Закладаю тут бородатий камінь! Мейнстрім? гарно? ніочєнь? [HASHTAG]#girlslovebeard[/HASHTAG] ? Подобаються мені бороди, я от собі надумав може відростити. Але ж не дуже росте шось. Мужики як вам з бородою? Не чешеться, не колеться?))) Дівки як вам з бороданями цілуватися?)))
Великої бороди не люблю, але голитися ще більш не люблю. Маю машинку для стрижки - періодично стрижу свого писка (раз в 2-3 тижні). Голився крайній раз (точно пам"ятаю) - 20.12.2012.
теж не люблю голитися, зазвичай роблю це в середньому двічі на тиждень. Але останнім часом вирішив поекспериментувати над собою. Не голився десь три тижні, виросла якась херня, дизайн нікудишній, виглядав як бомж. Мав серйозну зустріч, мусив то збрити, з таким ліцом, як казав класик, дєнєг ніхто не дасть. Але ж розумію, шо три тижні мало, треба довше, щоб все таки побачити якийсь результат, чи є якась перспектива взагалі. Тому я знову перестав бритись, але зараз на носі Великдень, ну там до церкви, гості всякі, словом, знову доведеться збрити, не підеш же святити паску в вигляді бомжа, тож експеримент доведеться знову припинити. Хоча мені все ж дуже цікаво, шо вийде, в ідеалі було б протриматись тижнів 6-8. Ще я зрозумів, що в тій справі важливо мати нормальну машинку з тримером. Бородачі, хто чим бороду стриже?
Такими темпами ніколи не почнеш! Завжди можна знайти варіанти як кому пасуватиме. Я думаю полюбому комусь не подобатиметься, а комусь навпаки. Буде критика, але ти ж хочеш в першу чергу подобатись собі))) От в мене вже якийсь пушок виріс, і вже всі та збрий, нашо воно тобі, дівчата того не люблять. Курва, мене то накаляє! Борода для мужика честь, а вуса і в баби єсть)))) Рости, Мартіні, рости. Борода всім пасує) Ти не можеш бути бомжем, не доріс до тої стадії ще!
Щось забагато....або воно в тебе якось не росте. Вистарчає 30-40 днів в горах Паміру чи Кавказу , можна Карпат і борода уже солідна... провірено неодноразово і на багатьох людях... Можна і без Паміру. Просто там ніхто не бачив як вона росте
В мене в житті був один вусань і один бородань. Великої різниці нема, але і вуса, і борода потребують догляду - мити частіше за голову, мабуть, підстригати, розчесувати, утримувати, коротше. А от шумікова борода мені не подобається - щетина тижнева ще так, в бандані навіть дуже кльово, але далі виглядає як дядюшка АУ. )
Борода - це прикольно. Вона надає чоловіку легкої брутальності, мужності А ще, думаю, за допомогою бороди можна урізноманітнити пестощі...
Машинка, Philips QG3270. Ну и время от времени нельзя себе отказывать в походе к цирюльнику - во Львове открылся недавно барбершоп, в котором достаточно комфортно можно провести время и качественно постричь голову и бороду.
Ще не мала такого досвіду Особисто я толерую в чоловіків легку кількаденну неголеність - вона додає сексуальності А от бородачі мене лякають - страх родом із дитинства, коли дітей лякали бабаями у вигляді страшних бородатих дядьків
Yeah, baby! О так)) Ще й якого! Голитися простіше) Файно є)) В мене якраз така десь, дальше не ростити кажете?))))