Глянув аватар - ржав. Не набридло враскоряку стояти? ---------- Додано в 07:38 ---------- Попередній допис був написаний в 07:29 ---------- Ні, Киме, не треба! Ні про злобних чеченців, ні про БЄню ЛаденОвича, бо й про наших українських борців аналогічну пургу коли кажуть - прикро слухати. Оно нам треба?
А че только для россиянина? Правильно будет для "вменяемого человека!" Моя этническая Родина - Украина. А корни мои с Кубани. От донских казаков. Которые тоже к Украине отношение имели. Так, что на Украину у меня прав не меньше, чем у галичан. И я ехать никуда не буду. Чуток посижу, подожду... и глядишь - заробитчаны съедут ВСЕ. Патриетов потихоньку пересажают за хулиганство... И может чище станет дышать... Ага... Вы один знаете истину в последней инстанции... Про памятники борцам и хероям: Как всегда - обман, козни, подставы, провокации...
Spika Невже так важко погодитися з фактом, що для громадянина Росії - держава Росія є єдіной Юбер Аллєс, а всі інші країни - то інші країни. Для громадянина України цілком природно - Україна Юбер аллєс, а Росія (Руанда, Занзібар) - то просто інша країна зі своїми тарганами. Таке враження, що Ви щоночі дістаєте із шухляди совєцькій паспорт, де у 5-й графі написано "Национальность - русский" і молитеся на нього. Нє? Чого Вас так турбують проблеми гіпертонії та серцевої аритмії громадян Росії? Більше проблем нема в житті?
Мелко мыслите. А как быть с "людьми мира"? Даже мне ваших территориальных ограничений мало. Не. Просто мыслю ширше. (или "ширее"... Как правильно?) Проблем-то хватает и других... Но есть главные. Одна из главных проблем - вижу как ВАС подло, тайно УБИВАЮТ. (И вас лично, и украинцем в целом) Мне вас жалко. Пытаюсь заступиться и помочь.
"Подло і ЯВНО" нас убиває партія регіонів. А заступництва від російських і проросійських елементів нам не потрібно. Для мене ідеальний варіант - розміщення військ НАТО в Криму - і всі інші "заступники" тут же зіллють воду. Крапка.
...москальської національності... Для геніїв кордонів не існує, бо вони - генії...Всі інші "люді міра" - "бєзродниє космополіти", або люди, трагічна доля яких не дозволяє дивитись на землю, де народився, як на батьківщину, колиску, найбільш миле серцю місце...
Это называется вести бой вслепую. Стоите на поляне с завязанными глазами, врага не видите и просто машете руками. Делая ветер, поразить врага не получится. Для этого нужно хотя бы определить КТО твой враг. А то "вас" все время кидает от поляков через шведов к фашистам. Это не идеальный, а фантастический вариант. И не потому, что россияне и украинцы этого сделать не дадут. НАТО оно НЕ НАДО. Глупые дети часто считают себя уже взрослыми, не боятся сами ходить на цлицу и даже совершать сами какие-нибудь гражданско-правовые или даже гормонально-половые действия. При этом они не позволяют родителям опекать себя явно. По-этому родителям приходится опекать их издалека, со стороны. Взрослые за детьми присматривать ОБЯЗАНЫ!
Spika, Повірте, мені - мешканцю Печерська і прителю багатьох телевізіонщиків (моїх колишніх колег) видніше, ніж Вам з терикона. Залишайтеся на териконі. Тільки не переплутайте в якій кишені той чи інший паспорт. Педофііііли, які цілують хлопчиків у пупок?