері налаштувала все що мені треба,і спокійно користуюся)
Відповідь: браузер... чесно вам скажу люди (лайте-не лайте) але найкращий варіант це поєднання опера-ІЕ (60-40 % - експлорер робить то, що не витягує опера (яка іноді тупить). файерфокс - просто не сприймаю - імхо зіпсована опера.
Відповідь: браузер... Пупере ! На мій погляд, Ви даремно вставили підпис з 2ip.ru Big Brother wathing you. And loggigng you.
Відповідь: браузер... В мене оце на Мозіллі без особливої причини всі закладки пропали. Просто включив, а їх нема. Жодної. Не велика біда, звичайно, але незручно. Купу адрес потрібних сайтів просто не пам"ятаю, навіть назв сторінок. Наприклад, веб-альбом... Може хтось вже стикався з таким, щось порадить?!
Відповідь: браузер... Мозя частенько зберігає бекапи закладок. Зайдіть в C:\Documents and Settings\[ваш юзер]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[якийсь профіль, як правило ххх.default]\, там мають бути файли типу bookmarks.bak, bookmarks.html і папка bookmarksbackups. Далі думаю ясно...
Відповідь: браузер... ну,то хіба власну сторінку в Ґуґлі.... З власного досвіду переконався... http://www.google.com/ig?sourceid=gmail&hl=ru&source=iglk
Відповідь: браузер... Давайте тоді почнемо з початку: яка версія бровзера? які папки є в c:\Documents ...\Profiles?
Відповідь: браузер... Вийшов реліз кандидат третьої версії вогнелиса. Гоцає файно, можливий україномовний інтерфейс. Якщо багів не знайдуть, то у червні вже реліз.
Відповідь: браузер... я бетку юзаю... знайшов один мінус: немає кнопки "перейти до сторінки".... тобто ця кнопка є тільки тоді, коли сторінка вантажиться.....
Відповідь: браузер... В мене опера АС 3.5.1, але буває що деякі сайти (наприклад http://www.altsest.com ) оперу не люблять і копають геть. Опера подобається тим, що з допомогою мишки, тобто нажав на праву клавішу і вниз відкривається нове вікно, вниз і вправо закр, вниз і вліво - міняє закладки, ...... Додано через 17 хвилин Сьомий осел відкриває у новій вкладці тицянням на колесико мишки
Відповідь: браузер... В опері так само і ФФ також Додано через 4 хвилини Незрозуміла проблема з Оперою - на цьому форумі, при цитуванні когось в кого нік кирилицею видає якусь таку абракадабру? Чого б це? Опера 9.50 beta з попередньою (та що не бета також таке було) (приходиться вручну коригувати)