Не так вже й довго))Наскільки знаю гомеопатію деколи і до 3-4 міс потрібно пити)Це вам лікар порадив,що саме потрібно чи хтось зі знайомих вже стикався зі схожою проблемою??
Взагалі мені було сказано, що в гомеопатії є неписане правило - лікування триває стільки місяців, скільки років тривали симптоми перед тим. У нас це відповідає. Так. Гомеопат.
Ну нічого собі, якщо в мене хронічний піліонефрит ще з дитинства, то що мені тепер його як мінімум 20 років треба лікувати??
Та ті симптоми проявляються часто, тому що це хронічне захворювання, так як воно є роками так і сиптоми теж,як сигнали в організмі, нагадують про хворобу. А щодо лікаря то звісно що форумчани не лікарі. В мене є лікар, в якого я систематично лікуюся.
Ні, ми лікувались у хорошого гомеопата. А я мала на увазі, що Ви не така глупа, аби лікуватись на форумі.
Життя навряд, гомеопатія, наскільки я знаю, еліксирів молодості не має, але в нас це правило працювало.
Лікування бородавки? Бородавка говорить про непорядок у внутрішніх органах. Таке чув. Тим не менше їх видаляють різними способами. У мене було декілька. Я довго не лікував, а коли наважився їх позбутися - зчезли самі по собі. Що до гомеопатії, то це не є швидкий процес, але дієвий. З власного досвіду, він тривав від тижня - до місяця. Ознакою дії гомеопадії є загострення хвороби в перші дні, а потім йде вже одуження.
От не розумію для чого люди собі на голову шукають складніших шляхів, а не вибирають простіший? Гемеопатія.. лікування місяцями та таке інше, якщо можна зробити процедуру яка тривая менше ніж пів години і позбутися проблеми назавжди, тим більше видалення бородавки азотом не шкіливе для організму, та ребілітаційний період теж не складний!! На що заморочуватися