Бородавка на руці...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mariwelka, 30 жов 2013.

1. Rsju

Rsju New Member

Мала справу з бородавками, і хочу вас запевнити не робіть нічого самі вдома, гарантій, що допоможе нема!! Це повинен лікар робити. Це Інфекційне, зробите щось не так рознесете по всіх руках.

2. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

ну так інколи трохи попікає, і я крім того заліплював її пластирем на день. щоб не шарпати одягом по ній

3. Olenall

Olenall миється в бані

я теж таке чула

4. IrinaVK

IrinaVK Member

Привет. Впервые столкнулась с бородавками и у меня паника. Почитала, народные средства не очень то. Чем вы спасаетесь, люди? :sad:

5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В мене теж була бородавка то я її виводила рідким азотом, тобто під дією високої температури холоду вона заморозилася і утворилася невеличка кірочка яка відпала і нема ніякого сліду. Процедуру робила в ценрі косметології, якщо потрібно адрес то напишу.

6. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я б теж казала звернутися до спеціаліста,бо цю заразу можна по всьому тілу рознести,а так спеціаліст подивиться і порадить як її позбутися,можливо це вірус і потрібно буде сходити до імунолога,якщо їх багато.А азотом я теж видаляла,боляче,але терпимо.І потім все добре,більше вона не з'являлась,а займатись самолікуванням не варто,тим паче купляти той вартнер,щоб обпекти собі шкіру....За ці самі гроші можна видалити в косм.салоні і не паритись))

7. Maryin

Maryin миється в бані

Блин, бородавки это вообще пипец какой-то. У меня часто на руках. Пока только народными средствами и обхожусь, но оно лечится по что лет, еще и больно.

8. Veselka alj

Вам би радила сходити до косметолога та видалити так як я, бо теж видаляла гародними методами, то ще більше собі рознесла. А потім пішла в косметичний салон та й видалила за допомогою азоту, то тепер тьфу-тьфу нема!!:dancer:

9. lforum

lforum Member

а ще можна гомеопатією вилікувати.. але це трохе займе часу..

10. Veselka alj

За це нічого не чула, то як вживати чи втирати якісь припарати?:scratch_one-s_head:

11. IrinaVK

IrinaVK Member

Вирішила теж на українську перейти :) Чогось одразу навіть не зорієнтувалась. А які саме засоби використовували? Можливо існує альтернатива?

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

Дякую, читаю зараз саме про це. Це ж метод кріотерапії, так? :uanew:

12. Veselka alj

Так це метод кріотерапії!

13. JustinaK

JustinaK миється в бані

IrinaVK :Вирішила теж на українську перейти :) Чогось одразу навіть не зорієнтувалась. А які саме засоби використовували? Можливо існує альтернатива?

Тю, ну вот я брала Вартнер и вообще отлично. Для справки - бородавки мои вечные друзья ;)

14. Lvivska Kvitka

А я щось не довіряю цим аптечним препаратам....Мені кажеться це тільки реклама хороша,а насправді...Хоча не пробувала,Слава Богу в мене немає бородавок.

15. Veselka alj

Та ну з бородавками ходити то якось бридко, я як мала то так комплесувала вічно ховала свої руки щоб ніхто не бачив. Не знаю як з ними можна подружитися?:scratch_one-s_head:

16. IrinaVK

IrinaVK Member

Вартнер? Що це таке?

17. Lvivska Kvitka

Це такий препарат продається в любій аптеці,типу заморожує бородавки.Але краще перед тим ділом проконсультуватися в лікаря,щоб впевнитися чи дійсно це бородавки,бо можна собі багато проблем наробити)

18. JustinaK

JustinaK миється в бані

Да, да, это такое средство оно по методу криотерапии работает и вообще не больно. Очень рекомендую.

19. Olenall

Olenall миється в бані

то тільки лікарь радить, там цілі схеми прийому

20. Veselka alj

Ой та то довготревалий курс:scratch_one-s_head: та щей не факт що ця гемеопатія не шкодить здоровю. Все таки метод кріотерапії безпечніший та швидший ну і дешевше це точно, а бородавки дійсно зникають.

а де твій аватар? :)