Та, пофік, щ там було в задумі. А таки Кузя був пророком. Хто бажає прошу УВАЖНО проштудіювати тексти таких його речей, як, для прикладу, "Ми - хлопці з Бандерштату" чи "Червона фіра". То таки пророцтво. Дехто говоре "Бандити, хулiгани З тої голоти людей не буде" А ми ся подивим, як потреба стане Хто полiзе в льох, а хто пiд кулi пiде чи Потiм вибирали народних депутатiв Потiм вивчали пiснi батькiв-дiдiв Потiм з голодухи почали їсти коней А хто шмат не вирвав - лаяв москалiв
Чувак, Пугачова була у 1990 році. На той час вони вже відіграли десятки аншлагів у Львові, Тернополі й околицях, засвітилися на кількох фестивалях (зокрема, Червона Рута з Вікою, Сирок в Москві), записали альбом. Якщо говорити про "всю Україну" плюс частково інший совок - так, це 1990 рік, Пугачова. А от в Західній Україні вони вже на той момент були суперпопулярні без всіляких Пугачових.
Твоя справа як яким боком що розглядати. Я знаю що СРСР був СРСР-ом, Гадюкіним сидіти у Львові були такі ж перспективи, як ДДТ сидіти в своїй Уфі - місцеве значення.
Це ти казав, що вони не були популярні в Західній Україні. Так от, вони були в Західній Україні суперпопулярні, ще до того, як стали популярними поза її межами.
Останній і передостанній треки. Професійний рок. Правда концепція повернення незрозуміла. Гадюкіни - це весело. А зараз наче хочуть шоб було і весело і серйозно.
Ну я б не сказав, що Гади були тільки веселі. Вони були соціальні, деякі тексти актуальні досі. Та сама Червона фіра. Тому по текстах в принципі все досить органічно. А по музиці мене трохи здивував третій трек (Міліон кубометрів снігу), там якийсь драменбейс
Телеканал ZIK зараз у прямому ефірі. 2 хв · Друзі, дивіться Перші Другі з Наташа Влащенко. Гість: Ігор Мельничук, учасник гурту «Брати Гадюкіни» ▪ Як Ігор Мельничук став одним із «Братів Гадюкіних»? ▪ Чому гурт розпався на початку 90-х? ▪ Що спонукало музикантів зібратися разом напередодні революції? ▪ Як змінився сьогодні слухач і як змінилася музика? ▪ І які вони, сучасні «Брати Гадюкіни»? View: https://www.facebook.com/telekanalZIK/videos/1862705863790261/