Мала справу з бородавками, і хочу вас запевнити не робіть нічого самі вдома, гарантій, що допоможе нема!! Це повинен лікар робити. Це Інфекційне, зробите щось не так рознесете по всіх руках.
ну так інколи трохи попікає, і я крім того заліплював її пластирем на день. щоб не шарпати одягом по ній
Привет. Впервые столкнулась с бородавками и у меня паника. Почитала, народные средства не очень то. Чем вы спасаетесь, люди?
В мене теж була бородавка то я її виводила рідким азотом, тобто під дією високої температури холоду вона заморозилася і утворилася невеличка кірочка яка відпала і нема ніякого сліду. Процедуру робила в ценрі косметології, якщо потрібно адрес то напишу.
Я б теж казала звернутися до спеціаліста,бо цю заразу можна по всьому тілу рознести,а так спеціаліст подивиться і порадить як її позбутися,можливо це вірус і потрібно буде сходити до імунолога,якщо їх багато.А азотом я теж видаляла,боляче,але терпимо.І потім все добре,більше вона не з'являлась,а займатись самолікуванням не варто,тим паче купляти той вартнер,щоб обпекти собі шкіру....За ці самі гроші можна видалити в косм.салоні і не паритись))
Блин, бородавки это вообще пипец какой-то. У меня часто на руках. Пока только народными средствами и обхожусь, но оно лечится по что лет, еще и больно.
Вам би радила сходити до косметолога та видалити так як я, бо теж видаляла гародними методами, то ще більше собі рознесла. А потім пішла в косметичний салон та й видалила за допомогою азоту, то тепер тьфу-тьфу нема!!:dancer:
Вирішила теж на українську перейти Чогось одразу навіть не зорієнтувалась. А які саме засоби використовували? Можливо існує альтернатива? ---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ---------- Дякую, читаю зараз саме про це. Це ж метод кріотерапії, так?
IrinaVK :Вирішила теж на українську перейти Чогось одразу навіть не зорієнтувалась. А які саме засоби використовували? Можливо існує альтернатива? Тю, ну вот я брала Вартнер и вообще отлично. Для справки - бородавки мои вечные друзья
А я щось не довіряю цим аптечним препаратам....Мені кажеться це тільки реклама хороша,а насправді...Хоча не пробувала,Слава Богу в мене немає бородавок.
Та ну з бородавками ходити то якось бридко, я як мала то так комплесувала вічно ховала свої руки щоб ніхто не бачив. Не знаю як з ними можна подружитися?
Це такий препарат продається в любій аптеці,типу заморожує бородавки.Але краще перед тим ділом проконсультуватися в лікаря,щоб впевнитися чи дійсно це бородавки,бо можна собі багато проблем наробити)
Ой та то довготревалий курс та щей не факт що ця гемеопатія не шкодить здоровю. Все таки метод кріотерапії безпечніший та швидший ну і дешевше це точно, а бородавки дійсно зникають.