Коли мені було 4-6 років (а жили ми в Туркменістані і слово "кондиціонер" ніхто не знав), я боровся зі спекою дуже просто: обливав великого пса (напів-німця, напів-алабая) водою, тягнув його у тінь і обіймав. Отак ми ловили кайф.
А самому облитись і піти в тінь було страшно? А коли я в дитинстві жив в Казахстані, на спеку уваги не звертали... Натомість дотепер знаю, як ловити тарантулів, піщаних змій і сусликів.
Вот и я, всячески избегаю работать с бюджетом, сплошное кидалово... Или воровать с ними и тогда ... , а оно мне надо, на старости лет? Или ты обнакновенный... и тебя просто кинут. Судиться с государством ... ?!?!?! Врагу не пожелаю.
Так. Є простудний та вірусний мінінгіти. При простудному головне вбити (переохолодженням) побільше клітин, щоб не змогли самовідновлюватись. Далі за текстом... Спека спала. Як каже мій сусід - скільки там тої спеки? Кондиціонер не потрібний... Мій метод простий - літом згадую, як намерзнувся взимку, а зимою згадую, як напарився влітку... І взагалі - як кажуть - "без фанатизма"!