Та куда там тухне? Во по Україні показували дядько років десь 75 ше си дитину вплодив.... А ви кажите
може го просто вдало паралізувало.... В таку спеку....говорити і думати лінь(с)....не кажучи вже про дєцьоробство....
Ні хрєна не лінь... Кожен день перевіряю... Ідеш в душилку (так мої діти називають душ), миєшся, але він же не холодний, бо вода з річки..., тому потім виливаєш на себе 2 літра води, попередньо охолодженій в холодильнику. А після того вже нічого не лінь...
+1. Остуджувати голову - дуже корисно, коли перегрівається. Не дарма ж кажуть, що й ногам більше спокою..?
Ну-ну... Ржіть і наділі, але якби хтось включив смЕкалку, точно би побачив джинси і куртку у мене в руках, з чого робимо висново! Фото зроблине весною! Не провокуйте мене, я тіки як день за бану вийшов
Знаєте, не радив би отако просто брати і літи на себе холодну воду у таку спеку. З такою температурою повітря різке охолодження організму може призвести до негативних налслідків. Навіть до того самого запалення легень. Тож якщо охолоджуєте тіло, то робіть це послідовно, а не різко.
Безперечно, потрібна звичка. Такий контраст температур може призвести навіть до втрати свідомості від різкого звуження судин. Це я забув попередити.
Для висновків на форумі є дуже широке поле. І для сміху. смИкалку не встигли вимкнути? Весна знимкувала? гарна? http://www.youtube.com/watch?v=GqiUvS7YFb0
Материал из Википедии Менинги́т (от др.-греч. μῆνιγξ — мозговая оболочка) — гнойное или серозное воспаление оболочек головного мозга и спинного мозга, вызываемое бактериями, вирусами и другими причинами. Возникает как самостоятельное заболевание или как осложнение другого процесса. Наиболее часто встречающиеся симптомы менингита — головная боль, неподвижность шеи одновременно с лихорадкой, изменённым состоянием сознания и чувствительности к свету (фотофобия) или звуку. Иногда, особенно у детей, могут быть только неспецифические симптомы, такие как раздражительность и сонливость. Поливание головы холодной водой...- практически гарантировано. Достачно под кран ... голову.
"Другие причины" - то посттравма або токсини. Якщо ви виллєте пляшку холодної води собі на голову, ніколи ніякого менінгіту не буде. Теоретично, але дуже малоймовірно, може бути інсульт, якщо у людини важкий склероз судин головного мозку. Ви ж чули, що при травмі до голови прикладають лід. І нічого страшного не відбувається. Навпаки.
Я, имею ввиду холодной..., а не прохладной... Короче..., грань, для каждого организма, очень мала и по этому очень не рекомендую... на голову. Она Вам и нам всем ещё пригодится в этой жизни. Уверяю Вас.
Ще один спосіб. Дієвість залежить від акустичних даних вашої технікиhttp://www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0&feature=related
Главное, не считать голову слабым местом. Не связывайте холод на голову и менингит. Это ошибка. Специально для вас и с учётом вашего возможного места жительства (или я ошибся?) - о небольшой эпидемии менингита у детей в Израиле в 2005 году (форум). http://besedka.co.il/index.php?showtopic=3266 Там народ обсудил это довольно детально. Слов "холод", "переохлаждение" и т.д. там не присутствует. Там часто упоминается иное - слово "вирус" и "заражение".