Борці за свободу України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Tosik, 30 січ 2010.

1. UDALA

UDALA Well-Known Member

Только Ющенко мог до такого додуматься.:scratch_one-s_head:

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто ж тоді герої? Чи не банда мародерів,що несла на своїх штиках перемогу найкривавішому в світі режиму? Чи не зграя вбивць,терористів,ґвалтівників і злодюг,що називали себе совєцькою армією?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Певно зграя вбивць, терористів, атентатиків, ґвалтівників і злодюг, що називали себе вояками УПА!
    Не спішіть плюватись в мій бік...
    Подумаємо? В Вашому тверджені стільки ж правди, скільки і в моєму. І там і там мало було х е р увимів і серафимів. І злочинці були і там і там. І там і там були ідейні борці-добровольці. І там і там були насильно змушені воювати. І там і там були герої. І там і там були зрадники.
    Так що Ромку, давайте без узагальнень. Добре? Бо не відомо чий дід чийого вбив: чи мій Вашого, чи Ваш мого...

• Подобається Подобається x 4
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Еще бы это все историческое друг на друга не переносить.

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,так,дійсно узагальнив,у відповідь на постійні закиди у бік УПА. Головне,що упівців закидала багном вся пропагандитська машина совдепу і,тим не менше в нас,на землях,де вони діяли,вони - герої. Якщо відверто,то мої закиди спрямовані проти совдепу. Совдеп я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть. Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське. Совдеп я звинувачую навіть в своїх нинішніх проблемах,тому,що побувавши в Польщі,я побачив,наскільки велика прірва між нами і цивілізованим світом,в першу чергу у ставленні держави до своїх громадян.Звичайно,що проблеми є у всіх...але.... Коли я поспілкувався з такими ж батьками,як я...з важкохворими дітьми...в очах у них я не бачив приреченості. Тоді,як в нас звичайна людина зі своїми бідами полишена сама на себе. І це спадщина совдепу. Можливо я сумбурно висловлююсь,але це вистраждане. Після багатолітніх ходінь по установах,клініках,державних закладах,де ти апріорі НІХТО...і звати тебе НІЯК. Де вибивання кожної довідки(в моєму випадку:отой мізер безкоштовних ліків,і тепе) перетворюється на майже безнадійну справу. На пенсію по інвалідності в 700 гривень потрібно закупити ліків на 3-4 тисячі(а ще треба просто жити,їсти,сплачувати комунальні послуги,вдягатись). І це при необхідності постійно...по змінах з дружиною доглядати важку дитину.При неможливості хоч кудись її притулити(нема для неї закладів). І в цьому теж я звинувачую совдеп. Наймерзотнішу систему...велетенську машину по перетворенні людей в нелюдів. І я знаю про що говорю. Совдеп ніде не дівся. Він перефарбувався,змінює маски...але керувати продовжує совдепівська номенклатура,СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу. Тому для мене ті,хто на своїх штиках принесли це ЗЛО на мою землю є злочинцями. А ті,хто намагався боротись з ними - ГЕРОЇ.DIXI.

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хай буде так.
    Тут згідний!
    Тут лишаюсь при своїй думці.

• Подобається Подобається x 1
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Націоналісти вимагають встановити у Києві пам’ятники Бандері і Петлюрі

Ось така новина...:crazy:

http://news.dt.ua/POLITICS/natsiona...ievi_pamyatniki_banderi_i_petlyuri-89630.html

Це вони хочуть встановити пам'ятники за рахунок київського або навіть загальнодержавного бюджету. А навіщо, цікаво? У Києві вже й так багато пам'ятників. :crazy:

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бо всі ці опереткові партії на більше не здатні...Жодної розумної і сучасної ідеї...Одне відволікання уваги від того, що країна швидко скочується в авторитаризм і євразійство ...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Почему не начать установку с Сиднеев и Нью-Йорков?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видать там вже встановили

• Подобається Подобається x 6
  11. Templar

Templar Дуже важлива персона

А вот и хрен Вам, из Москвы начнем, и до Сибири :morning1:

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

А Вас Полковник, в почетный караул, не хотите?

12. Spika

Spika Well-Known Member

Памятник Петлюре начните устанавливать в Париже. Ну,... прям там на набережной, где его и застрелили. Подходящее место.
    Памятник Бандере - в Мюнхене. Тоже где-нибудь недалеко оттого места/, где свершилось правосудие.
    Мазепе - хорошо было бы в Стокгольме.

Шухевичу тоже, где-нибудь за Дунаем (если тамошний суд его каким-нибудь героем признает. А то наш местный - ну, никак )
    Они ведь на Европу работали, вот пусть те и корячатся - и финансируют все это и смотрят потом на это.
    Только КАКОЕ ОТНОШЕНИЕ ЭТО ВСЕ ИМЕЕТ К УКРАИНЕ?:morning1:

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Петлюра працював на Європу!?о_О

14. Spika

Spika Well-Known Member

А, шо на Россию?!о_О

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

К Украинской Украине - имеет.
    А к разлагающимся остаткам УССР - не имеет.

• Подобається Подобається x 7
  16. Spika

Spika Well-Known Member

Ни один из перечисленных в независимой Украине так и не пожил. :))

Ни один из перечисленных УССР не строил и не ломал. Рядом просто стояли.

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Шановний, а ви були хоч в одній Вами перечисленій державі?
    Чи далі данєцка не виїжала, мол " А чьо я там нЄ відєл"

• Подобається Подобається x 1
  18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Там уже есть памятник Петлюре. На кладбище Монпарнас.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Если не на Россию, то это считается - на Европу?

• Подобається Подобається x 7
  19. kym

kym Well-Known Member

Це ви терористичний акт називаєте правосуддям..... Виходить Алькаїда в нью Йорку 11 вересня здійснила правосудний акт..... чеченці коли пустили під укіс поїзд Москва Петербург - теж здійснили правосуддя ...... в Беслані теж здійснили правосуддя..... супер Будемо тепер знати хто судді.....
    А яке ви маєте відношення до України.... ніякого... крім того що тут штани протираєте на нашій землі .... якщо ви взагалі тут а не під тамбовом

20. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Украина для украинцев ? Только какая, с Одесской Республикой, с Донецко-Криворожской, Тавридой или без ?

а де твій аватар? :)