Брак с ВИЧ инфицированным

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Neznakomka, 14 лип 2010.

1. majolika

majolika Well-Known Member

О, модератори...люди-рентгени :) Навіть якщо проблема кимось вигадана, то для інших людей це може бути актуальною правдою. Чому обов'язково треба "разоблачать"?
    Може наші дописи комусь реально допоможуть?

2. Radistka

Radistka Rändaj

А мені цікаво таке (думаю близько до теми - "життя з ВІЛ-інфікованим"): уявіть ситуацію, ви живете з коханою людиною, і раптом довідуєтеся, що він\вона ВІЛ-інфікований\а, або гепатит С, або щось інше таке погане, що суспільством не сприймається. Можливо? Можливо. Боронь боже, звичайно. Але так сталося. Раптом виявилося. Ваші дії?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм...

"У радості та горі, багатстві та бідності, в здоров'ї і хворобі..."

• Подобається Подобається x 6
  4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Та це зрозуміло, коли обоє одною й тою ж заразою пов'язані, то куди вже тут дінешся.
    А коли єден точно хворий, а другой точно здоворий і точно воно передається, то...

І дивлячись, що то є за болячка і яким кінцем можна її підхопити...

Ражвод і девица фамилия...

5. Radistka

Radistka Rändaj

А якщо обоє вже "одною заразою повязані", то як визначити хто винен?
    Більшість хворіб не тільки одним кінцем передаються, а ще й іншими кінцями :) Що тоді?

6. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

жити й не тужити, як і написала невідома пані.

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Степанич дисертацію вже не пише. То навіщо? :)

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є багато людей, які кохають хворих туберкульозом тощо. Живуть разом. Чому ні? Відомі відповідні заходи безпеки...

А щоб сказати вам щось обнадійливе.. - сьогодні ТСН передала, що в Данії винайдено вакцину від СНІДу, яка буде мати не тільки профілактичний, але й лікувальний ефект. Датські вчені зуміли "прикріпити" так званий білковий маркер до самого віруса, і тепер його "бачить" імунні система людини. І знищує. Зараз ідуть випробування на приматах, а незабаром - будуть випробовувати на добровольцях.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Якщо хвороба з"явилась від трагічної помилки (переливання крові тощо) - жив би далі разом. Кинути дружину\чоловіка із-за того, що захворіла? Краще б таке питання кожен задав сам собі. Питати про це інших, це...

• Подобається Подобається x 5
  9. majolika

majolika Well-Known Member

нажаль, не знаю хто і що Степанич, не співпало.
    Можливо, комусь теж треба покористати таргет-групу..
    А може просто не пощастило в тому житті...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Живіть до вечора,люди...подякуйте Богу,що якось дотягнули...і...живіть до ранку... А,потім знов до вечора. Я давно так живу

• Подобається Подобається x 5
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я свіжоньку нарізку цитат роблю. Ось одна з них:
    http://www.youtube.com/watch?v=JeHuerasUlU

• Подобається Подобається x 2
  12. Neznakomka

Neznakomka Member

Хорошая цитата... жизненная!!

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Якщо любиш - не залишеш.

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Врешті арсенал запобіжних засобів є більш ніж достатній.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

Ризик народження хворої дитини допомагає знизити антиретровірусна терапія.
    Проте на мій погляд усиновення краще - побутовим шляхом СНІдДне передається.

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Ризик передачі ВІЛ вам є не надто високим якщо будеите обержними в інтимному житті. Але всеж закоханість ще не підстава для будівництва стосунків.

14. Neznakomka

Neznakomka Member

А що ж як не закоханність може бути підставою для будування стосунків??))
    Факт наявності вагітності?)))

15. Сергій аспірант

кохання
    Якщо ви вагітні то вам необхыдно термыново обстежитись на ВІЛ бажано з використанням методу ПЛР чи імуно блоту. У вагтних часто спостерігається позитивна серологічна реакція за відсутності вірусу.
    Терміново зверніться в центр по лікуванню Віл інфікованих. У Львові він знахолдиться на вулиці Лисенка. Можливо вам призначать курс антиретровірусної терапії.

16. Neznakomka

Neznakomka Member

Не вагітна я.. )) Але дякую за пораду. Звідки так багато знаєте про ВІЛ?

17. Сергій аспірант

Я біолог за освітою. Кілька років працював в Інституті спадкової патології, справу мав з кровю людей.

18. Neznakomka

Neznakomka Member

а шо в загалі знаєете про ВІЛ, тобто якої теорії його появи, притримуєетесь.. і чи вважаете що презерватив,може захистити???

19. Сергій аспірант

ВІЛ - є ретровірусом. ЙОго генетичний матеріал здатний вбудовуватись в клітини людини - мішенню є Т-хелпери - клітини які регулюють імуннну відповідь. Активне продукування вірусних часток призвоить до загибелі клітиниі як наслідок порушення функціонуваня імунної системи.
    Яким чином зявився ВІЛ достемено не відомо але з певністю можна сказати що зявився він не у 20 ст.

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

може у 90% випадків. Але гарантії що ви не потрапите у 10% немає.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Хоча є сімейні є люди які роками живуть з ВІЛ-інфікованими партнерами і залишаються здоровими.
    Ви повинні бути обержними. та й партнер має слідкувати за титром вірусу в крові.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Хоча є сімейні є люди які роками живуть з ВІЛ-інфікованими партнерами і залишаються здоровими.
    Ви повинні бути обержними. та й партнер має слідкувати за титром вірусу в крові.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

20. Neznakomka

Neznakomka Member

а ви взагалі колись спілкувались з ВІЛ+ людьми??

а де твій аватар? :)