Брати та сестри, коли ми вже станемо Європейцями ?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем anton patriot2, 9 лис 2009.

1. Що ви мали на увазі?

2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Розумію коли в збірну України румуни попросяться або їх запросять, не важко.

3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Важко Рибцю пояснити... :dntknw:
    Найдіть хоч одного європейця, який рветься жити чи то пак виживати в Україні. Поки всі валом намагаються вирватись туди :sad:
    Простий приклад (навіть не статистика) з 120 студентів мого потоку по спеціальності знайшли роботу четверо, троє з них - за кордоном. Ще з десять працюють по суміжним професіям (теж замовлення зза кордону) а решта якщо не на чорнових роботах по Іспано-Португаліям, то тут ледве зводять кінці з кінцями за мізерну зарплату тут... реалії ж саме такі, а не навпаки :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  4. Оксано, я особисто не хотіла б, щоб у нас було багато іммігрантів.

Яка спеціальність?

5. Coffe13

Та нам би своїх роботою забезпечити аби не втікали... я вже про емігрантів мовчу :dntknw:

то не має значення... вже третю шпортаю... з надією, що може з цієї толк буде :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  6. Ну втікають, і що? Менше народу - більше кислороду, імхо. А то і так в Києві людей як мурах, ні в транспорт не залізеш, ні в магазині не пройдеш.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шо правда,то правда...:sad:
    Вже і так їх..і так...во,вже за економіку взялися,а вони жиют...і ніц їм не є...:nea:
    Може б дусту?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А спробуйте професію зварювальника, або фрезерувальника... Гарантую гідну оплатю праці, трудовлаштування на другий же день після закінчення плюс весь соціальний пакет: страхівка, 40-ка годинний р.д., відпустка...

• Подобається Подобається x 4
  9. Знаєте, це не смішно. Ви були в Києві в годину пік?

10. VasMT

Та де... Втруїтисі не втруют, а покрасти покрадут... І продадут на базарі...

11. Romko

А талони на сік?:nea:

• Подобається Подобається x 1
  12.  
  13. Чупага

Чупага Well-Known Member

14. Romko

Ти не розумієш...мала ше...
    Колись,як я працював в 13-му цеху,на "Електроні"...ще в 85-му році...нам давали на обід талони.
    На сік,або на кефір.
    О.
    Положено було.
    Робота вредна була.

15. VasMT

Колись працював на Стрийському заводі КПО (ковальсько пресового обладння) Талони на обід - 45 коп з зарплати. Перше, друге, пів шклянки сметани і компот...
    А працювали на К-Подільському мясокомбінаті - обід 20 коп, бо мнєсо задурно і кіко хоч... :)))

• Подобається Подобається x 3
  16. Coffe13

Цікаво як за швидко ви зміните свою думку... :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Мдя....я зато деталі мав кіко хоч...:preved:
    А за флєшку можна було тезевізор з рекламації взяти...;)
    Правда,ше фляшку на охороні давати тре було...:sad:

18. night

night Well-Known Member

Я б цього теж не хотіла. Але якщо в країну хочуть вїжати люди то це свідчить про її високий рівень розвитку і високий рівень життя в цій країні.

19. Coffe13

От і я про це... :)

20. Максим

Максим Well-Known Member

Рибка просто ще не розуміє, що іммігрант - це необов'язково китаєць-кухар, мароканець-збирач помідорів чи будь-який інший малокваліфікований працівник і потенційний побирач соціальної допомоги.

Іммігрантом в розвинутій країні є і німець-лікар, науковець-датчанин, будь-яка інша висококваліфікована людина, яку зацікавило щось, чого вона не має у своїй країні - чи вже оплата праці, чи умови цієї праці, чи можливість займатися тим, що подобається найбільше, чи те, що за свої гроші можна отримати.

а де твій аватар? :)