А от скажіть ті, хто використовує кілька браузерів. Ну програмери і тому подібні - ясно, треба тестувати проги/сайти у всіх браузерах. А решта? Навіщо маєте по 2 чи більше браузери? Це видається незручним. Адже закладки історія в кеші, паролі зберігаються в одному браузері, а потім зайдеш на інший і там чогось не буде..
Підскажіть, будь ласка! у мене якась проблема з оперою! не можу зайти в контакт (і то тільки туди)! після вводу пароля та мейла мене вибиває на головну сторінку і так весь час. що робити?! (з ФФ нормально заходить).. = (
Увімкніть кукіси в опері. очевидно сайт, який ви перекладали містив елементи з сайту який розповсюджує інфіковані скрипти Особисто я користуюсь виключно ФФ. З аддонами - він непереможний
хм..я знаю, що я чайник в всьому, що компа стосується, але ж не до такого рівня ввімкнені. стоять на "примати куку від сайтів, які ви відвідуєте"
Вибачте, але всі екстрасенси у відпуску, нажаль я не маю інформації по тому що у вас стоїть, чи використовуєте ви проксю, чи є якийсь анти спайвейр софт. Тобто не надавши абсолютно ніякої інформації ви хочете отримати відповідь на нетипову проблему А яке запитання така і відповідь
Google Chrome dev-версія для серфінгу (бо швидкий і зручний), Mozilla Firefox для розробки (бо функціональна до чортиків), на телефоні Webkit 3.1 з підтримкою Flash 10.1, Javascript і всього іншого (бо найліпший з мобільних). Для тестів верстки всі інші менш-більш відомі. Android Webkit
Теж гугл хром, загалом задоволений. Проте трохи підвисає, причому лише на деяких сторінках, наприклад "Що гримить в навушниках", "Кавери" і особливо коли намагаюсь перейти на іншу сторінку цих розділів. Підкажіть будь ласка із чим може бути пов*язана дана ситуація!