tropico, навіщо розводити холівар? вас не переконати в тому що ФФ поганий чи чимось гірший за інших, правда ж? є таке поняття як будь що працює з коробки, тобто купив(чи встановив) і користуєшся. так от опера є таким браузером, а от ФФ треба настроювати. на жаль чи на щастя таких юзерів, які будуть щось там налаштовувати, вникати в "хімію" процесів менше 5% всіх користувачів.
рокмельт я чогось не зрозумів... чи він мене а чому приваблює саме він? Ти настільки активно соціалками користуєшся?
Хром вибився в лідери серед браузерів , ним користується майже третина користувачів http://ain.ua/2012/05/22/85543
ну бо зручно, закладки на фейсбукові в рокмелті виводяться, як стрічка новин повідомлення через фейсбук у рокмелті виводяться у вигляді вкладок можна додавати різні сервіси, які мають підтримку рсс -- також виводе стрічку новин
ну то логічно, хто може з хромом потягатись? опера - то суцільний баг, вічні глюки; ФФ - лаги інтерфейсу на будь-якому процесорі з будь-якою кількістю оперативки, навіть якщо вінт SSD. Тут я тільки бачу нормального конкурента в лиці ІЕ9/ІЕ10 - надзвичайно хороші браузери як в плані підтримки найновіших стандартів, так і в плані швидкодії та безпеки. ФФ і Опера тут взагалі нервно курять в сторонці, остання ще й тільки популярна в пост-совку...
допоможіть будь ласка, завжди користувався ФФ на старому Асусі з ХР - все супер, купив ноутбук з віндовс 7, - і не можу подолати проблему - коли вибираєш результати пошуку, чи просто клікаєш на посилання - вони ВСІ тупо відкриваються в ОДНІЙ вкладці, пів дня в насройках де лиш можна ставив відкривати все в окремих вкладках - результат "0"
результати пошуку в гуглі відкриваються в одній вкладці. Взагалі, де має відкриватись посилання (в новій вкладці чи в тій же), встановлює веб-майстер. Ось скажімо це посилання у вас повинно відкритися в новій вкладці. Також ви можете клікнувши на посилання правою кнопкою миші, у контекстному меню самостійно вибрати щоб посилання відкрилося в новій вкладці або навіть у новому вікні.
Поясню детальніше - на компі з ХП: в гуглі забиваю пошук - результати на одній вкладці, клік по любому з результатів зі списку - відкриває в окремій вкладці, тобто перейшовши 5 - 10 разів за посиланнями, я можу закрити вкладки, їх не чітко 5 - 10, але і не одна - і вибрати інший зі списку результат пошуку. А в сімці клік по результату - відкриває на вкладці, де були раніше результати!!! Це я знаю, але що клікнути раз правою, а що натомість раз лівою - вибрати в контекст меню - раз правою - різниця! Це дуже незручно для мене, щоб вернутись до результатів пошуку приходиться клікати тих 5 - 10 разів стрілку назад!!! А деколи є ще проміжні вкладки, які волів би залишити відкритими. Взагалі, на старому компі переважно все відкривалось в окремих вкладках, і це мега зручно, натомість на сімці за пів дня боротьби максимум відкритиходночасно вкладок в браузері - (любому(без застосув контекстного мено - права кнопка) - 2 шт!!!
Видно у вас були якісь особливі налаштування, або встановлене додаткове розширення на ФФ із таким функціоналом. За замовчуванням в гуглі результати пошуку відкриваються в тій же вкладці. Щоб не клікати щоразу праву кнопку миші, можна використовувати клавішу Ctrl. Затискаєте її і тоді клікаєте полінку мишкою. Лінк відкриється у новій вкладці