Борці за свободу України?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Tosik, 30 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та там нещодавно розвернули потужний сервак-анонімайзер.
    І не факт, що пишуть харків"яни.

• Подобається Подобається x 2
  2. SID

SID миється в бані

Скажу честно - я циник. Если Вас все то, что Вы написали радует -я рад за Вас. Честно рад. Я так не могу.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

Только не надо меня истории учить. Я ее отлично знаю.

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

terrible Well-Known Member

правда? а в якому році Суворов воював з фіннами у Вьетнамі???

• Подобається Подобається x 5
  4. Boris_Kiev

Ви так вважаєте?
    Совкові підручники, можливо, знаєте. Але Історія - це не совкові підручники.

P.S. Моя шкільна директриса теж вважала, що знає історію відмінно.
    Без осанни товаріщу сталіну не могла дня прожити.

А коли її дочка опинилася в Англії і витягла туди матінку - її трафив шляк від побаченого і опинилася мадам у Бедламі (дурка лондонська так називається).

• Подобається Подобається x 6
  5. premium

premium Well-Known Member

Перше прізвище і відразу фашиста запропонували у герої. І після цього ваш язик проти УПА повертається?

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Це чітко видно.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Ось вам приклад з іншої країни:

http://unian.net/ukr/news/news-360041.html

Нагадаю - саме завдяки своэчасно проведеній люстрації Чехія швидко підняла свою економіку до Європейського рівня.

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Надо запомнить. Делать ещё что-либо пришлось или затык был в одном указе?

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Кияни, львов*яни... Насправді і Борис вже давно не в Україні... ;)

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

То це у Вас від заздрості така ненависть до героїв (бо своїх не маєте)?
    P.S. Не мої слова, якийсь росіянин нпаписав у вітці про Степана Бандеру...

Останнє редагування: 31 січ 2010
  9. SID

SID миється в бані

Т.е. не было ни "Нахтигаля" с Шухевичем, ни СС "Галичина", ни "резни польских профессоров", ни "волынской резни" и т.д?

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

Я точно харьковчанин, и пришел сюда послушать галичан. Проверьте по Ай-пи. И мало того, Вы думаете что кому то больше делать нечего и от безделья кто то будет через анонимайзеры на львовском форуме с галичанами спорить? Зачем? Смысл в чем?

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Как раз после того как освободил евреев от Наполеона :))):)))

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

В то время когда я учился вопросы УПА, ОУН в учебниках истории фактически не освещались вообще.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

И в чем же проявлялся "фашизм" Генри Форда? Ввел шестидневную рабочую неделю? :)))

10. Boris_Kiev

1. Яка паралель між СС "Галичина" і УПА?
    Чи для Вас Жуков і Власов - близнецы-братья"?

2. Де могли бійці УПА пройти початковий військовий вишкіл ?
    - В німецькій, польській, австрійській, угорській арміях.
    Плюс - "оточенці" та втікачі із совєцької. Не тільки етнічні українці.

Щодо делікатних питань ua vs pl - запитайте у пана Агатона.

11. Игорь

Игорь Well-Known Member

Это лишнее. Разные там были люди. Да и вообще - вопрос спорный. Бывает. Что называется - понесло. Степан Бендера - Герой. А теперь надо об Украине думать и заниматься реальными делами. Страшное дело - безвластие. Достойно уйти - не каждому дано. А то - проснулись.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, нічого лишнього.
    С. Бандера воював за Україну. І тим все сказано.

• Подобається Подобається x 4
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

І після того Ви починаєте сперечатися про те, що робилося на західній Україні? Чи Ви отримали нові посилки із москви з правдивою історією?

14. Boris_Kiev

Галя Койнаш: Перефарбований реалізм

15. Східняк

Східняк Well-Known Member

Це не Ваша позиція, це переспів старезних комунячих агіток.

З точки зору учасників подій та обізнаних людей - суцільна маячня.

Ви всмоктуєте інформацію з російських джерел прямо на "вінчестер", Ваше ОЗУ в голові перебуває у "сплячому режимі".

Навіщо Вам цей форум, вступайте в "Біле Братство", їжайте на Тамбовщину та відчуйте себе нарешті щасливою людиною :)

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Все дуже просто. Візьмемо з першого повідомлення цитату і розглянемо її зміст:
    "Украинский президент Виктор Ющенко в пятницу издал указ, которым признает борцами за независимость Украины участников украинских националистических формирований."
    Потім ставимо собі питання: ЗА ЩО БОРОЛИСЯ УЧАСНИКИ УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТИЧНИХ ФОРМУВАНЬ?
    Відповідь - у самій цитаті: "за независимость Украины".
    Ви можете це заперечити?
    То кого ж визнавати борцями за незалежність України: може того славнозвісного Муравйова чи що?
    Логіка намістилась?
    Тепер щодо співробітництва з фашистами. (Хіба це якось суперечить Указу?)
    Таких "співробітників" було двоє:
    1. Савєти, які у 30-з рр. укладали з фашистами договори про дружбу, кордон, зміцнювали своїми поставками природніх ресурсів військову могутність Німеччини, проводили спільні військові навчання, дружили і бухали з однією метою: РАЗОМ ЗАХОПЛЮВАТИ ЧУЖЕ.
    2. Бандерівці, які сподівалися використати Німеччину у боротьбі за незалежність України, ЩОБ ВІДСТОЯТИ СВОЄ. (Тут також не треба забувати, що історія цього "співробітництва" українців з німцями у радянській історіографії перебільшена і перекручена). Ви писали, що знаєте добре історію. А що відбулося 30 червня 1941 року? Що сталося після цього з Бандерою і чому?
    І тих і інших фашисти "кинули". Але МЕТА в обох залишилась різна:
    в одних, - загарбувати, в інших - звільнитись.
    То хто для України повинен бути героями? І, зважаючи на те, що ми живемо у незалежній державі, - кого вищезгаданим Указом треба визнавати борцями за незалежність?
    У вас є варіанти, чи ви вважаєте незалежність такою цінністю, що навіть не варта того Указу?

17. SID

SID миється в бані

А зачем мне герои? Я прекрасно живу и без стадного поклонения неким идеализированным героям. Скажу даже больше - неосознанное поклонение "героям" в моем понимании - зло, как говорят "не сотвори себе идола". Я не против того, что он Ваш герой. Ради бога. Просто я имею свое личное мнение, как гражданин этой страны.

18. Східняк

Та Ви, пане, ЕРУДІТ...

19. SID

SID миється в бані

Еще раз - я не хочу влазить в исторические диспуты. Я высказал свое личное мнение. Я часто бываю в Волынской области, у меня там есть бизнес, и поверьте мне очень много выслушал разных мнение разных людей о всех этих вопросах. В том числе и о "Волынской резне". Так что давайте не тратить время впустую и каждый останется при своем мнении, так как переубедить меня что приспешники фашистов, убийцы и террористы могут быть героями у Вас не получится.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Я изучал разные источники и как я уже говорил общался с большим количеством как Львовян так и волынчан.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Один вопрос - Вы считаете что "Нахтигаль" не существовал? Или оправдываете это?

П.с. Такого мнения как я придерживается абсолютное большинство жителей Юго-Восточных регионов Украины. У нас у всех ОЗУ в голове в "спящем" режиме?

20. Східняк

Але голосуєте за Добкіна та Януковича. Це завдякики Вам та Вашим друзям В Україні твориться весь безлад, але Ви "твердо" переконані. що у всіх негораздах винні "РУХівці".

Доречі, про отару:
    БАЛАДА МОЇХ НОЧЕЙ

Стугнить Земля. Ідуть великі юрми.
    Ти думав – люди, глянув – барани.
    І кинувся ти, лицар-недотепа,
    Їх рятувати, а вони – у крик.

Ех, Дон-Кіхоте, їм же не до тебе.
    Не заважай іти їм на шашлик.
    Гудуть стовпи гавайською гітарою.
    Двобій душі й рогатого рагу.

Ох, лицарю, не зв’язуйся з отарою,
    Вона тебе загонить в пилюгу.