Таке від VkOpt - а може бути (стоять скріпти для Опери на Контакт??). Треба спробувати зайти не з основної сторінки для залогінювання, а з іншої. Наприклад відразу приписати не головну сторінку сайту, а пряму ссилку на друзів, чи на фото і сайт попросить зайти в систему. Мені допомагало.
Яндекс в експрес панелі не працює, просто не шукає, цвірінь. Ше ця дура агента мейл.ру встановлює. В мене там нема пошти, все одно. Подумую перейти на ФФ.
більшість підходять, при наймі мені ще не траплялись такі що не підходять нажаль він до сих пір не відійде в історію для тих хто ненавидить ie6 всією душею поставте таку штуку на свій сайт HTML: <script type="text/javascript"> var $buoop = {vs:{i:6,f:2,o:10.01,s:2,n:9}} $buoop.ol = window.onload; window.onload=function(){ if ($buoop.ol) $buoop.ol(); var e = document.createElement("script"); e.setAttribute("type", "text/javascript"); e.setAttribute("src", "http://browser-update.org/update.js"); document.body.appendChild(e); } </script>
Windows XP, Internet Explorer 6 - це речі з минулого століття, як їх ненавидіти? Все-одно що ненавидіти пилосос "Ракета".
В мене була якась чи то стара версія Адблока чи просто під 4 ФФ не підійшла, про це було повідомлення після першого запуску ФФ 4, а потім він сам знайшов нову версію і запропонував поставити. Словники працюють. Був ще в мене додаток, який внизу праворуч показував поточну мову сторінки і можна було кліком по тому переставляти, щоб граматику автоматично перевіряв по встановленій мові. Тепер в ФФ 4 нема нижнього рядка, в якому показувалась загрузка сайту чи лінки (поки сайт вантажиться, або коли наводиш на текст мишку, щоб лінк побачити, тепер він просто внизу ліворуч появляється на потрібний час, постійно його нема). І нема того перемикач мов. І тепер зверху під меню йдуть таби, потім поле вводу адреси, в якому поруч є кнопки "вперед", "назад", і які стягнеш собі з налаштувань, а потім аж йде стрічка із закладками. Спочатку було незвично. Тепер звикла і досить зручно, бо раніше як переходила між табами, то не раз промахувалась і попадала на якусь закладку, а тепер цього нема
Поки-що Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0a2) Gecko/20110731 Firefox/7.0a2 А так Хром Бета-вітка.
Собрала операционка все браузеры и строго говорит: Предупреждаю! Любого, кто будет чрезмерно жрать память, буду бить по наглой рыжей морде!